ΜΑΪΟΣ 2024 : ΑΝΘΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΈΝΑ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ…

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια Αστροψυχολογίας

Μετά από ένα δύσκολο πέρασμα των δύο τελευταίων μηνών, όπου έφερε μια ολική διαγραφή και διάλυση σε προηγούμενα μοτίβα, στάση ζωής και συμπεριφορές ή σχέσεις μας, δηλαδή σε όλα τα πεδία .
Έρχεται ο Μάιος ο μήνας του Ταύρου, της φύσης, της ζωής και της ύπαρξης, για να φέρει την αναγέννηση, μια νέα εκκίνηση, και άνθισμα .
Ο Άρης μετά από 1,5 μήνα μέσα στους Ιχθύες, στο ζώδιο των τελειωμάτων και της ολοκλήρωσης, έκανε μια μεγάλη πολύ σημαντική εργασία, μετασχηματίζοντας το σημείο της συνείδησης μας, καθώς έφερε επάνω όλη την πλάνη και όλες τις ψευδαισθήσεις.

Η πλάνη όμως είναι αυτή όπου οδηγεί στην αφύπνιση, και έτσι εδώ μέσα από το πέρασμα του στον Κριό, φέρνει επάνω ένα νέο τρόπο, ένα βάφτισμα σε μια νέα πιο εξατομικευμένη μορφή ύπαρξης.
Δυναμισμός, εστίαση στα θέλω μας, και πολλές εκκινήσεις μπαίνουν μπροστά, τις οποίες τις επεξεργαστήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα είναι η ώρα για να τις βάλουμε μπροστά.
Από την άλλη και η Αφροδίτη που είναι οι σχέσεις μας και οι ενώσεις έχει περάσει μέσα στον Ταύρο και η καθοδήγηση σε αυτές γίνεται πλέον με βάση ένα πιο υψηλό σύστημα αξιών που βασίζεται στην ελευθερία, την ανώτερη αξία όλων, στην αλήθεια και στην εμπιστοσύνη.
Μέσα από το ήθος και κατά πόσο αυτό υπάρχει και εκτιμάται σε άλλους ή στις δικές στάσεις και συμπεριφορές, είναι αυτές οι κινήσεις που γίνονται και είναι οι νέες βάσεις που μπαίνουν στο νέο οικοδόμημα που χτίζουμε στον καινούργιο κόσμο που ανατέλλει.

Αυτό μας το λέει και η Νέα Σελήνη στον Ταύρο που γίνεται στις 8/5, και είναι επάνω σε μια μοίρα που μιλάει για μια νέα Ήπειρος που ανατέλλει.
Ενώ η σύνοδος Δία Ουρανού που έγινε στον Ταύρο στις 21/4, έρχεται τώρα να ενεργοποιηθεί μέσα από αυτή την Νέα Σελήνη, και δείχνει την κατάρρευση στα παλιά συστήματα και την ανύψωση εκείνων που είναι ενάντια στο status quo.
Η κατάρρευση ενός κόσμου που υπηρέτησε τις αξίες μιας υλιστικής φιλοσοφίας είναι όλο και πιο έντονη και θα είναι συνεχώς για τα επόμενα 14 έτη. Βαρύτητα έχουν όλοι εκείνοι που δεν υπηρετούν τα ψέματα, τον κόσμο της ελίτ και της χλιδής, είναι ενάντια σε όποια χλιδή, ματαιοδοξία και εντυπωσιασμό.


