ΜΑΡΤΙΟΣ 2024 : Προβλέψεις για όλα τα ζώδια- ΚΑΤΙ ΈΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ-ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ένας μήνας που η φαντασία έρχεται σε ένωση με την πραγματικότητα, κάτι νέο γειώνεται και παίρνει μορφή, ατομικά σε κάθε έναν από εμάς μέσα από την αλλαγή που συμβαίνει με ταχύτητα είτε στο μυαλό, είτε στην καρδιά μας. Νέες ενέργειες έχουν ενεργοποιηθεί στον πλανήτη μας όπου πλέον όλα ορίζονται μέσα από τα δικά μας θέλω, μέσα από τις δικές μας κινήσεις, όχι έξω από εμάς, αλλά μέσα από εμάς.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που συμβαίνει και μολονότι ακόμα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν θέλουν να δουν ότι κάτι έχει αλλάξει και αρνούνται ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα. Παρόλα αυτά συμβαίνουν τώρα γρήγορες αναβάσεις, όλοι μας ξαναγεννιόμαστε, όλα είναι διαφορετικά. Ο Κρόνος βρίσκεται στους Ιχθύες και εκεί βρίσκονται Ερμής (μέχρι τις 9/3) και Ήλιος (μέχρι τις 19/3) ενώ περνάει και η Αφροδίτη (12/3 ) και ο Άρης (24/3 ).

Από τις αρχές του μήνα, οι δύο πλανήτες του έρωτα, του πάθους και της αγάπης, Άρης και Αφροδίτη συνεχίζουν να κινούνται μαζί στον Υδροχόο και να είναι κοντά ο ένας στον άλλον για το πρώτο μέρος του. Με τον Ήλιο να είναι στους Ιχθύες και μαζί εκεί και ο Κρόνος, φέρνουν την εστίαση και την προσοχή μας στα όνειρα μας και σε αυτό όπου θέλουμε να δώσουμε μορφή στην ζωή μας.

Ταυτόχρονα με τους πλανήτες Άρης και Αφροδίτη που δηλώνουν την υλική μας υπόσταση εδώ να είναι στον Υδροχόο, φέρνει ώθηση θάρρος και την επιθυμία να απελευθερωθούμε από ότι παλιό μας κρατάει πίσω, από φόβους που μας περιόρισαν αλλά και από σχέσεις ή συμπεριφορές όπου μας αιχμαλώτισαν.

Ταυτόχρονα ο Κρόνος στους Ιχθύες φέρνει ένα κλείσιμο σε ένα κεφάλαιο ζωής μας όπου ξεκίνησε πριν 28-30 έτη, αλλά και μια ολοκλήρωση φέροντας τον θερισμό από τις πράξεις μας και από τις επιλογές μας. Θερισμός ολοκλήρωση και μια νέα δομή λοιπόν είναι αυτά που φέρνει αυτός ο μήνας, όπου δηλώνει μια νέα μορφή στην ζωή αλλά και στην ταυτότητα μας, που απελευθερώνεται από φόβους, πληγές και ανασφάλειες και βγαίνει μπροστά για να διεκδικήσει τα θέλω της.

Αν λοιπόν έχουμε εργαστεί για την αυτοβελτίωση μας όλα τα προηγούμενα έτη, αν ήρθαμε σε ένα επίπεδο αυτογνωσίας και γνωρίζουμε ποιοι είμαστε, τότε αυτός ο μήνας θα είναι άκρως επουλωτικός και θεραπευτικός. Μονάχα όμως όταν έχεις αυτογνωσία μπορείς να γνωρίζεις και τι θέλεις. Με έντονη την ενέργεια των Ιχθύων λοιπόν όλο τον μήνα, είτε θα φέρει νέα μορφή στην κατεύθυνση  μέσα από τις νέες ενέργειες που επιταχύνουν τις εξελίξεις.

