Άστρα

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ – ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ- ΠΤΩΣΗ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το eviawoman.gr από την: 



Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ο μήνας Απρίλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες, καθώς περιλαμβάνει μια έκλειψη στις 20/4, η οποία έρχεται να φέρει σημαντικές αλλαγές σε εξουσίες, πτώση ηγετών και απώλειες σε σημαντικά πρόσωπα όπου κατέχουν θέσεις δύναμης. Είμαστε πλέον στην αρχή μιας νέας κατεύθυνσης η οποία οδηγεί την ανθρωπότητα στο να πάρει την δύναμη στα χέρια της, ενώ από την άλλη οι εξουσίες, και κάθε εξουσία όπου λειτουργεί εις βάρος της χάνει την γη κάτω από τα πόδια της και αποδυναμώνεται, εξασθενεί. Όλα αυτά έχουν ήδη κάνει εκκίνηση μέσα από τον μήνα Μάρτιο, και τα έχω αναφέρει σε προηγούμενα μου άρθρα, όπως και στην τελευταία μου ανάλυση.

Ο Μάρτιος έφερε το τέλος σε ότι έχει να κάνει με την έννοια της σκλαβιάς, με το να παίρνουμε τον ρόλο του θύματος ή να σκύβουμε σαν δούλοι το κεφάλι, σε όποια υποχρέωση ή σε όποια εξάρτηση. Αυτό είναι κάτι όπου έρχεται να αλλάξει, καθώς η εκκίνηση έγινε επάνω στην Νέα Σελήνη του Μαρτίου όπου την συνόδευε δίπλα και ο μεγάλος τιτάνας, μεταμορφωτής και καταλύτης Πλούτωνας.

Ο Πλούτωνας είναι ο θεός του έρωτα και ο μεγάλος καταλύτης όπου έρχεται να φέρει βαθιές αλλαγές ατομικά και στα συστήματα, στις βάσεις του, και είναι έρωτας γιατί μαζί του ταυτίζεται όποιος έχει έρωτα με την ελευθερία, την αμείλικτη δικαιοσύνη και την δύναμη που φέρνει την αγάπη για την δημιουργία ενός κόσμου καλύτερου και προς την ομορφιά. Δεν είναι τυχαίο ότι εσωτερικά αυτός ο πλανήτης έχει την έξαρση του στους Ιχθύες, όπου εδώ είναι ο έρωτας για το ωραίο και το ιδανικό, ενώ όμως στην πτώση του οι ιδιότητες του φέρνουν και την έλξη προς ότι καταστροφικό και στην χειραγώγηση.

- Διαφήμιση -

Το τι θα εκφραστεί έχει να κάνει με το βαθμό συνείδησης και αντίληψης του ατόμου αλλά και της μάζας.

Το κοσμικό όμως ανώτερο σχέδιο το οποίο είναι σε εξέλιξη από το 2020 και μετά, και θα τρέχει με ταχύτητα μέχρι και το τέλος της δεκαετίας αυτής, έχει σκοπό να φέρει την αφύπνιση των πολλών, να φέρει την φυγή από την λήθη, να αφαιρέσει τα πέπλα της υποκρισίας, καθώς έχουμε μπει για τα καλά στην εποχή του Υδροχόου. Κι εδώ καθώς προχωράμε και φεύγουμε από εκείνη των Ιχθύων, φανερώνονται προς τα έξω τα ψέματα, ο δόλος, η υποκρισία και ότι έχει να κάνει με χειραγώγηση και πονηριά.

Έτσι λοιπόν ο Πλούτωνας από τις 23/3 πέρασε στον Υδροχόο, ενώ τον μήνα Απρίλη συμμετέχει σε μια μεγαλειώδη έκλειψη όπου έρχεται να αλλάξει το ρου της ιστορίας, να φέρει μπροστά τους πρωτοπόρους και τους αουτσάιντερ, να ανυψώσει το κουράγιο, την πίστη και την εμπιστοσύνη και να στηρίξει πάνω από όλα όσους δίνουν μάχη για την αλήθεια.

Το πρώτο μισό του μήνα θα είναι πιο ήρεμο και πιο ήσυχο σχετικά, παρόλα αυτά μέσα σε αυτή την ησυχία και την ηρεμία κάτι ετοιμάζεται να σκάσει, ένα σημαντικό γεγονός όπου έρχεται να φέρει τεράστιες αλλαγές και τα μηνύματα του θα τα λάβουμε μετά τις 12/4. Ο Απρίλιος μπαίνει με μια σύνοδο Ήλιου Δία, όπου φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα για μια νέα κατεύθυνση, αισιοδοξία, φέρνει τα μηνύματα ενός νέου δρόμου για την ανθρωπότητα, είναι η άνοιξη, είναι η νέα ζωή που φέρνει τους νέους ανθούς, την ελπίδα και ειδικά σε εκείνους όπου τόλμησαν. Η Πανσέληνος στις 6/4 περιέχει μέσα της αυτή την αισιοδοξία, καθώς συμμετέχει ο Δίας σε στενή όψη με τα φώτα.

