Έγκλημα στη Χαλκίδα: Τι είπε στην απολογία της η 39χρονη που επιβεβαιώνει το evia online «Μου μίλησε χυδαία, θόλωσα και έβγαλα τα μαχαίρια»


Της Μαρίας Καράπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online 39χρονη που σκότωσε με δύο μαχαίρια τον Σάκη Νικολάου έξω από το σπίτι του στη Χαλκίδα σε σημεία της απολογίας της τόνισε :

«Δεν ήθελα να τον σκοτώσω. Με τον Σάκη είχαμε συνευρεθεί πριν χρόνια. Έμαθα ότι ο Σάκης το είχε πει παντού. Ήθελα να του μιλήσω, να του ζητήσω να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αλλά εκείνος μου μίλησε άσχημα και θόλωσα. Δεν είχα σχεδιάσει τίποτα. Ζήτω συγγνώμη», ανέφερε η 39χρονη γυναίκα που θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και θα την εξετάσει ψυχίατρος για να δει την ψυχολογική της κατάσταση.

Δεν υπήρχε σχέδιο πίσω από το μοιραίο έγκλημα


Σύμφωνα με τα όσα είπε δεν είχε προσχεδιάσει το μοιραίο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή του 43χρονου στην Χαλκίδα. Ακόμη υποστήριξε ότι δεν είχε την πρόθεση, ακόμη και όταν ξεκίνησε τα ξημερώματα από το σπίτι της διανύοντας αυτά τα είκοσι χιλιόμετρα μέχρι το σημείο που συνάντησε το θύμα, έξω από το σπίτι του.

Επίσης για το περιστατικό που ακούμε πριν δεκαπέντε χρόνια η ίδια φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι είναι ένα συμβάν το οποίο έγινε με την κοινή συναίνεση και των δύο και της ιδίας και του θύματος από οποίο όμως προέκυψαν κάποιες φήμες οι οποίες δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στο σπίτι της. Σύμφωνα με αυτά που είπε δηλαδή τα τελευταία δυο με τρία χρόνια το κλίμα με το σύζυγό της ήταν έντονο και καταπιεστικό. Αυτό την οδήγησε το μοιραίο πρωινό του Σαββάτου να μιλήσουν και να τον αναγκάσει να μιλήσει στον σύζυγό της και να βάλει τέρμα στις φήμες που ακούγονταν.

«Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα»
«Πριν χρόνια είχαμε συνευρεθεί συναινετικά. Ύστερα εκείνος το είπε παντού. Δεν άντεχα άλλο την πίεση. Πήγα να τον βρω για να του ζητήσω να πει όλη την αλήθεια για εμάς. Μου μίλησε χυδαία και εκεί θόλωσα… Δεν πήγα για να τον σκοτώσω, να του μιλήσω ήθελα».

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!