Χαλκίδα-Έγκλημα : Κατέθεσε ο σύζυγος της δράστιδος Π.Ρ. που σκότωσε τον Σάκη Νικολάου -Τι είπε στον ανακριτή-Τι μας είπε ο Θέμης Κοντσιλίδης δικηγόρος της 39χρονης

Συνεχίζεται η κύρια ανάκριση της υπόθεσης του φόνου του 43χρονου ξυλουργού από τα Λουκίσσια Σάκη Νικολάου. Εχθές κατέθεσε στον ανακριτή ο σύζυγος της δράστιδος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων σύμφωνα με πληροφορίες του evia online ότι από το 2011 είχε αντιληφθεί ότι κάτι τρέχει ανάμεσα τους με αποτέλεσμα να χαλάσει η σχέση του με τον μέχρι τότε φίλο του και θύμα του στυγερού εγκλήματος.

“Παρότι την είχα ρωτήσει επανειλημμένα δεν μου έδινε ποτέ ξεκάθαρη απάντηση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαλάσει η σχέση μου με τον Α.Ν. αλλά και να γίνει αιτία προστριβών ανάμεσα σε εμένα και τη σύζυγό μου. Παρά τις προστριβές καταβάλαμε προσπάθεια και συνεχίζαμε να μένουμε μαζί και να μεγαλώνουμε με αγάπη τα παιδιά μας. Την μοιραία ημέρα με είχε ξυπνήσει η κόρη μου και μου είπε ότι η μαμά δεν ήταν στο σπίτι . Αμέσως κινητοποιήθηκα να δώ τι συμβαίνει αφού πάντα με σχεδόν πάντα με ενημέρωνε όταν πήγαινε κάπου. Γύρω στις 11.30 μου τηλεφώνησαν από την Ασφάλεια Χαλκίδας και με ενημέρωσαν ότι η σύζυγός μου κρατούνταν στην υπηρεσία τους και να της πάω ρούχα. Όταν έφτασα στην Ασφάλεια Χαλκίδας την συνάντησα για λίγο και μου επιβεβαίωσε , ότι είχε μαχαιρώσει τον θύμα χωρίς να μου εξηγήσει το λόγο.”

Ο δικηγόρος της δράστιδος Θέμης Κοντσιλίδης μιλώντας στο evia online τόνισε ότι “είναι σε εξέλιξη η ανάκριση για την υπόθεση και ότι τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα . Ο σύζυγος πράγματι κατέθεσε και περιέγραψε ακριβώς τα γεγονότα όπως τα βίωσε .” Επεσήμανε επίσης ότι “καλό θα είναι γενικά στην τραγική υπόθεση αυτή να περιμένουμε την ετυμηγορία της δικαιοσύνης .”


Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!