Ενώ φέρνει την συνειδητοποίηση και την θεραπεία από έναν κύκλο εμπειριών, και τραυμάτων, όπου περιείχε και την απόρριψη σε όσους τόλμησαν να διαφέρουν από την μάζα και να κινηθούν διαφορετικά. Αυτοί λοιπόν είναι οι ευνοημένοι καθώς απλώνεται η δράση τους και η επιρροή τους, και αυτή η ενέργεια μεταφέρεται με ταχύτητα σε πολλούς, και γίνεται ένα κάλεσμα σε δράση. Φέρνει και μεταδίδει μεταμορφώνοντας την μαζική αντίληψη, καθώς ενθαρρύνει η σπορά όπου έχει ήδη μπει τα προηγούμενα έτη για να εκφράσει ο καθένας την μοναδικότητα του, και να μην φοβάται να είναι διαφορετικός.

Τονίζει την ένωση με άλλους όπου ερχόμαστε σε σύνδεση με σκοπό να φέρουμε μέσα από τα ταλέντα και τα όπλα όπου έχει ο καθένας, να φέρει την αλλαγή, δίνοντας μάχες, κάνοντας ακόμα και πόλεμο για να προστατεύσει την πορεία του κόσμου. Στο δεύτερο μισό του μήνα, περισσότερο μετά τις 15/4, όπου η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης θα είναι αισθητή, τα δύο φώτα στην τελευταία αναιρετική μοίρα του Κριού, κάνουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο έντονο, δυναμικό, αποκαλυπτικό μεταμορφωτικό για να φέρει την αναγέννηση .

Η έκλειψη αυτή θα λειτουργεί με δυναμική μέχρι και το τέλος του έτους, αλλά δίνει το σήμα για το τι θα φέρει ο Πλούτωνας μέσα από την πορεία του στον Υδροχόο για την επόμενη 20ετία. Δηλώνει το τέλος των συμβιβασμών, της υποδούλωσης, της εξάρτησης, της απάθειας και της αδιαφορίας . Φέρνει τέλος και κάθαρση σε όποιες συμπεριφορές όπου έχουν την ευγένεια του συμφέροντος, και κρύβονται μέσα από την μάσκα της υποκρισίας.

Ανοίγει την πιο μεγάλη πύλη για το μέλλον προς την ελευθερία του κόσμου, από εξαρτήσεις σε σχέσεις μέσα από παιχνίδια δύναμης και εκμετάλλευσης. Απαιτεί έντονα η νέα κατεύθυνση να στραφούμε προς το κοινό καλό όλων, προς την δημιουργία που προστατεύει και προσφέρει ασφάλεια. Ηγεσίες που λειτουργούν με τον παλιό ωφελιμιστικό τρόπο πέφτουν. Καταρρέουν πρόσωπα κλειδιά σε υψηλές θέσεις και πόστα- ειδικά σε αυτά όπου ανήκουν στα ΜΜΕ και όσους εργάζονται σε χώρους μετάδοσης και πληροφορίας.

Αλλαγές σε οικονομικά συστήματα, ένα πιο φιλικό σύστημα έρχεται που θα φέρει ειρήνη, ευημερία, προστασία και αφθονία, αυτό μετά το 2024. Είναι η ώρα τα σκουπίδια, τα άχρηστα υλικά που ανήκουν στον παλιό κόσμο και εργάζονται για το παλιό σύστημα να πεταχτούν και να καούν, γίνονται στάχτη. Η ενσυναίσθηση και το ενδιαφέρον για τον άλλον, που λειτουργεί με κίνητρο την καρδιά, την αγάπη και την ομορφιά, πρόκειται να αναδυθεί.

Ναι είμαστε σε πόλεμο, γιατί για να έρθει την ειρήνη στον πλανήτη αυτόν, χρειάζεται η μάχη και να βγάλεις τον πολεμιστή, την φωτιά όπου έχεις μέσα, και μέχρι τώρα ήταν σε λήθη. ΄’ Δεν ήρθα για να φέρω ειρήνη, αλλά σπαθί΄’ (Ιησούς). Τώρα όσο ποτέ τα συναισθήματα του θυμού, της οργής και του θάρρους, είναι τα όπλα και τα μέσα όπου μας οδηγούν στον να σταθούμε στο ύψος μας, κι όχι σκυμμένοι ή υποταγμένοι, απαθείς όπως είμασταν.

Η αλλαγή θα έρθει μέσα από την φωτιά που οδηγεί τους πολλούς να αναλάβουν δράση και υπερασπιστούν την αλήθεια, το δίκαιο και την ζωή. Αυτή η έκφραση περιέχει την φωτιά της δύναμης που υλοποιεί και δημιουργεί το αύριο.

Προσοχή σε μετακινήσεις τις 4 πρώτες μέρες του μήνα, ενώ επίσης ακόμα περισσότερο τις μέρες πριν από την Έκλειψη – το διάστημα από τις 13/4 μέχρι τις 22/4- μετακινήσεις ειδικότερα με αεροπλάνο, αλλά και γενικά με τα μέσα.

