Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ του 2024 – Η ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το evia online από την: ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ο πρώτος μήνας της νέας απρόβλεπτης χρονιά μπαίνει με τρία σημαντικά σημεία :

Πρώτον η Σελήνη βρίσκεται στην 5η μοίρα Παρθένου που είναι η πύλη της αλχημείας κ του θαυματοποιού.

Ένα σημείο που δηλώνει το αναπάντεχο που έρχεται κ ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να προβλέψει. Όσο περισσότερος κόσμος έρχεται στην κυριαρχία κ στην αυτοδυναμία του, παίρνει τον έλεγχο στην ζωή κ ασκεί την ατομική του σκέψη κ διάκριση σε ό,τι έξω συμβαίνει, τόσο κ η ενέργεια θα αλλάζει κ θα μετακινείται.

Η διάκριση κ η βιωματική σοφία είναι στο σημείο της Παρθένου που δηλώνει το ξύπνημα της ψυχής στο να λαμβάνει μέρος στο εδώ κ τώρα, καθώς ξυπνάει μέσα από τον ύπνο που συμβολίζει το απέναντι ζώδιο Ιχθύες.

Το δεύτερο σημείο στην είσοδο του νέου μήνα είναι ένα δώρο που χαρίζει το υπερκοσμικό κ έρχεται μέσα από ένα μεγάλο τρίγωνο που γίνεται στα ζώδια της Γης.

Τα δύο φώτα που δηλώνουν την ζωή κ την ταυτότητα μας, σε τρίγωνο με Δία όπου ΜΟΛΙΣ έχει γυρίσει ορθός ΕΠΑΝΩ σε μοίρα έκλειψης.

Δώρα εμπιστοσύνης, σιγουριάς, ορθής εκτίμησης, αποτελεσματικής δράσης, διάκρισης, ένα κοκτέιλ δυναμικό που έρχεται να ανοίξει ένα μονοπάτι ατομικά κ συλλογικά που κατευθύνεται μέσα από τις εσωτερικές αισθήσεις.

Το τρίτο σημείο είναι ο Ερμής στον Τοξότη ανάδρομος, στην αρχή του μήνα βρίσκεται σε στάση κ στις 3/1 γυρίζει ορθός.

Μεταφέρει μια αναθεώρηση σε θέματα θρησκειών κ δογμάτων, οι μεγάλες ιεραρχίες που κράτησαν τον κόσμο μέσα από τυφλή πίστη περιμένοντας την σωτηρία κ την λύτρωση από κάτι έξω από αυτούς, έρχονται σε διάλυση και πτώση.

Με Ερμή σε στάση από αναδρομή φέρνει την σύνδεση στο νέο έτος με το προηγούμενο.

Τα θέματα που μας απασχόλησαν το 2023 θα μας απασχολήσουν κ φέτος, τα σενάρια κ οι ιστορίες παρόλα αυτά έχουμε αποκτήσει μια διαφορετική στάση κ αντίληψη. Το έτος λοιπόν που μπαίνει κ το καθορίζει το σημείο εισόδου του μήνα, μιλάει για μια μεγάλη ενδυνάμωση στα πλήθη, για το δώρο της αυτοκυριαρχίας. Ενώ από την άλλη φέρνει μια δυναμική στροφή στην κοσμοθεωρία μας.

Μεταφέρει παράλληλα κ την φωτιά του πύρινου λόγου μέσα από την σύνοδο του Ερμή Άρη στον Τοξότη. Ένα δίδυμο που έρχεται για να φανερώσει πολλά μυστικά, διαστρεβλώσεις κ να κάψει όποια πέπλα. Μέχρι τις 11/1 ο Ερμής στον Τοξότη θα κάνει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, και θα λειτουργεί χαοτικά σαν να είναι ανάδρομος.