Είτε θα δράσει σαν σύγχυση, αποπροσανατολισμός και θολούρα για το μέλλον που ανοίγει, καθώς εκείνοι που δεν έχουν εργαστεί και έρθει σε επαφή με τον εαυτό τους και τις δυνάμεις όπου έχουν μέσα τους, δεν  θα ξέρουν που βαδίζουν.

Ο παλιός κόσμος με τις αρχηγίες και τις εξουσίες καθοδήγησε τον κόσμο έξω από τον εαυτό του, είτε μέσα από την ιστορία, είτε μέσα από τις θρησκείες, είτε μέσα από την εκπαίδευση, τα βιβλία, τις ταινίες, τον κινηματογράφο. Μια καθοδηγούμενη γνώση που χειραγώγησε την συλλογική αντίληψη στο να πιστεύει πάντα ότι υπάρχει κάποιος ή κάτι έξω που θα σώσει, που γνωρίζει καλύτερα, που είναι καλύτερος, που είναι θεός.

Ο παλιός κόσμος έδωσε αξία στον πλούτο μέσα από τις κατοχές, μέσα από τους τίτλους, μέσα από μια ψεύτικη λάμψη.  Καθοδηγήθηκε το να παίρνει δύναμη μέσα από χρήματα, δόξα, κύρος, πάντα κάτι από έξω, από ψεύτικα πρόσωπα και κολακείες, να υπάρχει μέσα από το ψέμα και να μιλάει την γλώσσα της υποκρισίας.

Ο νέος κόσμος στρέφει τον άνθρωπο στις δικές του δυνάμεις, στις αρετές, στο να φτιάχνει τον δρόμο του μέσα από τα εσωτερικά του θέλω και ανάγκες, χωρίς να έχει την επιθυμία να έχει μια θέση μέσα στο σύστημα.

Ο νέος κόσμος που βγήκε μπροστά και επικοινωνεί τον εαυτό του, παίρνει δύναμη από την εσωτερική του πηγή, από τον δικό του θησαυρό, η δύναμη που ανθίζει τώρα και δυναμώνει. Σε μια πραγματικότητα σκοτεινή όπου όλοι περάσαμε, πήραμε εμπειρίες, βυθιστήκαμε, περάσαμε μια πολύ σκοτεινή περίοδο ναι, αλλά τώρα όλα είναι αλλιώς, όλα είναι διαφορετικά στο φως της νέας μέρας.

Η αλλαγή συμβαίνει καθώς φέρνει αλλαγή στις συμπεριφορές, ξεβολεύει τους πολλούς από την ακινησία και την αδιαφορία και την ρουτίνα. Η αλλαγή συμβαίνει και ότι μέχρι τώρα ήταν σημαντικά – είτε πρόσωπα είτε πράγματα -τώρα πλέον παύουν να είναι . Να μην εξαρτιόμαστε από τα θέλω των άλλων, από τα θέλω μιας κοινωνίας υπνωτισμένης μέσα σε ένα σύστημα που θέλει να σε ελέγχει και να υπακούς.

Η αυγή της νέας εποχής θέλει να είμαστε οι αρχηγοί του εαυτού μας μαζί με ευθύνη. Ακόμα και αν αυτοί οι άλλοι είναι οικογένεια, αδέλφια, συγγενείς. Η νέα αυγή είναι εδώ όσο κι αν κάποιοι δεν το βλέπουν. Είναι όλα διαφορετικά στο φως της. Μην επιτρέπεις άλλο να σε διατάζουν, να σου υποδεικνύουν τι να κάνεις, τι να πεις.

Φέρε ρήξη με  κάθε μορφή τυραννίας, εξουσίας και ό,τι σου θυμίζει παρελθόν. Μπορεί να νιώθεις ότι είσαι το μαύρο πρόβατο, αλλά ακόμα και εδώ ανάποδα στα είπαν, ίσως τελικά είσαι το λευκό που ένιωθε πάντα αταίριαστο μέσα στην αγέλη και είναι εδώ για να ανοίξει τον δρόμο για ένα πιο φωτεινό μέλλον – ακόμα και για εκείνους που δεν βλέπουν.

