ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΥ : Η ζωή σου είναι εκεί όπου υπάρχει η χαρά, η αγάπη, ο σεβασμός και η ελευθερία.

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το eviawoman.gr από την:                                               ΜΑΡΙΝΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ– Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ένας μήνας διαφορετικός μπαίνει, μετά το βαρύ κλίμα όπου έφερε ο Μάιος, όπου φέρνει νέες ενέργειες μέσα σε μια κρίσιμη μεταβατική περίοδο όπου βρισκόμαστε. Μια παντελώς καινούργια ενέργεια πιο φωτεινή, με περισσότερη διαύγεια, καθαρότητα και διεύρυνση οπτικής. Ένας μήνας όπου όλοι οι προσωπικοί πλανήτες θα βρίσκονται σε ζώδια αέρα και της φωτιάς, ειδικότερα μετά τις 10/6 όπου και ο Ερμής θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στους Διδύμους.
Ενώ οι μεγάλοι πιο αργοί πλανήτες κινούνται σε ζώδια Γης και Νερού, αλλάζοντας την ψυχική μας δομή, και συνδέοντας μας με τον νου της καρδιάς, την διαίσθηση και ενισχύοντας τις ψυχικές μας δυνάμεις. Μετά τις 10/6 και ο Πλούτωνας περνάει από τον Υδροχόο – όπου έκανε ένα μικρό πέρασμα και είχε μπει για λίγο από τον Μάρτιο, δίνοντας μας τις πρώτες πληροφορίες από το μέλλον όπου θα δούμε μετά το 2026 κυρίως- επιστρέφει κ πάλι πίσω στον Αιγόκερω μέχρι τέλος του έτους, ετοιμάζοντας την αλλαγή από ένα παλιό σύστημα σε ένα καινούργιο.

Ο Ποσειδώνας από τώρα και για τα επόμενα 3 έτη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες Ιχθύ, φέρνοντας την διάλυση σε όποιες ψευδαισθήσεις είχαμε για την ύλη, αποδυναμώνει την σύνδεση με όποιες προσκολλήσεις, φέρνοντας παράλληλα μαζί και την θεραπεία. Ο Άρης μέσα από τον Λέοντα ενεργοποιεί όλο τον μήνα τις μοίρες όπου έγιναν οι εκλείψεις του 2022-23, ειδικότερα στις μοίρες 14η-16η των σταθερών, ταρακουνώντας τον σταθερό σταυρό, και φέροντας αναπάντεχα γεγονότα, διασπάσεις, χωρισμούς και ανατροπές, κυρίως μετά τις 18/6, στο δεύτερο μισό του Ιουνίου.

Δίπλα του κινείται και η Αφροδίτη όπου και αυτή μετά τις 5/6 περνάει στο ζώδιο του Λέοντα, όπου εδώ θα παραμείνει για πολύ καιρό μέχρι και τον Οκτώβριο καθώς θα γυρίσει ανάδρομη το διάστημα (23/7-3/9). Άρης και Αφροδίτη θα πορεύονται δίπλα δίπλα μαζί για όλο τον μήνα και οδηγούν τον εαυτό εκεί όπου είναι η αυτοαγάπη, αυτό φροντίδα και η εκτίμηση. Το μήνυμα του μήνα είναι να πάμε εκεί όπου είναι η αγάπη, η χαρά, ο σεβασμός, μας τιμούν και μας υπολογίζουν. Το πρώτο μέρος του μήνα καθορίζεται από τις ενέργειες της Πανσελήνου στον Τοξότη (4/6), όπου φέρνει αισιοδοξία, θέληση και ενθουσιασμό. Φανερώνει μια νέα οπτική, διευρύνει την αντίληψη μας και μας συνδέει με την διαίσθηση και τις ψυχικές μας δυνάμεις.

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο του οράματος, του μέλλοντος και της ελευθερίας.

