ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια- Το καινούργιο συνεργάζεται με τις εμπειρίες του παρελθόντος

.

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Οι ενέργειες του Φεβρουαρίου συνεχίζουν να φέρνουν τις ίδιες με του Ιανουαρίου, όπου μετά τις 20/1 έφερε ένα καινούργιο είδος δόνησης στον πλανήτη. Όλο τον Φεβρουάριο το καινούργιο συνεργάζεται με τις εμπειρίες που πήραμε μέσα από το παρελθόν , όπου όμως μας φέρνουν στο εδώ κ τώρα έναν εαυτό ενδυναμωμένο. Μια διαφορετική ενέργεια δονείται στον πλανήτη κι αυτή είναι το αποτέλεσμα από την δύναμη, το σθένος κ την αντοχή που αποκτήσαμε.

Αφήνουμε πίσω φόβους, ανασφάλειες, εξαρτήσεις, κ κόβουμε τον ομφάλιο λώρο με το παρελθόν που όμως μας χρησίμευσε σαν μια πολύτιμη πυξίδα για να έρθουμε στο εδώ κ τώρα, στον σημερινό μας εαυτό.

Μια νέα δύναμη έχει ανατέλλει την στιγμή που ο παλιός κόσμος του φόβου, της λήθης κ της χειραγώγησης δύει. Τελείωσε το έργο του, τελείωσε αυτό που ήταν να μας δώσει, να μας μάθει κ να μας εκπαιδεύσει. Έχουμε μπει σε μια νέα εποχή που διακρίνεται από την αυτοδυναμία του ανεξάρτητου ανθρώπου, που δεν χειραγωγείται από καμία επιθυμία για δύναμη, πλούτο κ εξουσία επάνω σε άλλους.

Το πρώτο μισό του μήνα οι προσωπικοί μας πλανήτες Ερμής Αφροδίτη κ Άρης βρίσκονται στον Αιγόκερω, φέρνοντας επάνω τον δυναμισμό κ ένα νέο είδος ηγεσίας κ δύναμης ατομικά κ συλλογικά. Είναι ένα διάστημα όπου συνεχίζει τις ενέργειες όπου ήρθαν από τις 20/1 και μετά . Η περίοδος από τις 20/1 μέχρι και τις 6/2 είναι θετική για να φέρουμε πράξη και αποτέλεσμα σε όποιες δράσεις και επιτεύγματα μας θέλουμε.

Ο Φεβρουάριος χωρίζεται σε 3 σημεία όπου φέρουν διαφορετικές ενέργειες  το καθένα.

Η πρώτη εβδομάδα του μέχρι την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που γίνεται στις 9/2 είναι θετική στην δράση της και ενθαρρυντική.

Μετά από τις 10/2 μέχρι τις 18/2 θα είναι ένα διάστημα δύσκολο, με έντονες ενέργειες όπου εδώ εσωτερικά γίνεται μια κάθαρση και μια αναβάθμιση στις ζωές μας, ενώ εξωτερικά παίζονται από τις εξουσίες παιχνίδια εξουσίας και υποβολής, για να εμποδίσουν όποια ανάβαση.

Μετά τις 20/2 θα υπάρχει από την μια βελτίωση στις ενέργειες όπου θα φέρουν ευκαιρίες για ενώσεις και ξεκινήματα, ενώ από την άλλη η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24/2 φέρνει κάποια συμπεράσματα που οδηγούν σε τέλος σε κάποιες ψευδαισθήσεις που είχαμε.

Μέχρι τις 9/2 οι πλανήτες θα κινούνται στον Αιγόκερω, ενώ σταδιακά ο καθένας τους θα περάσει μέσα στον Υδροχόο και θα συναντηθούν με τον Πλούτωνα, φέρνοντας μεταμόρφωση στον τρόπο όπου αγαπάμε, ζούμε και ερωτευόμαστε.