Από τις 21/4 ο Ερμής ο πλανήτης των μεταφορών, της μετακίνησης και της επικοινωνίας θα γυρίσει ανάδρομος μέχρι τις 15/5, και σε αυτό το διάστημα θα φέρει προβλήματα σε ταξίδια, σε μεταφορές, σε αγορές και σε συμφωνίες όπου όλα αυτά χρειάζεται αν μπορούμε να τα αποφύγουμε. Ενώ ταξίδια και σχέδια μπορεί να αναβληθούν ή να παρουσιαστούν προβλήματα- περισσότερο σε όσους έχουν πλανήτες στα σταθερά .

Περισσότερο έντονα επηρεάζονται από την έκλειψη τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού που είναι γεννημένοι στις 3 τελευταίες μέρες ζωδίου ( Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι). Και τα σταθερά όπου έχουν γεννηθεί στις 3 πρώτες μέρες ( Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Διαβάστε πρώτο το ζώδιο όπου ανήκει ο ωροσκόπος σας και μετά το ζώδιο του Ήλιου σας, για να έχετε πιο σωστή ενημέρωση.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τα ζώδια όπου επηρεάζεστε αυτό τον μήνα και από την Πανσέληνο (6/4)  και από την έκλειψη (20/4) όπου ακολουθεί μετά. Όμως έχετε μαζί σας τον Δία, ειδικά όσοι είστε στο δεύτερο δεκαήμερο και έτσι είναι ένας μήνας με ανοίγματα, τύχη και επεκτάσεις για τους τολμηρούς, αλλά και εκείνους όπου οι εμπειρίες έγιναν μαθήματα προς βελτίωση , αρμονία και ισορροπία με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

Ο Άρης όπου είναι ο κυβερνήτης σας έχει περάσει από τις 25/3 μέσα στον Καρκίνο, και εδώ φέρνει μια πτώση στην ενέργεια σας, αλλά και μια τάση προς εσωτερίκευση και επιθυμία για εσωστρέφεια. Ενώ είναι ο κατάλληλος χρόνος για να έρθετε σε επαφή με τους δικούς σας, να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας, και να φέρεται επισκευές και κατασκευές στο σπίτι σας ή ότι άλλο χρειάζεται για να βγάλετε με δημιουργικό τρόπο την ενέργεια σας.

Ο Πλούτωνας όπου η ενέργεια σας έχει πολλά κοινά μαζί του, έχει περάσει στον Υδροχόο (23/3), και εδώ ξεκινάει μια μεγάλη περίοδος όπου θα φέρει αλλαγές σε ομάδες, σε φιλίες, αλλά και θα κάψει τους παλιούς στόχους, μεταμορφώνοντας τον τρόπο όπου βλέπετε το μέλλον σας. Η τεράστια σε δυναμική έκλειψη όπου γίνεται στις 20/4, σας οδηγεί στο να εκφράσετε προς τα έξω το θάρρος και την δύναμη, και να βγάλετε το δυναμικό όπου έχετε για να προστατέψετε τους άλλους, και να λειτουργήσετε υπέρ του κοινού καλού.  Ειδάλλως όποια δράση περιέχει συμφέρον και προσωπικά οφέλη θα πληγεί .

ΤΑΥΡΟΣ

Σας αφορά κι εσάς ο μήνας, ειδικότερα μετά τις 20/4 όπου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας και είναι μέρες έκλειψης, όπου όμως επηρεάζονται περισσότερο όσοι ανήκουν στις πρώτες μέρες του ζωδίου και θέλει προσοχή σε υγεία, ζωτικότητα. Φέρνει μεταμόρφωση σε ιδεολογίες, αλλά και αφαιρεί ότι δεν σας είναι χρήσιμο, είτε σας ιδέα είτε σαν κατοχή, μια αφαίρεση γίνεται από περιττά πρόσωπα ή καταστάσεις όπου δεν υπάρχει αλήθεια εξέλιξη ουσία.

Η Αφροδίτη όπου είναι ο κυβερνήτης σας κινείται το πρώτο μέρος στο ζώδιο σας μέχρι τις 10/4και φέρνει απαλότητα, ηρεμία και εύνοια σε προσωπικές σας υποθέσεις σχέσεις και στιγμές. Μετά περνάει στις 11/4 στους Διδύμους και φροντίζει τα οικονομικά σας, ζητώντας εκεί να φέρεται νέες ισορροπίες, όπως και μια μετακίνηση στις αξίες σας. Ο Άρης κινείται στον Καρκίνο και φέρνει την ώθηση για να έρθετε σε επαφή με άλλους, και δράση σε πολλές καθημερινές ασχολίες.