Σήκωσε το σπαθί σου και φέρε ρήξη. Ακόμα κι αυτοί είναι οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι. Ένας μήνας που φέρνει σε άλλους τους καρπούς από ένα ταξίδι ζωής και από τα τελευταία 30-35 χρόνια, ενώ σε άλλους φέρνει σύγχυση, φόβους και διάλυση.

Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα τα σταθερά και όσους έχουν πλανήτες εκεί, χρειάζεται να είναι προσεκτικοί στην ταχύτητα και στην βιασύνη τους . Ενώ τα μεταβλητά κυρίως είναι αυτά που θα επηρεαστούν περισσότερο και προσοχή θέλει στην υγεία μας, στην ζωτικότητα μας και στα σώματα μας από ιώσεις και κρυολογήματα.

Τα παρορμητικά γίνεται η πρώτη έκλειψη του έτους στον άξονα τους στις 25/3, μπορεί ήδη να δρα η επιρροή της και φέρνει αλλαγές σε σχέσεις, σε συμπεριφορές, τελειώματα και σε άλλους μεγάλη ενδυνάμωση.

Παρακάτω οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο.

ΚΡΙΟΣ

Μήνας σποράς και ολοκληρώσεων, κλείσιμο κύκλων και νέα σχέδια μπαίνουν σε δράση όσο ο Άρης ο κυβερνήτης σας είναι στον Υδροχόο μέχρι τις 22/3 και δίνει ώθηση για να κινήσετε τα θέλω σας που θα είναι ισχυρά.

Μέχρι τις 20/3 είναι ένα καλό διάστημα για να κάνετε ενάρξεις, μετά ξεκινάει η περίοδος των εκλείψεων, η πρώτη είναι στις 25/3 και αφορά εσάς τους Κριούς γίνεται στον άξονα σας, και φέρνει εκεί ολοκληρώσεις σε πορεία, κατεύθυνση και στις σχέσεις σας με άλλους.

Όλος ο μήνας σχεδόν σας φέρνει σε μια αυξημένη επιθυμία για κοινωνική δράση, για να δείτε φίλους και να οργανώσετε σχέδια και εστίαση σε ότι αφορά το μέλλον σας.

Μετά τις 23/3 περνάει στους Ιχθύες και η δράση σας χαμηλώνει, είτε γιατί επιθυμείτε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, είτε γιατί έχετε ανάγκη την ξεκούραση, την ανάπαυση και την ηρεμία, μετά από ένα μεγάλο διάστημα με ταχύτητα.

ΤΑΥΡΟΣ

 Όλος ο μήνας η προσοχή δίνεται στην καριέρα, σε έναν γονιό και γενικότερα στην εξωτερική σας δράση και θέλω που αφορούν την εικόνα σας και τις φιλοδοξίες σας. Ενώσεις με άτομα που έχετε κοινά θέλω και επιθυμίες.

Με τους πλανήτες να είναι μέσα στο χώρο των κοινωνικών συναλλαγών σας, θα υπάρξει έντονη ενέργεια εκεί με φίλους, όπου με κάποια άτομα μπορεί να δείτε μια πραγματικότητα όπου δεν σας αρέσει και να έρθετε σε ρήξη.

Οι φιλίες σας σίγουρα δοκιμάζονται και αυτός είναι ένας μήνας που φέρνει τον ρεαλισμό, και ένα είδος μοναχικότητας ή απογοήτευσης.  