Ανανέωση και αλλαγή μέσα από ένα στάδιο θανάτου μεταφορικά ή κυριολεκτικά σε ιδέες, σκέψεις, ύπαρξη, σε κίνητρα, σχέσεις .

Οι σημαντικότερες ενέργειες είναι

Ερμής κ Άρης μαζί σε σύνοδο από τον Ιανουάριο μέχρι τις 4/2 κ φέρνουν την πρόθεση μας σε δημιουργικά επιτεύγματα που βελτιώνουν κ βοηθούν το σύνολο.

Οι παλιοί τρόποι της εκμετάλλευσης του άλλου για προσωπικό όφελος κ κέρδος μόνο καθαρίζονται κ σβήνουν.

Μετέπειτα από τις 9/2 ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο  εκείνη την μέρα, Αφροδίτη κ Άρης βρίσκονται σε σύνοδο στον Αιγόκερω, για να περάσουν μετα μαζί στο ζώδιο του Υδροχόου για όλο το υπόλοιπο του μήνα.

Η ένωση αυτή φέρνει επάνω μέχρι τις 12/2 ρεαλισμό, τελειώματα σε σχέσεις που δεν έχουν υψηλά ιδανικά κ οράματα επίτευξης. Ένα κλείσιμο κεφαλαίου γίνεται.

Στις 14/1 με την συνάντηση τους με Πλούτωνα θα φέρει πάθη ερωτικά κ εμμονές που φέρνουν τέλος σε ένα κλίμα εκμετάλλευσης υποκρισίας κ δύναμης.

Στις 20/2 ξεκινήματα κ ενάρξεις σε σχέσεις ερωτικές, φιλικές κ  ομάδες ή δράσεις που προσφέρουν ανθρωποκεντρικά.

Η μανία των εξουσιαστών να εμποδίσουν την εξέλιξη κ την αναβάθμιση φανερώνεται γύρω στην Νέα Σελήνη κ μέχρι τις 19/2 όπου είναι ένα δύσκολο κρίσιμο διάστημα.

Ενώ φανερώνεται η μεγάλη εικόνα της χειραγώγησης μέσα από μεθόδους αιχμαλωσίας όπως είναι η οικονομική δυσχέρεια.

Το φως της αφύπνισης είναι τόσο δυνατό που φέρνει απειλή στις σκοτεινές δυνάμεις που επιτίθονται με τις παλιές μεθόδους.

Όλα όμως φανερώνονται πλέον ολοκάθαρα καθώς ανοίγει η διαύγεια, η ικανότητα διάκρισης κ η παρατήρηση.

Η διάκριση μαζί με την διαίσθηση είναι τα δώρα που ποτίζουν την ανθρωπότητα.

Δύσκολος μήνας για πρόσωπα που ανήκουν στον χώρο του γυαλιού / τηλεόραση, για διασημότητες, πολιτικά πρόσωπα, δημοσιογράφοι, τηλεπερσόνες όπου έχει ξεκινήσει η μεγάλη τους πτώση.

Ένταση θα έχουν τα παρορμητικά στο πρώτο μισό του μήνα, ενώ όλος ο μήνας προσοχή για τα σταθερά ζώδια, για εντάσεις, ρήξεις και ατυχήματα ή ξαφνικά και απρόβλεπτα γεγονότα.

Διαβάστε για το κάθε ωροσκόπο κ ζώδιο ξεχωριστά παρακάτω:

ΚΡΙΟΣ

Εξελίξεις και πολλές μετακινήσεις γίνονται στον χώρο της καριέρας σας, όπου εδώ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα μέχρι τις 13/2 . Η προσοχή σας και η προτεραιότητα σας δίνεται στο εξωτερικό σας περιβάλλον και στις φιλοδοξίες σας.

Είναι ένα διάστημα όπου από το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ευνοείται για να πάρετε αποφάσεις και να κινήσετε εκεί τις εξελίξεις, όπως και να κινηθείτε με οργάνωση πρόγραμμα και μεθοδικότητα, και να δείτε επιτυχημένα αποτελέσματα.