Ενώ στο πρώτο μέρος η Πανσέληνος (6/4) στον Ζυγό, σας οδηγεί σε συμπεράσματα και να δείτε μια άλλη πλευρά, τώρα όπου έχει περάσει η μεγάλη καταιγίδα των 3 τελευταίων χρόνων, που η λογική της σας βοηθάει στο να βρείτε επιτέλους την ισορροπία και την αρμονία στην καθημερινότητα σας. Ο Πλούτωνας μόλις έχει κάνει ένα μεγάλο πέρασμα μετάβασης στο ζώδιο του Υδροχόου, και εδώ σας ωθεί για τα επόμενα 20έτη, να βγείτε πιο δυναμικά προς τα έξω στον επαγγελματικό σας χώρο, είτε να σχεδιάσετε κάτι δικό σας, είτε αν είστε ήδη σε μια δική σας επιχείρηση να αλλάξετε και να ασχοληθείτε με κάτι όπου δίνει νόημα ουσία, και ικανοποιεί την ψυχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πρώτο μέρος του μήνα είναι ομαλό για εσάς, ενώ ο κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται μέσα στον χώρο της απομόνωσης και της απόσυρσης όλο τον μήνα, ενώ μετά τις 21/4 γυρίζει ανάδρομος και η παραμονή του εκεί παρατείνεται περισσότερο σε αυτό τον χώρο. Ότι έχετε να ετοιμάσετε κάντε το μέχρι τις 19/4, όπου μαζί θα έχετε και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, και θα φέρει ομορφιά στην έκφραση και εκδήλωση σας, αρμονία και ευκολία στην ροή σας.

Ενώ μετά τις 21/4 με την αναδρομή σχέδια όπου είχατε αποφασίσει είτε καθυστερούν, είτε αναβάλλονται, είτε ακυρώνονται, ενώ πάνε πίσω και ότι αφορά κατευθύνσεις για την καριέρα ή σε θέματα κατοικίας και σχέσεις με οικογένεια. Ένας μήνας με πολλά έξοδα και αγορές καθώς ο Άρης θα είναι μέσα στον χώρο όπου είναι τα οικονομικά σας και τον τρόπο όπου διαμορφώνεται την ζωή σας.

Η Πανσέληνος στις 6/4 ζητάει να φέρετε τις ισορροπίες στις σχέσεις σας και σε ασχολίες όπου αγαπάτε, να βάλετε εκεί προτεραιότητες και όχι να σπαταλάτε τις δυνάμεις σας άσκοπα και την ενέργεια σας. Ο Πλούτωνας έχει περάσει στον Υδροχόο και εκεί ανοίγει μια νέα πόρτα στην ζωή σας, μέσα από νέους στόχους, αντίληψη και οπτική, όπου σε αυτή μαζί βοηθάει και στέλνει παρόμοια μηνύματα και η μοναδική έκλειψη που ανοίγει μια νέα πόρτα για το μέλλον στις 20/4.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος του μήνα στις 6/4 στο ζώδιο του Ζυγού, σας φέρνει την αρμονία εσωτερικά με τον εαυτό σας αλλά και με τα πιο στενά δικά σας άτομα, ενώ φέρνει επιβεβαίωση και την αρχηγία μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, όλα αυτά όπου κατακτήσατε και δώσατε μάχες έρχονται σε ολοκλήρωση και φέρνουν το αίσθημα της επιβεβαίωσης και της κατάκτησης. Η σημαντική έκλειψη όπου γίνεται στις 20/4 έρχεται να φέρει αναγέννηση και μεταμόρφωση στον εαυτό σας, στην ζωή σας και να δυναμώσει την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας.

Ο Πλούτωνας με τον οποίο σας συνδέει η ίδια ενέργεια του πάθους, και της ψυχικής φωτιάς, περνάει μέσα στον Υδροχόο και φέρνει βαθιές ριζικές αλλαγές στον τρόπο όπου μοιράζεστε είτε συναισθηματικά, είτε πρακτικά, καθώς βλέπετε εσωτερικά τους άλλους, τα κίνητρα τους αλλά και τις δικές δυνάμεις όπου πλέον έρχονται και αποκαλύπτονται φανερά.

Ο Άρης που είναι ο πλανήτης της μάχης, της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης είναι στο δικό σας ζώδιο, και αυτό σας δίνει την ώθηση για να διεκδικήσετε, να βγείτε έξω και μπροστά, και να ανακτήσετε την ενέργεια σας όπου ήταν σε χαμηλά επίπεδα εδώ και πολλούς μήνες – από τον Σεπτέμβριο.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος που κυβερνά το ζώδιο σας μέχρι τις 13/4 θα είναι σε στενή επαφή με τον Δία, τον πλανήτη που φέρνει στήριξη προστασία και εύνοια, άρα αυτές οι μέρες τολμήστε, κάντε πράγματα και φέρτε την ζωή σας εκεί όπου είναι τα θέλω σας. Όλοι ευνοούνται από αυτή την όψη, αλλά περισσότερο εσείς και τα υπόλοιπα ζώδια της φωτιάς (Κριοί και Τοξότες), και έτσι το πρώτο μέρος του μήνα φέρνει τύχη ανοίγματα και αισιοδοξία.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό (6/4), σας φέρνει να βάλετε σε ισορροπία τις σκέψεις σας, και να δείτε με ηρεμία τι έφεραν όλες αυτές οι εμπειρίες και οι δοκιμασίες όπου ήρθαν στην ζωή σας τα 2-3 τελευταία χρόνια, κι έτσι να βγάλετε πιο ξεκάθαρα και ώριμα πορίσματα όπου όμως σας βοηθούν για τις επόμενες σας κινήσεις στο μονοπάτι της ζωής σας. Ο Πλούτωνας ο μεγάλος μεταμορφωτής, έχει κάνει ένα μεγάλο πέρασμα στον Υδροχόο, και εκεί θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Είτε μια πολύ δυνατή γνωριμία έρχεται που πρόκειται να σας μεταμορφώσει σε βάθος, είτε μια ήδη υπάρχων σχέση σας θα την δείτε βαθύτερα και πιο ουσιαστικά την σύνδεση σας.