Παρόλα αυτά κάτι πολύ καλό ετοιμάζεται για εσάς, και αφορά βαθύτερους σκοπούς σας και επιθυμίες όπου έχετε εργαστεί με επιμονή και υπομονή, και θα δείτε τώρα τους καρπούς και τον θερισμό από τις προσπάθειες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας μήνας που ανοίγει τα ταξίδια είτε κυριολεκτικά, είτε νοητικά, και μέσα από αυτά θα έρθετε σε ένωση και θα βρεθείτε και με άλλα άτομα όπου είναι επεκτατικά και έχουν μια κοινή αντίληψη με την δική σας κοσμοθεωρία

Μέσα στον χώρο της καριέρας σας έρχεται η αναγνώριση μαζί με περισσότερα βάρη και ευθύνες, ενώ σε άλλους μπορεί να φέρει απογοήτευση και αδυναμία εκεί και πολλές απαιτήσεις από άτομα που είναι σε μια υψηλότερη θέση από εσάς. Κάποια όρια χρειάζεται να μπουν εκεί σε αυτό τον χώρο.

Χρειάζεται να εστιάσετε σε αυτά που θέλετε να φέρετε σε πέρας, ακόμα κι αν η προσπάθεια σας ή το αποτέλεσμα δεν είναι διακριτό ακόμα, αν η φωνή μέσα σας καθοδηγεί τότε χρειάζεται να επιμείνετε και θα δείτε τους καρπούς μετά από Μάιο όπου και ο Δίας πλέον θα πλησιάσει από κοντά το δικό σας ζώδιο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά οφειλές ή χρέη φαίνεται να είναι αυτά όπου σας απασχολούν και είναι ένα καλό διάστημα για να κάνετε κινήσεις για αυτά μέχρι τις 20/3 και να τα τακτοποιήσετε με θετικό αποτέλεσμα. Σε εσωτερικό βαθμό όμως οι δυσκολίες που περάσατε τις αφήνετε πίσω και θερίζετε τώρα το αποτέλεσμα από μια δύναμη που απελευθερώνεται έξω αφήνοντας πίσω φόβους και ανασφάλειες.

Κάποια σχέδια σας μετά τις 23/3 μπορεί να δείτε ότι αργούν να υλοποιηθούν ή να υπάρξουν κάποια εμπόδια, ίσως γιατί ακόμα δεν είναι ο χρόνος κατάλληλος για να τρέξουν. Κάτι δεν βλέπεται εκεί στις φιλοδοξίες σας και στις μελλοντικές σας επιτεύξεις, όπου όμως θα το δείτε μετά από τον Μάιο, που όλα θα γίνουν πιο συγκεκριμένα και φανερά.

ΛΕΩΝ

Ένταση στις σχέσεις σας μέχρι τις 20/3, ενώ εκκινήσεις γίνονται εκεί στο πρώτο μέρος του μήνα αρχικά με πολύ ενθουσιασμό, όμως οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτές μετά.

Στα μελλοντικά σας σχέδια υπάρχει στοχασμός και συγκέντρωση, αλλά και απαιτείται εκεί μια προετοιμασία και αφοσίωση, έτσι ώστε να δείτε θετικότερες εξελίξεις εκεί μετά από τον Μάιο. Ίσως σας δοκιμάζει το σύμπαν για να δείτε πιο συγκεκριμένα τι θέλετε να φέρεται εις πέρας σε στόχους και στον δρόμο σας.

Μετά τις 23/3 η εστίαση σας δίνεται σε οικονομικά ζητήματα και κοινές επενδύσεις όπου έχετε με άλλους, όπου εκεί θα χρειαστεί να δώσετε την προσοχή σας, και ίσως χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να περάσει και ο Απρίλιος καθώς θα υπάρχει εκεί θολούρα, αργοπορία αλλά και πολλά μπερδέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέχρι τις 20/3 ένα διάστημα πολύ παραγωγικό και όπου είναι το κατάλληλο για να βάλετε σε τάξη εργασίες και υποχρεώσεις όπου είχαν μείνει πίσω τον προηγούμενο μήνα.

Κάποιες συνεργασίες σας ή σχέσεις δοκιμάζονται, και οι άλλοι θα είναι πιο απαιτητικοί ή και πιο αυστηροί μαζί σας, όμως αν εσείς είτε ακριβείς και ακέραιοι σε αυτούς, τότε και το έργο σας θα εκτιμηθεί .