Στο θετικό του η διαίσθηση κ η εσωτερική όραση θα λειτουργούν στο φουλ κ είναι ο χρόνος που φέρνει πτώση σε πολλές ψευδαισθήσεις. Μια διάλυση στο υλιστικό μοτίβο ζωής κ εξασθένισης σε ό,τι στηρίχτηκε επάνω σε δόγματα κ εξωτερικές εξουσίες. Στις 12/1 έχουμε Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω κ ορίζει ένα διάστημα ρεαλισμού, αλλά κ μια νέα μορφή δομείται ταυτόχρονα με την αποσυναρμολόγηση που συμβαίνει στον παλιό κόσμο της λήθης.

Οι εσωτερικές αναλαμπές που είχαμε μέσα στο 2023 κ ειδικά στο τελευταίο του μέρος λαμβάνουν ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ.

Στις 22/1 έχουμε την τεράστια μεγάλη αλλαγή ετών, τον Πλούτωνα στον Υδροχόο όπου έρχεται να φέρει την ελευθερία σε ενέργειες κ το πέρασμα του πλούτου κ της δύναμης στον κόσμο. Συμμετέχει στις 25/1 στην Πανσέληνο που γίνεται στον Λέοντα, το ζώδιο της δύναμης κ της αυτοκυριαρχίας φέρνοντας πίστη όραμα κ κυρίως το δώρο ότι η ανθρωπότητα πλέον αποκτάει συλλογική παγκόσμια συνείδηση.

Η Πανσέληνος θα κάνει ένα τετράγωνο με Δία, κι έτσι ο σχηματισμός Δια Πλούτωνα δηλώνει τις εξουσίες που θα προσπαθήσουν με δόλο κ υπόγεια παιχνίδια να εμποδίσουν την εξέλιξη με κάθε τρόπο κ την αναβάθμιση μέσα από οικονομικές τακτικές που θα επικρατήσουν για όλο το έτος προσπαθώντας να μας κρατήσουν σε χαμηλά πεδία.

Όμως τίποτα πλέον δεν μπορεί να εμποδίσει την εξέλιξη κ την αναβάθμιση που έχει ξεκινήσει με ακαριαία ταχύτητα.

Καλό μήνα κ καλή χρονιά σε όλους !

Με πίστη όραμα δύναμη κ κυριαρχία !

Παρακάτω η ανάλυση για κάθε ζώδιο /ωροσκόπιο

ΚΡΙΟΣ

Κριοί με την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στον Αιγόκερο από τις 4/1 ανακτάτε τις δυνάμεις σας κ την αυτοπεποίθηση σας.

Η δυναμική σας στρέφεται στην καριέρα σας, στις φιλοδοξίες κ ανυπομονείτε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Καθώς όμως ο Ερμής θα κάνει ένα παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μέχρι τις 11/1, καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις πριν τις 11/1, καθώς θα υπάρχει θολούρα κ σύννεφα στο μονοπάτι σας κ στα σχέδια που θέλετε να φέρετε σε επίτευξη.

Προσοχή επίσης σε ταξίδια αυτό το διάστημα.

Μετά τις 12/1 η Νέα Σελήνη στον χώρο της φήμης κ προβολής, σας ανοίγει τον δρόμο με ρεαλισμό κ πρόγραμμα.

Η Πανσέληνος στις 25/1 θέλει προσοχή σε ενθουσιασμούς αλλά κ σε κάποιες επιθυμίες ή φιλίες που μπορεί να μην παίζουν ξεκάθαρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας στο ζώδιο σας έρχεται σε ορθή πορεία στις αρχές του έτους κ φέρνει τις θετικές εξελίξεις που ετοίμαζε όλο το διάστημα που ήταν ανάδρομος.

Κάποια θέματα με κοινά οικονομικά που έχετε με άλλους, με οργανισμούς ή κληρονομικά πρόκειται να ξεκαθαρίσουν μετά τις 12/1 με την Νέα Σελήνη κ μετά.

Ο Άρης μετακινείται στον Αιγόκερω κ φέρνει την προσοχή σας σε επεκτάσεις, ανοίγματα, ταξίδια.