Η μεγάλη έκλειψη στις 20/4 στον Κριό με έντονη συμμετοχή του Πλούτωνα, θα αλλάξει με έντονο τρόπο την εξέλιξη και τον δρόμο σας, είτε να σας ανεβάσει υψηλότερα αναλόγως με το κάρμα και τις συμπεριφορές όπου καταγράφηκαν στην διαδρομή της ζωής σας, είτε να σας ταπεινώσει και να χαμηλώσει το εγώ σας. Αν φερθήκατε ισότιμα, με ειλικρίνεια και με αυθεντικότητα, τότε θα ανεβείτε υψηλότερα. Αν ήσασταν δεσποτικοί, υποβιβάσατε άλλους, παίξατε θέατρο και είπατε ψέματα, τότε έρχεται πτώση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα φέρει διαφορετικές ενέργειες τον Απρίλιο. Στο πρώτο μισό του μήνα κινείται με ορθή φορά στο ζώδιο του Ταύρου, και φέρνει εξελίξεις σε ότι αφορά εκπαίδευση, μαθήματα ταξίδια και αποφάσεις όπου έχετε για το μέλλον σας. Ενώ μετά τις 20/4 γυρίζει ανάδρομος και όλα τα παραπάνω παίρνουν μια αντίθετη ρότα, ενώ οι εξελίξεις καθυστερούν. Όλο αυτό έχει αντίκτυπο στην αποφασιστικότητα σας, όπως και στον χώρο της εργασίας σας, στην έξω εικόνα σας, όπου εκεί χρειάζεται να κάνετε υπομονή, καθώς πληροφορίες όπου θα έρθουν στο φως και αποκαλύψεις θα ανατρέψουν το σκηνικό. Υπομονή μέχρι τις 15/5 όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Η Πανσέληνος στις 6/4 στον Ζυγό, γίνεται στον χώρο των οικονομικών σας, και εκεί φέρνει ευκαιρίες από άλλους, στήριξη και εμπιστοσύνη, κι έτσι βοηθάει να φέρεται ισορροπίες σε ότι είχε διαταράξει την ασφάλεια σας. Ο Πλούτωνας ο μεγάλος αυτός τιτάνας, που μεταμορφώνει με αργό τρόπο πέρασε στον Υδροχόο και πρόκειται να φέρει δύναμη στον χώρο της εργασίας σας, όπου είτε εσείς θα θέλετε να κάνετε κάτι δικό σας, είτε τα μοναδικά σας ταλέντα και δεξιοτεχνίες είναι η ώρα να αναγνωριστούν. Προσοχή θέλει αυτό το πέρασμα στην διατροφή σας και στην υγεία σας.

Η έκλειψη στις 20/4 στον Κριό σηματοδοτεί ένα μεγάλο άνοιγμα για εσάς στον δρόμο σας, ένα καινούργιο μονοπάτι εκκίνησης, όπου ανοίγει ένα νέο κύκλο φίλων συνδέσεων και επαφών, όπου σας βοηθάει στο να αναπτύξετε νέα όνειρα για το μέλλον και επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος του Απρίλη (6/4) στο ζώδιο σας, φέρνει ισορροπίες μέσα από αλλαγές και διεκδικήσεις όπου έχουν υπάρξει στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Μια έναρξη σε μια σχέση καινούργια που ήρθε ήδη ή πρόκειται να έρθει, λειτουργεί επουλωτικά για εσάς, και για ότι απορρίψεις βιώσατε στο παρελθόν.  Η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σας βρίσκεται μέχρι τις 10/4 στον Ταύρο και φέρνει εύνοια σε ότι έχει να κάνει με οικονομικά όπου μοιράζεστε με άλλους, ενώ μετά τις 11/4 περνάει στους Διδύμους και φέρνει εύνοια σε ταξίδια, σε μάθηση και ευχαρίστηση σε επαφές με άτομα από μακριά ή που είχατε να δείτε καιρό, και υπήρξε απόσταση.

Ο Πλούτωνας έχει περάσει σε ένα ζώδιο πολύ φιλικό για εσάς, και της ίδιας ενέργειας του αέρα, στον Υδροχόο, και αυτό πρόκειται να φέρει δύναμη στην αυτοπεποίθηση σας, τόνωση και ισχύ στην ζωή σας, σε δημιουργήματα ή και επιτεύγματα σας στήριξη. Όπως και έναν έρωτα πολύ δυνατό που έρχεται να αλλάξει την ζωή σας, είτε είναι σύντροφος, είτε ακόμα και ο ερχομός ενός παιδιού.