Ο Πλούτωνας περνώντας στον Υδροχόο από τις 21/1 σας φέρνει μια ανακούφιση και μια άλλη ενέργεια πιο ανάλαφρη, ενώ πλέον κινείστε πιο ώριμα και διαφορετικά στις επιτεύξεις και στις φιλοδοξίες σας.

Παράλληλα ένας κύκλος όμως φαίνεται να έχει μπει σε τροχιά κλεισίματος και ολοκλήρωσης σε αυτούς τους τομείς.

Στο πρώτο μισό του μήνα σας απασχολεί είτε ο γάμος σας, είτε ένα μέλος της οικογένειας σας, όπου εδώ κάτι έρχεται να ολοκληρωθεί, όμως μαζί έχει και ενέργειες προστατευτικές που βοηθούν με ομαλό τρόπο.

Προσοχή θέλει τις μέρες μεταξύ γύρω στην Νέα Σελήνη στις 9/2 μέχρι τις 18/2, όπου εδώ θα συμβούν κρίσιμα γεγονότα και οι καταστάσεις θα φέρουν ριζικές αλλαγές.

Στο δεύτερο μισό του μήνα η προσοχή σας στρέφεται σε προσωπικούς σας στόχους, φίλους και ομαδικές συναντήσεις και το υπόλοιπο του μήνα ειδικότερα μετά τις 20/2 θα είναι πιο ομαλό και κυρίως πιο εξωστρεφή και δυναμικό για τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα μεγάλο μέρος της δράσης σας στρέφεται για την υλοποίηση και την πραγμάτωση των μελλοντικών σας σχεδίων και το πρώτο μισό του μήνα σας δίνει την δυνατότητα για να τα φέρετε εις πέρας.

Εύνοια σε ταξίδια, συναντήσεις με άλλα άτομα, εξελίξεις και ενάρξεις σε ό,τι αφορά σεμινάρια και ανώτερη μάθηση όπου κινείται με ταχύτητα και μεγάλη πρόοδο μέχρι τις 13/2.

Στο δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες περνάνε στον χώρο της καριέρας σας και εκεί αναλαμβάνετε δράση, ευθύνες και αρχηγικούς ρόλους.

Προσοχή τις μέρες από τις 9/2-18/2 όπου είναι ένα δύσκολο διάστημα με αντιπαραθέσεις, παιχνίδια εξουσίας και πολύ παρασκήνιο από συνεργασίες σας μέσα στον χώρο της δουλειάς. Δύσκολο διάστημα και για τα οικονομικά σας.

Μετά τις 20/2 οι ενέργειες κινούνται πιο ομαλά και δίνεται ευκαιρία για βελτίωση σε καταστάσεις όπου είχαν προηγηθεί.

Αν και έχετε τον Πλούτωνα σε μια σκληρή όψη για εσάς από το ζώδιο του Υδροχόου, όπου φέρνει πιο δύσκολα γεγονότα για να φέρετε την κάθαρση, παρόλα αυτά από την άλλη έχετε και τον Δία στο ζώδιο σας μέχρι τον Μάιο, όπου σας προστατεύει και φέρνει μια πιο ομαλή και αισιόδοξη νότα στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε τον Κρόνο από τους Ιχθύες να βαραίνει το κλίμα και την διάθεση, όμως ταυτόχρονα μαζεύει και την ενέργεια σας, από το να την μοιράζετε από εδώ και από εκεί και να την σπαταλάτε σε λάθος άτομα, να την δίνετε με προσοχή συγκέντρωση και ωριμότητα όπου είναι απαραίτητο χρήσιμο και σημαντικό.

Το πρώτο μισό του μήνα φέρνει εξελίξεις σε θέματα ερωτικά και κοινά οικονομικά όπου μοιράζεστε με άλλους, όπου εδώ σας δίνει την δυνατότητα να βάλετε μια τάξη και οργάνωση.