Η διάθεση σας φτιάχνει σταδιακά από τις αρχές κ η αισιοδοξία επανέρχεται μετά τις 12/1.

Η πανσέληνος στις 25/1 στον Λέοντα, φέρνει αποκαλύψεις κ υπόγειες κινήσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι κ τον κοινωνικό σας χώρο, αλλά ταυτόχρονα φέρνει προστασία κ μαζί κ λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέματα με σχέσεις κ με άλλα άτομα φαίνεται να εξελίχτηκαν το προηγούμενο διάστημα που έφεραν τα πάνω κάτω αλλά κ πολλά μπερδέματα που φαίνεται να συνεχίζουν μέχρι τις 11/1 σε ένα θολό σκηνικό.

Παλιές επιστροφές παίζει να ήρθαν, γνωριμίες από παλιά, όπου όμως μετά το δεύτερο μισό του μήνα θα δείτε πιο καθαρά κι έρχεται ο ρεαλισμός.

Πολλά υπαρξιακά φαίνεται να σας φέρνει αυτός ο μήνας, ενώ όμως σας δίνει κ την δυνατότητα να δείτε σε βάθος τα κίνητρα άλλων απέναντι σας.

Στις 25/1 στην Πανσέληνο αποκαλύψεις έρχονται από πληροφορίες που βγαίνουν έξω με εκρηκτικό τρόπο. Προσοχή στον λόγο σας κ στις συζητήσεις με άλλους που μπορεί να φέρουν εκρήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το καθημερινό σας πρόγραμμα είναι σε μια συνεχή αλλαγή με ανατροπές κ καθυστερήσεις μέχρι τις 11/1. Καλύτερα είναι να είστε χαλαροί κ ανοιχτοί σε όποιες καθυστερήσεις ή αναποδιές στο πρώτο μισό του μήνα.

Προσοχή στην υγεία σας κ την διατροφή σας, που θα είναι ευάλωτη στο πρώτο μισό του μήνα. Εξελίξεις δυναμικές έρχονται στο χώρο των σχέσεων κ συνεργασιών σας όπου εδώ έρχεται δυνάμωμα, εκτίμηση από άλλους κ σταθερότητα με την Νέα Σελήνη στις 12/1.

Φεύγει κ ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, το ζώδιο απέναντι σας όπου έφερε σκοτάδι κ δυσκολίες σε αυτές από το 2008.

Στις 25/1 η Πανσέληνος στον Λέοντα θέλει προσοχή σε οικονομικές κινήσεις, επενδύσεις κ συνεργασίες που υπάρχει μοίρασμα οικονομικό, καθώς κάτι κρυφό κ ύπουλο συμβαίνει.

ΛΕΩΝ

Στο πρώτο μισό του μήνα θολές καταστάσεις κ σύννεφα υπάρχουν σε θέματα ερωτικά, παιδιών, ζωής κ δραστηριοτήτων που φέρνουν σύγχυση κ μπερδέματα. Όλα αυτά όμως ξεκαθαρίζουν κι έρχεται ο ρεαλισμός μετά τις 11/1.

Η εργασία και το καθημερινό σας πρόγραμμα φαίνεται να είναι αυτά όπου δίνεται την ενέργεια σας και βάζετε τάξη και ενάρξεις κάνετε με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 12/1.

Ώρα να βάλετε έναρξη σε νέες συνήθειες, σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και σε ότι σας κρατάει σε φόρμα χωρίς περιττά και υπερβολές που απλά είναι για εντυπωσιασμό.

Στις 25/1 η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο φέρνει αποκαλύψεις από τον χώρο των σχέσεων, γάμου κ συνεργασιών με ακραίες συμπεριφορές που αναγκάζουν να βρείτε λύσεις και νέες διεξόδους με αποτελεσματικό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα είναι θετικό για χαλάρωση, ξεκούραση κ ηρεμία με τον εαυτό σας ή κ με την οικογένεια σας. Προσοχή όμως κ σε παρεξηγήσεις από διαστρεβλώσεις με τα πιο δικά σας άτομα.

Θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια κ οικία στο πρώτο μισό του μήνα θα είναι θολά. Επίσης ένα μέλος της οικογένειας σας θέλει προσοχή καθώς θα είναι αδύναμο.

Εξελίξεις με υλοποίηση έρχονται στο δεύτερο μισό του έτους. Η ενέργεια σας κ η αυτοπεποίθηση σας ενισχύεται στο δεύτερο μισό του μήνα που μπαίνει πρόγραμμα κ τάξη στις δραστηριότητες σας.

Στην πανσέληνο στις 25/1 δώστε προσοχή σε θέματα υγείας κυρίως που έχουν την ρίζα τους στην ψυχική σας εξασθένιση κ μπλοκάρουν νου κ σώμα φέρνοντας προβλήματα. Ελέγξτε το άγχος σας κ τις αρνητικές σας σκέψεις κ θα δείτε μπορείτε να φέρετε θαύματα και μεταμόρφωση με θετικό τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο μισό του μήνα φέρνει πολλές επαφές στην καθημερινότητα σας, άτομα που είχατε να δείτε καιρό αλλά κ συνδέσεις με το συγγενικό σας περιβάλλον.

Ένα χαοτικό κλίμα επικρατεί στις αποφάσεις, σκέψεις κ ιδέες σας στο πρώτο μισό του μήνα. Με την νέα Σελήνη στις 12/1 έρχεται ο ρεαλισμός κ η καθαρή εικόνα και βάζετε σε τάξη τις ασχολίες σας, και αποφασίζεται με ώριμο πλέον τρόπο.

Ταξίδια και μετακινήσεις τάση για αναβολές και καθυστερήσεις στο πρώτο μισό, ενώ προσοχή στην οδήγηση σας και στις μετακινήσεις σας όπου θα είστε πιο αφηρημένοι.

Όλος ο μήνας η ενέργεια σας δίνεται στο σπίτι, στην οικογένεια κ στην φροντίδα των δικών σας και των συναισθηματικών αναγκών σας.

Η πανσέληνος στις 25/1 φέρνει δυσκολίες σε κάποια δημιουργικά σας σχέδια που σας απογοητεύουν αρχικά, ενώ όμως λύσεις έρχονται μέσα από άλλους που σας βοηθούν στην επίτευξη τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια χαοτική κατάσταση φαίνεται να υπάρχει στην ζωή σας κ στα οικονομικά σας στο πρώτο μισό του μήνα που φέρνει ανασφάλεια κ σύγχυση.

Τάξη κ ξεκαθαρίσματα έρχονται μετά τις 12/1 σε θέματα ασφάλειας κ ζωής.

Όλος ο μήνας κ κυρίως μετά τις 12/1 θα έχει δράση κ πολλές ασχολίες με επαφές κ συναντήσεις που μπαίνουν σε πρόγραμμα . Πολλές μικρές μετακινήσεις ταξίδια κ συμβόλαια με αγορές πωλήσεις ευνοούνται στο δεύτερο μισό του μήνα.

Η πανσέληνος στις 25/1 γίνεται στον χώρο της καριέρας σας κ φέρνει εκεί δυνατές εξελίξεις και αποκαλύψεις.

Προσοχή στις σχέσεις με τα πρόσωπα της οικογένειας σας κ στις συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο μισό του μήνα δεν ευνοείται για να πάρετε αποφάσεις που αφορούν δράσεις σας ή τις σχέσεις σας τις προσωπικές, καθώς αργότερα θα το μετανιώσετε.

Μετά τις 12/1 με την Νέα Σελήνη βάζετε τάξη στην ζωή σας κ τακτοποίηση σε ό,τι χάος είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα.

Η ενέργεια σας δίνεται στα οικονομικά όπου θα είναι ένας μήνας με αγορές κ έξοδα που όμως είναι απαραίτητα κ χρήσιμα.