Η έκλειψη η τεράστια όπου γίνεται στις 20/4, και επηρεάζει περισσότερο εκείνους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, πρόκειται να φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας, φέρνοντας ολοκληρώσεις εκεί σε ότι αφορά θέματα με κληρονομικά, φόρους ή και ασφάλειες ή και σε δάνεια. Κάποια καθαρίσματα γίνονται όπου είτε σας ανακουφίζουν, αλλά έρχονται να φέρουν αλλαγές στην ζωή σας και να αλλάξουν εκεί τον ρυθμό σας .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης όπου είναι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης συνεχίζει από τις 25/3 να είναι για όλο τον μήνα μέσα στον χώρο της εξέλιξης και των ταξιδιών, και σας δίνει την ώθηση για να ταξιδέψετε, και να προχωρήσετε στα σχέδια και στις επιθυμίες σας με αισιοδοξία και πίστη. Ο Πλούτωνας όπου είναι ο άλλος σας κυβερνήτης, ο πιο μοντέρνος έχει κάνει ένα μεγάλο πέρασμα στον Υδροχόο από τις 23/3, και αυτό φέρνει ριζικές αλλαγές σε ότι αφορά την οικία σας, είτε πρόκειται να αλλάξετε μέρος τόπο κατοικίας, είτε να γίνει μια μεγάλη αλλαγή σε ότι έχει να κάνει με οικογένεια είτε παλιά, είτε καινούργια.

Η Πανσέληνος στις αρχές του μήνα (6/4) στον Ζυγό, γίνεται στον χώρο όπου αφορά την υγεία και την θεραπεία, και εδώ φέρνει ευκαιρίες από άτομα όπου έρχονται κοντά σας, για να σας φέρουν διέξοδο σε ότι σας είχε προβληματίσει, είτε στον χώρο εργασίας σας, είτε στον χώρο υγείας. Κάτι θεραπευτικό γίνεται είτε στο σώμα είτε στην ψυχή, όπου σας φέρνει γαλήνη ησυχία και ηρεμία και την ευκαιρία για ανάπαυση και ησυχία.

Η έκλειψη στις 20/4 στις τελευταίες μοίρες Κριού, γίνεται στον χώρο των σχέσεων και συνεργασιών σας και φέρνει αλλαγές ριζικές εκεί, όπου τελειώνει ότι δεν προχωρούσε στην ζωή σας, ενώ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε αυτό όπου για εσάς είναι σημαντικό από την καρδιά. Επίσης αλλάζει τις σχέσεις με τα δικά σας πρόσωπα, αν υπάρχουν παιχνίδια εξουσίας από εσάς, τότε θα δείτε ένα άλλο τους πρόσωπο, αν αντιστρόφως προς τα εσάς, τότε ήρθε η ώρα να βγάλετε την κρυμμένη σας δύναμη και το ξίφος σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας συνεχίζει το ταξίδι του μέσα στον χώρο της αγάπης, της δημιουργικότητας και της χαράς, κι αυτό ενισχύει την διάθεση σας, ενώ στο πρώτο μισό του μήνα, έρχεται σε ένωση με τον Ήλιο, κι αυτό φέρνει θετικές εξελίξεις στα ερωτικά σας, ευκαιρίες για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε, να φέρετε νέα χόμπι και δραστηριότητες.

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες όπου θα παρουσιαστούν στο πρώτο μισό του μήνα μέσα από αυτή την ένωση, σε ότι αφορά τέχνη και έκφραση μέσα από αυτή, δημιουργικότητα αλλά και έρωτες, επιτεύγματα και ασχολίες όπου αγαπάτε. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 20/4 θα φέρει ανατροπές και πισωγυρίσματα στον χώρο της εργασίας, καθυστερήσεις και αλλαγές σε προγράμματα, όπως και σε ότι είναι λειτουργικό όπου έχει να κάνει με το καθημερινό σας πρόγραμμα ή και τις συναλλαγές σας με άλλους.

Η Πανσέληνος στις 6/4 στον Ζυγό, φέρνει κάτι θεραπευτικό σε ότι αφορά τον χώρο των φίλων, των ομάδων αλλά και των κοινών ιδεολογιών όπου έχετε με άλλους, καθώς η έναρξη σε δράσεις όπου είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα μέσα από ρίσκα και κόστος, τώρα φέρνει θετικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως άτομα και ανθρώπους κοντά σας που νιώθετε ηρεμία και ικανοποίηση μαζί τους. Ο Πλούτωνας που έχει περάσει στον Υδροχόο από τις 23/3, αλλάζει καταλυτικά τον τρόπο όπου ενώνεστε με άλλους και επικοινωνείτε, μεταμορφώνει την σκέψη σας και την καθημερινή σας κίνηση και δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος έχει περάσει μέσα στον χώρο των επαφών σας και των σχέσεων με το κοντινό σας περίγυρο και σας φέρνει μαθήματα για τα επόμενα 3 χρόνια σε αυτούς τους τομείς, δίνοντας σας την προσοχή στον λόγο σας και στο πως επικοινωνείτε. Η συμμετοχή του Πλούτωνα στην μεγάλη έκλειψη (20/4) που γίνεται στις τελευταίες μοίρες του Κριού, φέρνει τελειώματα και κλεισίματα σε άσκοπες ενέργειες χωρίς νόημα στην ζωή σας, κλείνετε ένα κεφάλαιο είτε στον χώρο εργασίας σας, είτε σε ένα πρόγραμμα μέσα από συνήθειες όπου πρόσφεραν νόημα και ουσία. Αλλαγή σε συνήθειες, μετάβαση σε έναν νέο τρόπο διατροφής, άσκησης όπου φέρνει δύναμη στο σώμα και στην ψυχή.