Όλα αυτά τα μοτίβα καταρρέουν και μαζί όσοι ταυτίζονται ή προβάλλονται μέσα από αυτά.
Η απλότητα, η αυθεντικότητα, το φυσικό, το ήθος, οι ανθρωπιστικές αξίες και οι αρετές είναι οι νέες βάσεις που οικοδομούν το καινούργιο.
Οι ανυπότακτοι στο σύστημα και τα ελεύθερα πνεύματα είναι που κερδίζουν έδαφος, δύναμη και ισχύ.
Ο ναρκισσισμός, η επίδειξη, ο εντυπωσιασμός σε μοτίβα, στάσεις ζωής και συμπεριφορές γκρεμίζονται.
Στο δεύτερο μισό του μήνα βλέπουμε ακόμα περισσότερο άνοιγμα και ελευθερία.
Επεκτάσεις, ανοίγματα και ευκαιρίες ανοίγουν.
Μέσα από την πολυαστρία στον Ταύρο που είναι ζώδιο φωνής, εδώ είναι ο λάρυγγας, ο λαιμός, ανοίγει η φωνή σε πλήθος κόσμου, και αυτό φέρνει ντόμινο αλήθειας που σοκάρει μέσα από αυτά που ακούγονται.
Ο παλιός κόσμος καταρρέει με ταχύτητα φωτός.
Εκείνοι που είναι στο ψέμα, στην ανηθικότητα, στην πονηριά, και στην εκμετάλλευση, τα βρίσκουν μπαστούνια .
Τα οικονομικά θα είναι ασταθή, αλλά ανοίγουν ευκαιρίες που φέρνουν νέες καινοτόμες λύσεις, ιδέες και τρόπους που βοηθούν σε έσοδα.
Νέες γνωριμίες με άτομα που είναι με τον άνθρωπο και στην αλληλεγγύη, είναι αυτά που φέρνουν βοήθεια και πολλές επαφές με γνωριμίες γίνονται.
Στις 21/5 ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και εκεί μετά στις 24/5 περνάει και η Αφροδίτη και οι δύο πλανήτες της χαράς και της απόλαυσης, της αγάπης κινούνται μαζί για όλο τον μήνα .
Ενώσεις επαφές μέσα από συναντήσεις, ταξίδια, επικοινωνία, και μετακινήσεις.
Ενώ έσοδα από εμπόριο και αγορά ανοίγουν, όπως και ο τουρισμός, τα ταξίδια, καθώς ανοίγει η διάθεση για αυτά, για μετακινήσεις, να βγούμε έξω, να επικοινωνήσουμε και να απολαύσουμε.
Στις 23/4 μια Πανσέληνος στον Τοξότη που δίνει έμφαση στην ανάγκη μας για ελευθερία, ταξίδια και άνοιγμα οπτικής, ενώ φέρνει επάνω αλήθειες και συνειδητοποιήσεις.
Τέλος η μεγάλη μετακίνηση του Δία στις 26/5 στους Διδύμους, φέρνει βελτίωση σε πολλά είδη σχέσεων, όπως αυτές με συγγενικά μας πρόσωπα, ή κοντινό περιβάλλον όπου μπορεί τα προηγούμενα έτη να είχαν δοκιμαστεί.
Ενώ ωθεί όλο το κλίμα της περιόδου στο να ενωθούμε με άτομα εκείνα που μας ενθαρρύνουν και μας δυναμώνουν στην πορεία μας, ή στην συλλογική μεγάλη μετάβαση που είμαστε όλοι μας, κι έτσι να προχωρήσουμε μέσα από αισιοδοξία και εικόνες που δίνουν νέα οπτική, ενδυνάμωση και θεραπεία.

Τα παρορμητικά ζώδια είναι αυτά που κάνουν σημαντικές εκκινήσεις στις ζωές τους.
Τα σταθερά έχουν βοήθεια από την θέση της Αφροδίτης που δίνει προστασία και ομορφιά.
Ενώ τα μεταβλητά ηρεμούν μετά από μια μεγάλη περίοδο έντασης και προχωρούν με ωριμότητα, συγκέντρωση και πειθαρχία.

Παρακάτω αναλυτικά για κάθε ωροσκόπο/ ζώδιο ξεχωριστά :