Ενώ σας δίνει την δυνατότητα ταυτόχρονα να δείτε ρεαλιστικά τον τρόπο όπου δένεστε με άλλους βαθύτερα, και να δείτε εκεί την πραγματική εικόνα.

Κάπως βαρύ και πιεστικό το πρώτο μισό του μήνα, ενώ μετά τις 20/2 το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, και η αισιοδοξία επανέρχεται, η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει.

Βρίσκεστε μαζί με άλλα άτομα που χαίρεστε και αγαπάτε να περνάτε μαζί τον χρόνο σας, κάνετε σχέδια κοινά για το μέλλον σας, κ εκεί ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο για εσάς, πιο ώριμοι και πιο συνειδητοποιημένοι για αυτά όπου θέλετε να πραγματώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας μήνας όπου η προσοχή σας δίνετε στις σχέσεις σας, εκεί υπάρχει μια κινητικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ κάποια νέα ξεκινήματα γίνονται εκεί όπου όμως θέλουν προσοχή και να είστε επιφυλακτικοί τις μέρες μεταξύ 9/2-18/2 όπου είναι ένα δύσκολο πέρασμα του μήνα.

Παρόλα αυτά με Πλούτωνα να έχει φύγει από τον Αιγόκερω όπου ήταν απέναντι σας για πολλά χρόνια, πλέον κινείστε πολύ διαφορετικά σε αυτούς τους τομείς.

Έχετε αφήσει πίσω αδυναμίες και εξαρτήσεις και το ρόλο του θύματος μέσα από δράμα, κι έτσι το πρώτο μισό του μήνα σας δίνει την δυνατότητα να δείξετε σε άλλους το νέο σας πρόσωπο το πιο αποφασιστικό.

Διεκδικήσεις γίνονται με αποφασιστικότητα και πρωτοβουλίες σε θέματα συνεργασιών και των πιο στενών σας σχέσεων ακόμα και σε αυτές από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Στο δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες κινούνται στον χώρο των οικονομικών σας, και εδώ είναι η ώρα να βάλετε μια τάξη, και να κινήσετε ενέργειες για ό,τι υπόλοιπα χρέη ή μισές καταστάσεις είχατε αφήσει πίσω ανολοκλήρωτες.

Καλύτερο διάστημα για αυτά είναι μετά τις 20/2.

Με ωριμότητα προσήλωση και πειθαρχία κινείστε προς το μέλλον μεθοδικά, και έχετε δίπλα σας πολύ κόσμο που σας στηρίζει και σας βοηθάει, είτε φίλους ομοϊδεάτες, είτε καινούργια άτομα που μπαίνουν στην ζωή σας και δίνουν νέα πνοή στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Θα είστε στο επίκεντρο από τώρα και για τα επόμενα 20 έτη με τον Πλούτωνα να έχει περάσει από τις 21/1 στο ζώδιο που είναι απέναντι σας τον Υδροχόο, και έρχεται να φέρει καθαρίσεις και αφαιρέσεις σε θέματα με σχέσεις και συνεργασίες σας.

Οπότε έχετε να κάνετε μεγάλη δουλειά καθώς το παλιό σας πρόσωπο στον χώρο αυτόν και ο ρόλος όπου είχατε εκεί, έρχεται να μεταμορφωθεί και να κάψει ό,τι ήταν περιττό και κυρίως υπερβολικό, και εσείς τα Λιοντάρια συνδέεστε με την υπερβολή.

Παρόλα αυτά το πρώτο μισό του μήνα οι πλανήτες κινούνται μέσα στον χώρο της εργασίας σας και εκεί μέχρι τις 10/2, κάνετε εκκινήσεις, ενάρξεις, βάζετε ένα νέο πρόγραμμα και γενικότερα υπάρχει μια ευχάριστη καθημερινότητα με τους υπόλοιπους που συνδέεστε καθημερινά. Το κατάλληλο διάστημα για να τακτοποιήσετε ό,τι εκκρεμότητες είχατε, υποχρεώσεις και ευθύνες.