Και φέρνει στο πρώτο μέρος του μήνα ενθουσιασμό και πίστη για να φέρουμε το ιδανικό και να έρθουμε σε ένωση και συνεργασία με άλλους όπου έχουμε κοινή φιλοσοφία. Ο μήνας Ιούνιος είναι ο μήνας των Διδύμων, και εδώ είναι οι πληροφορίες, η σκέψη, οι πρακτικές και οι κινήσεις όπου φανερώνονται ολοκάθαρα επάνω για να δούμε την μεγάλη εικόνα μπροστά μας.
Ο Δίας έχει περάσει στο ζώδιο του Ταύρου από τις 16/5, και μας φορτίζει με περισσότερη σιγουριά, αναγνώριση των δυνάμεων μας, και στο να κατευθυνθούμε προς τον δρόμο και το μονοπάτι εκείνο όπου φέρνει ένα υψηλότερο νόημα στην ζωή μας με στόχο και όραμα. Η πίστη και η εμπιστοσύνη είναι δύο δώρα όπου έρχονται αυτή την περίοδο, την τόσο κρίσιμη αλλά και μεταβατική, που μας βοηθάει να υποστηρίξουμε το αρχικό μας όραμα. Η κατανόηση, η συγχώρεση και η μεγαλοψυχία αυξάνονται, απαραίτητα υλικά για να έρθουμε κοντά με ανθρώπους όπου λειτουργούν μέσα από το νου της καρδιάς.

Το πρώτο μέρος του μήνα θα είναι πιο ήρεμο φέροντας την απαραίτητα αισιοδοξία και θέληση, ενώ στο δεύτερο μέρος θα είναι πιο δυναμικό αλλά και ανατρεπτικό, όπου θα φέρει πολιτικές συγκρούσεις, διασπάσεις κομμάτων, αλλά και χωρισμούς από φίλους και πρόσωπα όπου δεν υπάρχει η ειλικρίνεια, και δεν έχουμε το ίδιο αξιακό σύστημα. Στο πρώτο μισό του μήνα επηρεάζονται τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού. Ενώ έντονος θα είναι ο μήνας με γεγονότα εκπλήξεις και ξαφνικές γνωριμίες συναντήσεις για τα ζώδια του σταθερού σταυρού, όπου χρειάζεται να είναι σε εγρήγορση στο δεύτερο μισό του Ιουνίου κυρίως.

Αναλυτικά η πρόβλεψη του μήνα για κάθε ζώδιο και ωροσκόπο ξεχωριστά, παρακάτω.

ΚΡΙΟΣ

Ένας μήνας ευχάριστος δραστήριος αλλά και ερωτικός επίσης, όπου η ενέργεια σας και η προτεραιότητα δίνεται σε δημιουργικές ασχολίες, στα παιδιά σας, αλλά και σε ότι σας δίνει χαρά και φέρνει ψυχαγωγία στην ζωή σας. Οι Κριοί πλέον κινείστε διαφορετικά πιο ώριμα, μέσα από μια πιο διευρυμένη αντίληψη, οι περισσότεροι όπου ανήκετε σε αυτό τον χώρο, εξαιρούνται μόνο όσοι ανήκουν στις 3 τελευταίες μοίρες του ζωδίου καθώς επηρεάζονται από Πλούτωνα όπου του ωθεί στο να είναι πιο μοναχικοί στις ασχολίες τους.