Ο μήνας μπορεί να φέρει έναρξη σε ένα χώρο εργασίας, καλές σχέσεις με άλλους συναδέλφους σας, πολύ δράση στην καθημερινότητα σας.

Οι τόνοι πέφτουν και χαμηλώνουν μετά τις 23/3 όπου ξεκινάει το διάστημα των εκλείψεων αλλά και ο Ερμής μπαίνει σε μια πιο αργή πορεία καθώς ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος από τις ¼.

Ό,τι ασχολίες έχετε κινείστε τις μέχρι τις 23/3 το πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Ενθουσιασμός, δράση και αυτοπεποίθηση φέρνει ο μήνας Μάρτιος κυρίως μέχρι τις 23/3, όπου θα φέρει μια πιο ομαλή ροή στις όποιες δραστηριότητες σας.

Επιχειρηματικές κινήσεις και δράσεις τρέχουν στην κυριολεξία με ταχύτητα φωτός, ενώ υπάρχει διάθεση για ζωή, δημιουργικότητα, και ασχολία με ό,τι αγαπάτε και σας δίνει χαρά.

Το βάρος πέφτει όμως στον χώρο εργασίας σας όπου εδώ οι απαιτήσεις από την καθημερινότητα σας είναι αρκετές, και το πρόγραμμα σας φορτωμένο.

Μετά τις 23/3 η ενέργεια σας δίνεται εξ ολοκλήρου εκεί, όμως καθυστερήσεις φαίνεται να ξεκινάνε στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου όπου φέρνει πίεση άγχος και βραδύτητα σε αυτό το διάστημα και θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή στις καθυστερήσεις που θα έρθουν μετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέματα με το σπίτι είναι αυτά που σας απασχολούν και φέρνουν πίεση άγχος και ένταση σε εσάς στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα.

Κάποιες μετακινήσεις ή εργασίες φαίνεται τώρα να τρέχουν εκεί στον χώρο σας πιο ομαλά μέχρι τις 23/3, όπου είχαν καθυστερήσει νωρίτερα.

Ενάρξεις σε ότι αφορά σπίτια οικογένεια και χώρους κατοικίας όπου σας κλείνουν μέσα για να ασχοληθείτε με αυτά.

Είστε σε ένα διάστημα αρκετά κλειστό για εσάς τους Σκορπιούς όπου φέρνεται μια νέα μορφή στον τρόπο που δημιουργείτε και χαίρεστε την ζωή, πράγματα που πριν θεωρούσατε σημαντικά τώρα έχουν χάσει την λάμψη τους και αυτό φέρνει όμως μια εσωστρέφεια, μια ωριμότητα και μια ενηλικίωση καθώς περνάτε τώρα μέσα από ένα σημείο τέλους και κορεσμού σε παλιούς τρόπους ύπαρξης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κλεισίματα και ολοκληρώσεις φέρνει αυτός ο μήνας – και ο επόμενος όμως- ενώ ανοίγετε νέες δράσεις και δραστηριότητες που σας κάνουν να νιώθετε πιο ελεύθεροι για να κινηθείτε και να εκφράστε τον εαυτό σας.

Μέχρι τις 20/3 είναι ένα διάστημα όπου υπάρχει κίνηση σε ταξίδια, βόλτες αλλά και πολλές συνδέσεις με διάθεση για επικοινωνία, κάνετε νέες επαφές με άτομα όπου είστε στην ίδια συχνότητα.

Ενώ ταυτόχρονα κλείνετε κεφάλαια και σχέσεις με άτομα που είχατε συνδεθεί από το παρελθόν, αλλά τελικά βλέπετε ότι δεν υπάρχει καμία σύνδεση μεταξύ σας.

Μετά τις 23/3 η ενέργεια σας μαζεύεται προς τα μέσα, είτε για να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο και εαυτό, είτε για να χτίσετε μια νέα σύνδεση με εσάς και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή που σας εμπνέει με  νέες λύσεις και ιδέες για την εξέλιξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν και κινήσεις ταχύτατες γίνονται για να φέρετε την ζωή σας σε ένα νέο μοντέλο που σας ικανοποιεί και νιώθετε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι .

Μια νέα δομή δίνετε στην ζωή σας ή ξεκινάει από τώρα, όπου έρχεται μετά από τις συνειδητοποιήσεις που έχετε κάνει στο πως βλέπετε τον κόσμο γύρω σας.

Ένας νέος εαυτός δομείται πλέον μετά από την δύσκολη και σκοτεινή περίοδο που περάσατε με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, και τώρα ανοίγει ένα άλλο μέλλον μπροστά σας, όπου εσείς είστε πλέον εντελώς διαφορετικοί, και κυρίως ο τρόπος που αξιολογείτε και εκτιμάτε την ζωή.

Καταστάσεις με αδέλφια και συγγενείς φαίνεται να σας βαραίνουν και να χρειάζεται εκεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, αλλά και να φέρετε κλείσιμο σε έναν τρόπο σύνδεσης που αφορά υποχρεώσεις ευθύνες και ένα χώρο εργασίας και καθημερινού σας προγράμματος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα καινούργιο πεδίο ζωής άνοιξε για εσάς και αυτό σας κινητοποιεί να βάλετε μπροστά νέες οπτικές και ιδέες και να δείτε τον κόσμο μέσα από νέο πρίσμα .

Ολοκληρώσεις και κλείσιμο κεφαλαίων από την άλλη κάνετε σε πράγματα ή ακόμα και σε πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν για εσάς σημαντικά, όμως τώρα αυτά έχασαν τη λάμψη τους και την σημασία τους, κι έτσι αυτό φέρνει αλλαγές σε εσωτερικές σας επιθυμίες και σκοπούς.

Μέχρι τις 20/3 είναι ένα θετικό διάστημα για να φέρετε ενάρξεις και ξεκινήματα που αφορούν το μελλοντικό σας μονοπάτι, ενώ ταυτόχρονα φέρνετε κλείσιμο σε ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσατε σταθερό και βασιζόσασταν επάνω του.

Μετά τις 20/3 οικονομικά θέματα φαίνεται να σας αγχώνουν και ξεκινάει ένα διάστημα όπου θα χρειαστεί να αφοσιωθείτε σε αυτά για να φέρετε οργάνωση και να βάλετε νέες βάσεις στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είστε από τους Ιχθύες όπου έχετε αναπτύξει και καλλιεργήσει την διαίσθηση σας, τότε είστε σε ένα μήνα με πολύ εγρήγορση και ταχύτητα, με εικόνες που ανοίγουν για το μέλλον σας,  η φαντασία αλλά και η ενόραση μαζί ενισχύονται.

Αν δεν έχετε εργαστεί εσωτερικά με την φωνή μέσα σας, τότε ο μήνας μέχρι τις 23/3 φέρνει πολλές ενοχές τύψεις και φόβους αλλά και ένα κλείσιμο εσωτερικό δίνοντας την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον εαυτό σας.

Το πως θέλετε να είστε στο μέλλον εξαρτάται από εσάς και από την δύναμη της φαντασίας να μπορείτε να φτιάχνετε κόσμους και με τις εικόνες που βλέπετε έχετε τις μαγικές ικανότητες να μπορείτε να τους υλοποιήσετε.

Όλος αυτός ο μήνας λοιπόν δίνετε μορφή σε κάτι που ανοίγει για εσάς, καθώς τώρα σπέρνονται οι σπόροι για το μέλλον που θέλετε να δείτε να γειώνεται μέσα από εσάς και την αλχημιστική σας δύναμη. Ολοκλήρωση και τέλος σε ένα παλιό εαυτό σας που υπήρχε μέσα από φόβους και ανασφάλειες, ένας νέος παίρνει μορφή τώρα  με πίστη στις εσωτερικές του δυνάμεις .

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!