Από τις 10/2 σταδιακά οι πλανήτες Άρης και Αφροδίτη περνάνε στον χώρο των συνεργασιών και σχέσεων σας και εδώ γίνονται ενάρξεις οι οποίες όμως κινούνται με ένταση και μέσα σε ένα δύσκολο κρίσιμο και πολεμικό κλίμα μέχρι τις 18/2.

Μετά τις 20/2 τα πράγματα θα είναι πιο ομαλά και θα βελτιωθεί το κλίμα εκεί, παρόλα αυτά δυσκολίες θα υπάρξουν σε θέματα οικονομικά που θα σας πιέσουν . Με οργάνωση πειθαρχία και υπομονή θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις όμως, καθώς έχετε μαζί και τον Δία μέσα στον χώρο της καριέρας σας όπου απαλύνει τις ενέργειες και φέρνει διεξόδους και ευκολίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας μήνας όπου στο πρώτο μισό του σας δίνει την δυνατότητα να βγείτε έξω και να κυνηγήσετε τα θέλω σας, να βάλετε νέες δραστηριότητες στην ζωή σας όπου σας ανανεώνουν και ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση σας.

Γενικότερα ένας μήνας όπου από την μια σας πιέζει μέσα από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο όπου είναι απέναντι από εσάς στους Ιχθύες, και φέρνει πιέσεις ρεαλισμό και την  ώρα ή χρόνο για να πάρετε αποφάσεις εκεί ώριμες ή να βάλετε κάποια όρια.

Στο δεύτερο μισό του μήνα οι πλανήτες σταδιακά περνάνε στο χώρο της εργασίας και καθημερινότητας, και δίνεται εκεί την προσοχή σας, στο εδώ και τώρα, στο σώμα σας, στην καθημερινή σας φροντίδα και υπηρεσία. Ένα διάστημα όπου γίνονται κάποιες εκκινήσεις και ενάρξεις στο καθημερινό σα πρόγραμμα που σας ανανεώνουν.

Ο μήνας κινείται σε δύο διαφορετικές ενέργειες, από την μια η φροντίδα και η προσοχή στον εαυτό σας όπου σας ωθεί στο να κινηθείτε πιο αυτόνομα και ανεξάρτητα, και από την άλλη οι πιέσεις σε συνεργασίες και σχέσεις όπου εδώ απαιτούν να μπει ένα τέλος ή να έρθει μια άλλη εξέλιξη που να φέρει βελτίωση σε αυτές.

Δύσκολο διάστημα για εσάς το δεύτερο μισό κυρίως, όπου στις 24/2 γίνεται και μια Πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο, όπου φέρνει τέλος και ολοκληρώσεις σε σχέσεις και στόχους, ενώ από την άλλη σας δίνει ευκαιρίες για να κινηθείτε πιο ελεύθερα και πιο ανεξάρτητα.

ΖΥΓΟΣ

Η προσοχή σας και η ενέργεια σας δίνεται στο σπίτι και στα άτομα όπου είναι εκεί, τα πιο κοντινά σας, όπου χρειάζονται την φροντίδα σας και την ενέργεια σας.

Στο πρώτο μισό του μήνα ένα διάστημα όπου τακτοποιείτε υποθέσεις με σπίτια, οικογένεια και γονείς, αλλά και η ενέργεια σας μοιράζετε μεταξύ καριέρας και επαγγέλματος.

Το πρώτο μισό του μήνα είστε πιο μαζεμένοι και εσωστρεφείς, ενώ στο δεύτερο μισό βγαίνετε προς τα έξω και γίνεστε πιο δημιουργικοί και εξωστρεφείς.