Το πρώτο μισό του μήνα έχει αισιοδοξία καθώς Άρης και Αφροδίτη και οι δύο μαζί μέσα στον χώρο του Λέοντα και φέρνουν έναρξη σε γνωριμίες φλερτ, όμως θέλει προσοχή σε ενθουσιασμούς καθώς στο δεύτερο μισό του μήνα έρχονται ανατροπές .
Ο Δίας μέσα από τον Ταύρο φέρνει ανέβασμα στα οικονομικά σας, ενώ βελτιώνει και την ποιότητα της ζωής σας. Να είστε συγκεκριμένοι στα λόγια και στις υποσχέσεις σας, καθώς ο παρορμητισμός σε αυτά και σε κινήσεις θα φέρει απογοητεύσεις στο δεύτερο μισό του μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μετά το διάστημα των εκλείψεων και με τον Ερμή να είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας, το προηγούμενο διάστημα, ανοίγει ένας μήνας πιο ευχάριστος ειδικότερα σε ότι αφορά θέματα με τα του οίκου σας και της οικογένειας σας. Ενώ ο Δίας στον Ταύρο από τις 16/5, φέρνει αγαλλίαση και απαλύνει τις καταστάσεις όπου συμβαίνουν στην ζωή σας.
Ο πλανήτης που σας κυβερνά η Αφροδίτη περνάει μετά τις 5/6 στον Λέοντα και φέρνει εύνοια στις σχέσεις με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ μαζί με τον Άρη κι αυτός από το ζώδιο του του Λέοντα φέρνει την ενέργεια σας και τις προτεραιότητες σε αυτά τα θέματα με σημαντικές εξελίξεις.
Ενέργειες οι οποίες γίνονται για θέματα περιουσίας ή για βελτίωση με οικογενειακά πρόσωπα εξελίσσονται θετικά στο πρώτο μισό του μήνα. Ενώ στο δεύτερο μισό φέρνει ταραχές και εντάσεις όπου επηρεάζουν ακόμα και την καριέρα σας. Προσοχή στο χώρο των οικονομικών σας, μια καλύτερη διαχείριση αλλά και ποιους εμπιστεύεστε, καθώς στο δεύτερο μισό μπορεί να απογοητευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

- Διαφήμιση -

Ο Κυβερνήτης σας Ερμής περνάει στο ζώδιο σας, και φέρνει τέλος σε ένα διάστημα εσωστρέφειας και κλεισίματος όπου είχατε όσο ήταν στον Ταύρο. Ένας μήνας με πολύ κίνηση, επικοινωνία, ενώ πολλές πληροφορίες έρχονται στο φως, ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία για να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας.

Εξελίξεις έρχονται στον χώρο των προσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών, όπου στο πρώτο μισό του μήνα ανακτάτε την πίστη και την εμπιστοσύνη σε αυτές. Το δυνατό δίδυμο Άρης και Αφροδίτη σας ωθεί στο να κάνετε πολλά ταξίδια, βόλτες , αγορές και μετακινήσεις, αλλά και πολλές νέες γνωριμίες μέσα από την έντονη κοινωνικότητα σας.
Το δεύτερο μέρος του μήνα όμως οι ενέργειες είναι πιο εκρηκτικές και χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας, όπως και στις συνδέσεις και στις επικοινωνίες σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος παρεξηγήσεων όπου θα έχει αντίκτυπο και στην εικόνα σας προς τα έξω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο μέρος του μήνα φέρνει άνοιγμα και θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά την εργασία σας, αλλά και την υγεία σας, ενώ φέρνει και ένα πιο ευχάριστο κλίμα στην καθημερινότητα σας, καθώς αποφασίζετε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα όπου είστε πιο ελεύθεροι.

Ο Άρης και η Αφροδίτη κινούνται μαζί στον Λέοντα μέσα στον χώρο των οικονομικών και της ασφάλειας, και εδώ ανακτάτε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σας, ενώ θα είναι ένας μήνας αγορών-  με έσοδα αλλά και έξοδα – όπου φέρνουν ομορφιά βελτίωση και ποιότητα στην ζωή σας.
Στο δεύτερο μισό του μήνα θα φέρει περισσότερες ανησυχίες και αβεβαιότητα στα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ θα προτιμήσετε την απόσυρση και την επιθυμία να είστε μόνοι σας, από το να είστε με άτομα όπου δεν σας τιμούν ή δεν υπάρχει σεβασμός ηθική και ειλικρίνεια.

ΛΕΩΝ

Με Άρη και Αφροδίτη να είναι στο δικό σας ζώδιο, είστε οι πρωταγωνιστές, ενώ η ενέργεια και η προσοχή στρέφεται στον εαυτό σας. Είναι ένας μήνας όπου κινείται νέες δράσεις στην κατεύθυνση σας, ενώ ελκύεται κοντά σας νέο κόσμο όπου σας συνδέεστε με ένα κοινό όραμα και οπτική για την ζωή.