Από την άλλη ο Πλούτωνας έχει μόλις περάσει στις 23/3 στο χώρο όπου είναι τα οικονομικά σας, και η αξία όπου δίνεται στην ζωή, κι εδώ πρόκειται για πολλά έτη να φέρει μεταμόρφωση σε αυτά. Είναι η ώρα να δείτε την ζωή αλλιώς και τι αληθινά αξίζει, κι αυτό θα έρθει μέσα από τις αλλαγές στο σύστημα που μέχρι τώρα στηρίζατε- καθώς συντηρητικά ζώδια η πλειοψηφία και του κατεστημένου. Αν η αξία είναι στον ψυχικό και πνευματικό χώρο, και η ελευθερία είναι πάνω από όλα, όχι αυτή όπου έρχεται μέσα από την ύλη και την κατοχή της, τότε θα είναι πιο ομαλή η μετάβαση και θα φέρει δύναμη η μεταμόρφωση. Η Πανσέληνος στις 6/4 στον Ζυγό, φέρνει τα πορίσματα και την ολοκλήρωση μέσα σε ένα κύκλο τέλους και πορείας σας στον επαγγελματικό σας χώρο, τι εικόνα αφήσατε εκεί έξω μέσα από τις δράσεις και τις ενέργειες όπου έχετε κάνει τα προηγούμενα έτη;

Ο Άρης όπου είναι ο πλανήτης της μάχης και της διεκδίκησης είναι όλο τον μήνα στον Καρκίνο, και φέρνει εντάσεις εξελίξεις στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, είτε οι άλλοι προς τα εσάς είναι επιθετικοί, είτε εσείς. Τέλος η σημαντική έκλειψη στις 20/4 στον Κριό με συμμετοχή Πλούτωνα, φέρνει κάθαρση σε δραστηριότητες και σε σχέσεις όπου δεν ήταν σημαντικές για εσάς και μέσα από αγάπη, ή δεν υπήρχε ισότητα σεβασμός και ελευθερία, αφήνοντας τον χώρο για να έρθει νέα ζωή μέσα από το ψυχικό σας βάθος, όπου θα βοηθάει στην πρόοδο σας και στην έκφραση μιας πιο ανθρώπινης πλευράς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός συνεχίζει να είναι μέσα στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, φέρνοντας εκεί εξελίξεις αλλαγές και αναστατώσεις, και με το να σας έχει σε εγρήγορση σε αυτά τα θέματα. Ενώ σας οδηγεί στο να βγάλετε προς τα έξω το συναίσθημα και να δείτε τις αλήθειες όπου κρύβεται μέσα σας. Γύρω στις 15-23/4 θα συναντηθεί με Ερμή στον Ταύρο, όπου είναι ο πλανήτης της σκέψης και σύνδεσης, και μπορεί να φέρει εκεί κάποιες αλήθειες, ή πληροφορίες. Ενώ κάτι όπου μπορεί να ετοιμάζατε μέσα στο σπίτι ή στο επαγγελματικό σας χώρο, να υπάρξει ανατροπή και αλλαγή εκεί. Να είστε έτοιμοι για αυτό.
Η Πανσέληνος στις 6/4 στον Ζυγό φέρνει ένα κλείσιμο σε ένα παλιό συντηρητικό τρόπο αντίληψης και οπτικής, ενώ φέρνει θεραπεία και ικανοποίηση μέσα από κινήσεις όπου τολμήσατε στο παρελθόν, ή μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο έκφρασης καινοτόμων ιδεών που όμως βοηθούν και ωθούν σε πρόοδο και ελευθερία.  Ο Πλούτωνας έχει περάσει στο ζώδιο σας από τις 23/3 κι εδώ φέρνει ένα νέο δυναμικό άνοιγμα για εσάς για τα επόμενα 20 έτη, όπου θα το αναφέρουμε συνεχώς και θα γράφω για αυτό, αναλόγως με τις υπόλοιπες ενέργειες όπου ενώνεται και τα μηνύματα όπου θέλει να μεταφέρει. Για τώρα συμμετέχει στην μεγάλη τεράστια έκλειψη στις 20/4 στον Κριό, όπου αλλάζει το παιχνίδι της κυριαρχίας και τις δυνάμεις της εξουσίας στον πλανήτη και αυτό πρόκειται να φέρει αλλαγές θετικές στον κόσμο αργότερα.