Η πανσέληνος στις 25/1 φέρνει επάνω εξελίξεις στα σχέδια σας, ενώ προσοχή χρειάζεται σε υπόγειες παρασκηνιακές κινήσεις που έρχονται να αποκαλυφθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχολογία σας φαίνεται να είναι σε πτώση το τελευταίο διάστημα κ στο πρώτο μισό του μήνα. Ένα διάστημα όπου κλείνεστε στον εαυτό σας κ απομονώνεστε. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, καθώς είστε σε ένα μεγάλο κλείσιμο κύκλου, με τον Πλούτωνα επιτέλους να αφήνει το δικό σας ζώδιο όπου σας σκοτείνιασε, σας δυσκόλεψε αλλά σας έφερε σε μια πιο βέλτιστη εκδοχή σας.

Η νέα Σελήνη στις 12/1 στο ζώδιο σας κ με Άρη κ Ερμή εκεί μαζί από κοντά, φέρνουν στο δεύτερο μισό του μήνα δράση, ενάρξεις κ ξεκινήματα. Η ενέργεια ανεβαίνει και ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς.

Ασχολείστε με τον εαυτό σας, με το σώμα σας κ οι ανάγκες σας μπαίνουν σε προτεραιότητα.

Στην πανσέληνο στις 25/1 έρχονται στο φως θέματα με οικονομικά, κ κρυφές καταστάσεις που σας ωθούν στο να φέρετε αλλαγές σε στόχους και μελλοντικά σας επιτεύγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απογοητεύσεις από τον φιλικό σας κύκλο που ξεκίνησαν τον προηγούμενο μήνα συνεχίζουν κ σε αυτόν μέχρι τις 11/1.

Σύγχυση κ αβεβαιότητα θα υπάρχει σε στόχους κ σε επιθυμίες σας, όπου καλύτερα να περιμένετε πριν δράσετε.

Όλος ο μήνας φέρνει μια πληθώρα πλανητών μέσα στον πιο εσωτερικό σας χώρο, και η διάθεση κ η ενέργεια θα είναι σε μάζεμα.

Στις 22/1 περνάει κι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο κ η ενέργεια του θα είναι αισθητή κ έντονη ήδη σε εσάς.

Πρόκειται να φέρει καταλυτικές αλλαγές στον κύκλο σας, στις ενώσεις σας κ στην ταυτότητα σας, αφαιρώντας ό,τι ανήκει στα υλιστικά εγώ κ κίνητρα.

Στις 25/1 η πανσέληνος στον Λέοντα φέρνει δυναμικές εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις κ συνεργασίες όπου μεταμορφώνουν ριζικά την συναισθηματική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Χάος κ σύγχυση από τον προηγούμενο μήνα σε θέματα καριέρας κ εξωτερικό χώρο συνεχίζουν μέχρι τις 11/1.

Αδυναμία συνεννόησης με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο, με πολλές παρεξηγήσεις, όπως κ από το οικογενειακό σας χώρο.

Από τις 12/1 με την Νέα Σελήνη, το υπόλοιπο του μήνα είναι πιο δραστήριο, κοινωνικό κ βάζετε σε εκκίνηση στόχους κ επιθυμίες σας.

Η πανσέληνος στις 25/1 φέρνει κλεισίματα κ ολοκληρώσεις σε θέματα υγείας όπου περισσότερο οφείλονται στον βαρύ ψυχισμό σας που έχει βαρύνει ακόμα περισσότερο κ με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο σας.

Όμως ο Κρόνος εδώ σας λέει ότι έχει έρθει η ώρα να βάλετε τέλος σε σενάρια θλίψης κ καταστροφής κ να πάρετε την δύναμη κ τον έλεγχο των σκέψεων σας.

Αλλιώς γίνεστε αυτοκαταστροφικοί.

Η πανσέληνος λοιπόν φέρνει λύσεις κ διεξόδους που σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα προβλήματα είτε σε θέματα υγείας, είτε σε πρακτικά θέματα καθημερινότητας κ εργασίας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!