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει μέσα στο δικό σας ζώδιο από τις 1/5 και αφήνει πίσω ενέργειες παρασκηνιακές που έλαβαν το τελευταίο μήνα.
Μέσα από τον Κριό δυναμώνει την θέληση και την αποφασιστικότητα και φέρνει επάνω νέες ενάρξεις, δράσεις και κινήσεις με επιθυμίες σας βαθύτερες και στόχους που κινούνται γρήγορα και ομαλά. Τα οικονομικά βελτιώνονται, αλλά στα μισά του μήνα μπορεί να έρθουν κάποιες έκτακτες και απρόβλεπτες καταστάσεις όπου όμως μετά θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.
Η σύνοδος Δία Ουρανού στον Ταύρο ενεργοποιείται δυναμικά αυτό τον μήνα, και φέρνει επεκτάσεις οικονομικές, και ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ζωή σας και να απελευθερωθείτε από ότι σας ακινητοποιούσε και έφερνε φρένο στις επιδιώξεις σας.
Οδηγείτε την ζωή σας με βάση ένα νέο σύστημα αξιών όπου υπηρετεί τον άνθρωπο και αν αυτό ακολουθείτε, τότε θα σας ανταμείψει.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Άρη στον Κριό περνάτε σε μια περίοδο πιο ήσυχη και πιο ήρεμη, καθώς αποζητάτε την απομόνωση και την επαφή με τον εαυτό σας, μετά από μια έντονη περίοδο με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ένας μήνας όπου εργάζεστε στο παρασκήνιο, και σπέρνετε σπόρους και ιδέες που θα τους βάλετε σε εφαρμογή όταν ο Άρης θα εισέλθει στο δικό σας ζώδιο.
Η Αφροδίτη επίσης στον Ταύρο σας βοηθάει στο να ελκύσετε κοντά σας άτομα και καταστάσεις με θετικό πρόσημο, ενώ μετά στο τέλος του μήνα φέρνει μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας.
Η σύνοδος Δία Ουρανού στο δικό σας ζώδιο για τα επόμενα 14 έτη, ενεργοποιεί ενάρξεις και σημαντικά ξεκινήματα κυρίως για επαγγελματικούς στόχους και φιλοδοξίες.
Αν κινείστε με εντιμότητα και εκπέμπετε εμπιστοσύνη, τότε θα δείτε μεγάλη άνοδο στην καριέρα σας που θα σας ανοίξει πόρτες, και θα ελκύστε νέο κόσμο κοντά σας που θα σας στηρίξει συναισθηματικά και οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ένταση που έφερε ο Άρης μέσα από τους Ιχθύες το τελευταίο δίμηνο, υποχωρεί και ηρεμείτε, βέβαια ο Κρόνος συνεχίζει να είναι εκεί και να φέρνει πιέσεις και δυσκολίες στον κοινωνικό επαγγελματικό σας χώρο.
Ο Ερμής επίσης ήταν ανάδρομος όλο τον Απρίλιο και δυσκόλεψε εκεί καταστάσεις, ενώ τώρα πλέον κινείται ορθά και το κλίμα της επικοινωνίας θα είναι πιο ομαλό.
Ο Άρης μέσα από τον Κριό για όλο τον μήνα θα φέρνει δράση και δυναμισμό σε στόχους, αύξηση σε φιλίες, γνωριμίες και συναντήσεις, ενώ μπορεί να φέρει και μια ξαφνική γνωριμία που να σας ενθουσιάσει .
Η σύνοδος Δία Ουρανού στον Ταύρο για τα επόμενα 14 έτη, γίνεται μέσα στον χώρο της εσωτερικής επαφής με την πηγή και τις αόρατες σας δυνάμεις, και ενεργοποιεί ένα νέο δυναμικό για εσάς, που επηρεάζει και τις πιο στενές σας επαφές, αλλά μαζί και ανοίγει έναν πολύ διαφορετικό τρόπο οπτικής και κοσμοθεωρίας για να βαδίσετε από εδώ και πέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγαίνετε μπροστά δυναμικά με πολύ θάρρος και ένταση, και προβάλλεται την εσωτερική σας δύναμη, ισχυρή διαίσθηση που φέρνει μια νέα επιρροή στον εξωτερικό σας χώρο.
Είστε οι νέοι οδηγοί του κόσμου, αφού φέρνετε έναν νέο τρόπο ύπαρξης μέσα από την εφαρμογή της εσωτερικής μας πυξίδας.
Σημαντικές ενάρξεις δράσεις και εξελίξεις στον χώρο των επαγγελματικών σας, όπου αποκτάτε ισχύ και βήμα.
Καλές θετικές εξελίξεις με φίλους όπου ενώνεστε και βοηθούν στα σχέδια και στα επιτεύγματα σας.
Η σύνοδος Δία Ουρανού στον Ταύρο για τα επόμενα 14 έτη, διευρύνει τον κύκλο των φίλων και επαφών σας, σας φέρνει άνοιγμα σε μια μεγαλύτερη ομάδα ψυχών όπου έχετε ένα κοινό όραμα, και αυτό φέρνει μια μεγαλύτερη επέκταση στο προσωπικό σας έργο, στην υπηρεσία σας και δυναμώνει ενισχύει την θετική υποστήριξη σε αυτό όπου επιθυμείτε μέσα από τον πυρήνα σας.