Κι έρχεται να φέρει αλλαγές σε εσάς στον τρόπο έκφρασης και συμμετοχής σας στον χώρο της οικογένειας αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο. Πως συμμετέχετε εκεί, με αλήθεια, ισότητα και δικαιοσύνη? Υπάρχουν αυτές οι αξίες στις συναλλαγές σας? Είστε εσείς ή οι άλλοι στην αλήθεια και στην ειλικρίνεια? Ή ακολουθείτε ομάδες και ανθρώπους είτε από υποχρέωση είτε για τα συμφέροντα σας. Μεγάλες αλλαγές λοιπόν από αυτή την έκλειψη σε αυτούς τους τομείς .

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρώτο μέρος του μήνα είναι πιο ομαλό για εσάς, καθώς ο Ερμής κινείται ορθά στον Ταύρο και φέρνει ομαλότητα στις μετακινήσεις σας και στις επαφές και συνδέσεις σας. Ενώ το δεύτερο μέρος ο Ερμής από τις 20/4 -15/5, γυρίζει ανάδρομος και φέρνει αναποδιές σε ότι έχει να κάνει με αποφάσεις σας για το σπίτι ή εσωτερικά θέματα όπου σας απασχολούν, αλλά και για σχέσεις γάμο ή συνεργασίες. Ο Άρης ο πλανήτης της ενέργειας έχει περάσει στον Καρκίνο από τις 25/3 και φέρνει για τον μήνα όλο τάση για εξωστρέφεια, αυτοπεποίθηση, επιθυμία για παιχνίδι διασκέδαση και χόμπι.

Η Πανσέληνος στον Ζυγό στις 6/4 φέρνει τελειώματα και ολοκληρώσεις σε θέματα όπου αφορούν οικονομικά εφορίες και τράπεζες, αλλά και θεραπεία σε ότι είχε φέρει πληγές και τραύματα στις σχέσεις σας με άλλους. Κάποιες νέες κινήσεις ανοίγονται ή ιδέες και λύσεις στην ζωή σας, όπου σας φέρνουν περισσότερο εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, και τόνωση της πίστης και της αυτοεκτίμησης σας. Κάτι θετικό έρχεται στα οικονομικά σας, που σας φέρνει αγαλλίαση και ηρεμία. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο από τις 23/3, έχει περάσει μέσα στον πιο εσωτερικό ιδιωτικό σας οίκο, εδώ είναι ο κρυμμένος σας εαυτός και σας φέρνει σε ένωση βαθιά με τα βαθύτερα πεδία σας.

Σε αυτό συμμετέχει και η μεγάλη έκλειψη στην τελευταία μοίρα Κριού όπου φέρνει αναγέννηση στον τρόπο σκέψης σας, και αλλάζει τον τρόπο όπου παρουσιάζεστε στον έξω κόσμο και στην έκφραση σας, φέρνοντας προς τα έξω ένα νέο πιο δυναμικό προφίλ και εικόνα. Επίσης ο λόγος σας δυναμώνει και αυτό επηρεάζει τους γύρω σας, καθώς με την έκφραση και την πειθώ σας μαγνητίζετε και μεταμορφώνετε τον περίγυρο σας.

Πρόσφατα

Πολύτεκνοι θα θεωρούνται και οι τρίτεκνοι-Τα επιδόματα που θα δικαιούνται – Έρχονται ανακοινώσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός αποσκοπούν στη δημιουργία πλέγματος κινήτρων που θα ενθαρρύνει…

16 Μαΐου 2024

Δημοσκόπηση MRB: Ανοίγει την ψαλίδα η ΝΔ με διαφορά 15,4 μονάδων -Στο 16% ο ΣΥΡΙΖΑ, στο 14% το ΠΑΣΟΚ -Οι έδρες

Προβάδισμα 15,4 ποσοστιαίων μονάδων στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση της…

16 Μαΐου 2024

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 4-1: Αγκαλιά με τον τίτλο ο «δικέφαλος»

Ο ΠΑΟΚ κρατάει για πρώτη φορά, στην πιο κρίσιμη στιγμή, την τύχη στα χέρια του.…

16 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-0: Ο Όρτα «υπέγραψε» τη νίκη των Πειραιωτών

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της…

15 Μαΐου 2024

Χαλκίδα: Σε κλίμα θλίψης τελέστηκε η κηδεία της δολοφονημένης 63χρονης-Ενα γιατί ήταν στα χείλη όλων (βίντεο)

Σε κλίμα θλίψης, παρουσία της κόρη της Νάντιας Δασκαλοπούλου, συγγενών και φίλων τελέστηκε σήμερα στις…

16 Μαΐου 2024

Δήμος Χαλκιδέων: Εκδήλωση στη μνήμη των 110 εκτελεσθέντων Ελλήνων αναπήρων στρατιωτών από τους ναζί στις 16 Μαΐου1944 (φωτο)

Πολλοί πολίτες και εκπρόσωποι φορέων στην φετινή εκδήλωση. Για το τραγικό ιστορικό γεγονός και για…

15 Μαΐου 2024