Κάποιες δραστηριότητες σας επιβραδύνουν τις μέρες από τις 10/2-18/2, όπου εδώ τα πράγματα δεν κινούνται όπως τα θέλατε, ενώ μετά τις 20/2 απαλύνουν οι δυσκολίες, ευκαιρίες ανοίγουν και η αυτοπεποίθηση σας ανεβαίνει για να φέρετε με εύκολο τρόπο τις ασχολίες και τις δράσεις σας.

Πιεστικές οι τελευταίες μέρες του μήνα στον χώρο της εργασίας σας, φροντίστε το σώμα σας και την διατροφή σας, για να έχετε και την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα μικρά ταξίδια, μετακινήσεις, βόλτες και πολλές επαφές και συναντήσεις με άλλους, όπου μέσα από αυτές τακτοποιείτε υποθέσεις και σημαντικές δραστηριότητες σας που φέρνετε ολοκλήρωση με επιτυχία.

Από τις 10/2- 18/2 ένα διάστημα όπου θέλει προσοχή καθώς θέματα έρχονται επάνω με την οικογένεια σας, ή με άτομα όπου συνδέεστε στενά και ζητούν την προσοχή σας.

Ένα δύσκολο διάστημα όπου φέρνει εντάσεις και κάποιες ρήξεις με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα. Ένα παρελθόν κλείνει και ολοκληρώνεται.

Έχετε όμως τον Δία απέναντι σας στο χώρο των σχέσεων και συνεργασιών, και έτσι όποια τελειώματα έρχονται να γίνουν με ένα τρόπο όπου σας απελευθερώνει και σας δίνει την δυνατότητα να κλείσετε το παρελθόν με εύκολο και ανώδυνο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά είναι αυτά όπου σας απασχολούν και εκεί υπάρχει μεγάλη κινητικότητα, όμως στο πρώτο μέρος του μήνα βρίσκετε λύσεις και διεξόδους που σας φέρνουν περισσότερο ασφάλεια και σιγουριά μέσα από τρίτους.

Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πιο δύσκολο και πιο έντονο και θέλει προσοχή μετά τις 13/2, ενώ στις 24/2 γίνεται και μια Πανσέληνο όπου σας επηρεάζει και φέρνει επάνω δυσκολίες σε θέματα που αφορούν σχέσεις σας με τρίτα άτομα ή με συγγενείς όπου σχετίζεστε οικονομικά.

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες μέρες μετά τις 20/2 όπου σας βοηθούν και σας φέρνουν λύσεις και διεξόδους μέσα από γνωριμίες και επαφές όπου κάνετε και μέσα από τις επιχειρηματικές σας κινήσεις .

Μετά τις 20/2 πολύ πιθανό να κάνετε μια ερωτική γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, όμως από την άλλη είστε και επιφυλακτικοί ή μαζεμένοι και έτσι πρέπει με τον Κρόνο να σας κάνει πιο αυστηρούς σε συναντήσεις και επιλογές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λάμπετε Αιγόκεροι αυτόν τον μήνα καθώς στο πρώτο μισό του μήνα η παρουσία σας στο περιβάλλον σας είναι δυναμική και βγάζετε ένα πιο αρμονικό και απαλό εαυτό, μετά από τη μεγάλη πολυετή μεταμόρφωση από το πέρασμα του Πλούτωνα στο δικό σας ζώδιο.

Είναι σαν αυτός ο μήνας να φέρνει επάνω τα αποτελέσματα από την μεγάλη αλλαγή όπου κάνατε στον εαυτό σας, σε θέματα όπου αφορούν τον τρόπο της επικοινωνίας, της σκέψης σας και της σύνδεσης σας με το κοντινό σας περιβάλλον.

Μέχρι τις 10/2 είναι ένα ιδανικό διάστημα για να βγείτε έξω και να διεκδικήσετε μέσα από την φωνή και τον λόγο σας, αλλά και να εκφραστείτε ενώνοντας την φωνή της λογικής με το συναίσθημα.