ΛΕΩΝ

Μια έντονη χαοτική περίοδος είχε φέρει το κύμα του τελευταίου διμήνου, όπου έφερε επάνω φόβους, ανασφάλειες και θέματα με οικονομικά που σας πίεσαν. Ενώ τώρα το κουράγιο και ο δυναμισμός επιστρέφει, και κάνετε νέα σχέδια και όνειρα, ενώ δίνεται η ευκαιρία για να βάλετε σε τάξη ότι είχε υπάρξει σε χάος και μέσα σε μια θολή κατάσταση .
Μήνας όπου φέρνει άνοιγμα σε προτάσεις, ενάρξεις σε σχέδια, ενώ ανοίγουν και τα ταξίδια και ότι επεκτατικά σχέδια είχαν μπει σε μια πιο αργή κίνηση πριν, τώρα τρέχουν με ευκολία και πιο ομαλό ρυθμό.
Εύνοια έρχεται μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο και οι σχέσεις με άτομα μέσα εκεί βελτιώνονται.
Η σύνοδος Δία Ουρανού ανοίγει ένα νέο ταξίδι για εσάς για τα επόμενα 14 έτη, μέσα στον χώρο των επαγγελματικών σας επιδιώξεων, όμως χρειάζεται να αφήσετε πίσω σας μοτίβα εντυπωσιασμού, υπερβολών και υπεροψίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής και άλλες πλανητικές ενέργειες έφεραν δυσκολίες και χάος στις προσωπικές επαφές σας και σκοπούς σας το προηγούμενο δίμηνο, ενώ τώρα έρχεται μια ομαλή πορεία που φέρνει μια επανεκκίνηση σε στόχους, συνδέσεις και επενδύσεις .
Δράση και ενέργεια δίνεται στην τάξη και τακτοποίηση ανοιχτών λογαριασμών, είτε με πρόσωπα είτε με καταστάσεις, και αυτό απαιτεί από εσάς συγκέντρωση και εστίαση με πειθαρχία.
Το δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται πιο ανοιχτό και αισιόδοξο για μια πορεία όπου σχεδιάζατε και κάνατε τις κατάλληλες προετοιμασίες.
Η σύνοδος Δία Ουρανού στον Ταύρο για τα επόμενα 14 έτη, ανοίγει έναν νέο δρόμο για εσάς, μέσα από την διεύρυνση της κοσμοαντίληψης, η οποία ανοίγει και απλώνεται, κι έτσι αυτό φέρνει περισσότερη αισιοδοξία, όπου αλλάζει τον τρόπο όπου λειτουργούσατε είτε με άλλα πιο κοντινά σας άτομα, είτε μέσα στο καθημερινό σας πρόγραμμα και χώρο εργασίας.

ΖΥΓΟΣ

Χάος και ασάφεια αφήνετε πίσω σας όπου είχε υπάρξει μέσα στον εργασιακό καθημερινό σας χώρο, και έρχεται ενδυνάμωση και εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες σας, ένα έντονο πάρε δώσε και μεγάλη κινητικότητα σε αυτό τον χώρο.
Θετικές εξελίξεις στον χώρο των οικονομικών σας, όπου να υπήρχαν οφειλές ή χρέη, τακτοποιούνται με ομαλό και όμορφο τρόπο.
Η επανεκκίνηση του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει ομαλότητα και βελτίωση σε συνεργασίες, και επανέρχεται ένα κλίμα συνεργασίας εκεί.
Η σύνοδος Δία Ουρανού στον Ταύρο για τα επόμενα 14 έτη, ανοίγει τον τομέα των οικονομικών σας, και ότι έχει να κάνει με ενώσεις, επενδυτικές κινήσεις και απελευθερώνει έναν νέο κύκλο ασχολιών, δημιουργικής δράσης και δραστηριοτήτων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εκκινήσεις σε ένα χώρο εργασίας φέρνει ο Μάιος μετά από μια χαοτική περίοδο στις δημιουργικές σας δραστηριότητες, και ένας νέος κύκλος ανοίγει εδώ.
Ενάρξεις σε ένα νέο πρόγραμμα επίσης στην καθημερινή σας ρουτίνα, όπου βάζετε στόχο σε πιο υγιεινές ασχολίες, διατροφή, καθώς αφήνετε πίσω εξαρτήσεις και βουλιάγματα όπου σας βύθιζαν και σας αποδυνάμωναν.
Το σώμα σας δυναμώνει και αναγεννιέται.
Θετικές εξελίξεις ενεργοποιούνται και μέσα στον χώρο των σχέσεων ή συνεργασιών σας, όπου εδώ περνάει η Αφροδίτη και φέρνει ομορφιά, αρμονία και ισορροπία σε αυτές.
Η σύνοδος του Δία και Ουρανού στον Ταύρο για τα επόμενα 14 έτη, ανοίγει έναν νέο κύκλο περισσότερο ποιοτικό στον χώρο των σχέσεων ή συνεργασιών σας, όπου κατευθύνετε μέσα από το αξιακό κομμάτι και αν αυτές σας ολοκληρώνουν συναισθηματικά.
Παράλληλα και εσείς αφήνετε πίσω όποιο επιβλητικό ή παρεμβατικό μοτίβο συμπεριφοράς, και ελευθερώνετε ένα νέο εαυτό στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας με εξωστρέφεια, δράση και πολλά δημιουργικά επιχειρήματα που έρχονται σε έναρξη.
Εκκινήσεις επίσης σε ερωτικά, δημιουργικά επιτεύγματα και ασχολίες που εκφράζουν και εκδηλώνουν αυτό που είστε και σας δίνουν χαρά.
Αρμονία και ισορροπία έρχεται μέσα από τον χώρο της εργασίας σας, και απαλύνουν όποιες καταστάσεις είχαν έρθει επάνω χαοτικά στο καθημερινό σας πρόγραμμα.
Ο Δίας και Ουρανός στον Ταύρο στην μεγάλη τους συνάντηση που θα έχει διάρκεια για 14 έτη, φέρνει λύσεις και διεξόδους σε θέματα υγείας που μπορεί να σας είχαν απασχολήσει.
Ενώ φέρνει ένα νέο αέρα μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς γνωριμίες και επαφές που έχετε, σας βοηθούν και σας ανοίγουν πόρτες μέσα από σημαντικές συμφωνίες και προτάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δράση και η ενέργεια σας δίνεται μέσα στον χώρο της οικογένειας σας, όπου εδώ φαίνεται να έρχονται επάνω κάποιες καταστάσεις που απαιτούν τον χρόνο και την δυναμική σας.
Ενάρξεις γίνονται σε χώρους οικίας ή στον επαγγελματικό σας χώρο, και δρομολογείται κινήσεις και σχέδια όπου είχαν μείνει πίσω και σε ακινησία το προηγούμενο δίμηνο.
Ο ανάδρομος Ερμής σε ορθή πορεία πλέον, βελτιώνει την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με τα κοντινά σας πρόσωπα.
Η σύνοδος του Δία με Ουρανό για επόμενα 14 έτη, φέρνει εξελίξεις από αυτό τον μήνα σε ερωτικά ζητήματα, και σε επιχειρηματικές κινήσεις όπου σχεδιάζατε μέσα σας όλο το προηγούμενο διάστημα.
Καταστάσεις που αφορούν παιδιά κινούνται ευνοϊκά και μπαίνουν γερές βάσεις που φέρνουν δύναμη και σιγουριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας με πολλές μετακινήσεις και ασχολίες, επαφές και γνωριμίες. Θέματα με συγγενικά πρόσωπα ή αδέλφια μπαίνουν σε μια νέα τροχιά εξέλιξης, και επικοινωνίες που είχαν γίνει στο προηγούμενο διάστημα επανέρχονται για να λυθούν.
Το κλίμα μέσα στην οικογένεια ισορροπεί και η αρμονία με ομορφιά υπάρχει στις πιο κοντινές σας σχέσεις.
Ο Δίας με τον Ουρανό γίνεται μέσα στον χώρο της οικογένειας και σπιτιού και ανοίγει εκεί ένα νέο κύκλο επέκτασης και ανάπτυξης για εσάς.
Χρειάζεται να απελευθερωθείτε από αυταρχικές και δεσποτικές συμπεριφορές για να ανοιχτεί η ενέργεια στο θετικό βαθμό της, και να καθαρίσετε όποιες συνδέσεις στενές ή φιλικές έχουν επίσης παρόμοια μοτίβα στην στάση τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια νέα δόμηση ζωής ενεργοποιείται που έρχεται μετά από το τέλος και την διάλυση ενός παλιού εαυτού, σε έναν με περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του.
Πολλά έξοδα και έσοδα όμως, μια έντονη κινητικότητα στην ζωή σας, μετά από μια μεγάλη περίοδο περίπου δίμηνης παύσης.
Ανησυχίες και ανασφάλειες που ήρθαν επάνω για την ζωή σας με τον ανάδρομο Ερμή, απαλύνονται, ενώ η αρμονία και η θετικότητα επανέρχεται στην σκέψη σας.
Ταξίδια και συναντήσεις με άλλα άτομα φέρνουν ισορροπία στην καθημερινότητα σας και βοηθούν πολύ στις καθημερινές σας ενέργειες.
Ο Δίας και Ουρανός με την σύνοδο τους για τα επόμενα 14 έτη ανοίγουν πολύ το αντιληπτικό σας πεδίο, φέρνουν ταχύτητα και ευστροφία στις σκέψεις και απελευθερώνεστε από σκέψεις φόβου και αρνητισμού.
Ανοίγματα σε κάθε είδος επικοινωνίας, εκφράζεστε με αφοβία, με τόλμη και εκπλήσσεστε ακόμα και εσείς οι ίδιοι με την τεράστια αυτή στροφή στο νοητικό.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!