Μετά τις 10/2 μέχρι τις 18/2 είναι ένα δύσκολο διάστημα για τα οικονομικά σας, όπου μπορεί να βγουν επάνω εκεί άλυτες καταστάσεις και υποθέσεις που σας φέρνουν ανασφάλεια στις επιδιώξεις σας.

Μια πτώση της δύναμης σας έρχεται σε αυτό το διάστημα για να έρθει όμως μια νέα δύναμη μετά τις 20/2, όπου είναι ένα διάστημα όπου σας δίνει την δυνατότητα για να βρείτε λύσεις σε ό,τι σας είχε απασχολήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είστε ένα από τα άτομα που θα συμβάλετε με τον τρόπο σας στις αλλαγές του πλανήτη, αναλόγως όμως σε ποιόν Υδροχόο ανήκετε, στον εξελιγμένο ή στον συντηρητικό και ταγμένο στο σύστημα ;

Ο μήνας αυτός φέρνει την ενέργεια της ολοκλήρωσης και τελειωμάτων σε βασικά θέματα στην ζωή σας, για να ανοίξει μια νέα ενέργεια και κεφάλαιο πολύ διαφορετικό από τις 15/2 και μετά.

Το πρώτο μέρος του μήνα είστε στα κλεισμένα σας και αρκετά εσωστρεφής, παρόλα αυτά κάποιους σπόρους βάζετε και κάποια σχέδια ετοιμάζετε, όπου θα μπουν σε δράση μετά τις 15/2.

Παρόλα αυτά μέχρι τις 18/2 είναι ένα δύσκολο διάστημα με ακυρωτική ενέργεια, ενώ μετά τις 20/2 δίνονται ευκαιρίες για να φέρετε επίτευξη σε σκοπούς και σχέδια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας βοηθάει να κινηθείτε όλο τον μήνα και ειδικότερα στο πρώτο μισό του μήνα με ρεαλισμό, πειθαρχία και οργάνωση για τους στόχους και τις επιθυμίες σας.

Το πρώτο μισό του μήνα είστε πολύ κοινωνικοί, συναντιέστε με φίλους τους οποίους έχετε διακρίνει και εκτιμήσει μέσα από ώριμες επιλογές.

Μετά τις 10/2 οι πλανήτες οι προσωπικοί περνάνε στον εσωτερικό σας οίκο και χώρο, και σας οδηγούν σε μια απομόνωση αλλά και αφοσίωση με εργασία στον εαυτό και με τον ψυχικό σας κόσμο.

Ο Πλούτωνας επίσης είναι μέσα σε αυτό τον χώρο και σας δίνει την δυνατότητα να αναπτύξετε τις πνευματικές σας δυνάμεις και να προστατεύσετε τον ψυχικό σας κόσμο από εξωτερικές απειλές.

Αν δεν είστε στον δρόμο του εσωτερισμού, τότε επιβάλλεται να έρθετε σε επαφή με αυτόν καθώς μέσα από εκεί θα μπορέσετε να ενδυναμώσετε τον πυρήνα σας και να προστατεύσετε παράλληλα όχι μόνο την ψυχή αλλά κυρίως το σώμα σας από επιθέσεις και ασθένειες.

Μετά τις 20/2 ανοίγει ένα χρονικό διάστημα όπου λαμβάνετε θετικές πληροφορίες για να δείτε προς τα που θα κατευθύνετε την δράση σας, το νου και το σώμα σας.

Η πανσέληνος στις 24/2 σας αφορά καθώς γίνεται στον δικό σας άξονα, σας φέρνει κάποιες ολοκληρώσεις και τελειώματα μέσα από το πρίσμα του ρεαλισμού που μπορεί να σας φέρει θλίψη, αλλά ταυτόχρονα σας δίνει και τις ενοράσεις και τις εμπνεύσεις για να απελευθερωθείτε από ό,τι σας απασχολεί.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!