Το πρώτο μέρος του μήνα φέρνει τύχη εύνοια και μαγνητισμό για να τρέξετε τα σχέδια σας, και να έχετε την υποστήριξη και την εύνοια των άλλων μαζί σας.
Το δεύτερο μισό του μήνα όμως οι ενέργειες γίνονται πιο ισχυρές και εκρηκτικές, και χρειάζεται προσοχή σε αυταρχικές και δεσποτικές συμπεριφορές, όπου κινούνται μέσα από εγωισμό, είτε από εσάς είτε από άλλους, με σκοπό τον έλεγχο και την χειραγώγηση.
Το δεύτερο μισό του μήνα οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θέλουν προσοχή, όπως και οι σχέσεις από τον φιλικό σας κύκλο, καθώς θα φέρει μυστικά στο φως και αποκαλύψεις όπου θα σας διχάσουν και θα σας μπερδέψουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ενέργειες του μήνα φέρνουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά οικογένεια και καριέρα, καθώς παρουσιάζονται λύσεις και διέξοδοι για να προχωρήσετε και να ανοιχτείτε. Ανοίγματα και εξελίξεις έρχονται σε ότι αφορά τον χώρο της εργασίας σας, όπου ανεβάζει την αισιοδοξία σας και επαναφέρει την πίστη μέσα σας.

Η οικογένεια είναι δίπλα σας και σας στηρίζει, ενώ αυτό τον μήνα στρέφετε την ενέργεια σας στο να δυναμώσετε τον εαυτό σας και να κρατήσετε την ισορροπία ανάμεσα στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις όπου παρουσιάζονται διατηρώντας και την ψυχική σας υγεία.
Ο Άρης και η Αφροδίτη όλο τον μήνα μέσα από τον Λέοντα κινούνται στον χώρο της απομόνωσης και της περισυλλογής, και σας ωθούν στο να δώσετε την ενέργεια σας εκεί όπου είναι σημαντικό για εσάς, αλλά και να μαζέψετε νέες δυνάμεις μέσα από μια διαδικασία επαναφόρτισης και πνευματικής ενδυνάμωσης.

ΖΥΓΟΣ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σας Αφροδίτη θα βρίσκετε για όλο τον Ιούνιο στον Λέοντα και μαζί με τον Άρη στο ίδιο χώρο, θα βοηθήσει με ευνοϊκό τρόπο τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας.

Ενώ θα ανοίξει πολύ τον κοινωνικό σας κύκλο, θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα όπου θα σταθούν κοντά σας με υποστηρικτικό τρόπο στις φιλοδοξίες και στα μελλοντικά σας σχέδια και οράματα. Νέες ιδέες και προτάσεις έρχονται όπου ανοίγουν το οπτικό σας πεδίο και να δείτε λύσεις και δρόμους για τις επιτεύξεις σας.
Το πρώτο μισό του μήνα κυλάει πιο αρμονικά, ενώ όμως το δεύτερο μισό χρειάζεται προσοχή και καλύτερη διάκριση στις επιλογές και στις αποφάσεις σας, καθώς μπορεί να φέρουν διάλυση και απογοήτευση σε συνδέσεις, με κίνδυνο την διάσπαση σε συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Δίας μέσα από το πέρασμα του στον Ταύρο φέρνει επέκταση σε συνεργασίες και θετικές εξελίξεις στις σχέσεις σας, και ειδικά αυτό τον μήνα όπου εκεί γίνονται νέα βήματα καθώς ο Άρης έχει περάσει στο χώρο της καριέρας σας και εκεί δίνεται όλη σας την προσοχή και την ενέργεια σας.

Στον ίδιο χώρο από τις 5/6 περνάει και η Αφροδίτη και φέρνει εύνοια στην δημόσια εικόνα σας και εκτίμηση μέσα από τον χώρο των ανωτέρων σας. Τα οικονομικά σας για το πρώτο μισό του μήνα έχουν ανάταση καθώς έρχονται κοντά σας άτομα όπου σας υποστηρίζουν και σας βοηθάνε με έμπρακτο τρόπο .
Στο δεύτερο μισό του μήνα θέλει περισσότερο προσοχή, καθώς έντονες ενέργειες φέρνουν εσωτερική ένταση και νευρικότητα, όπου μπορεί να αναταράξει τις ισορροπίες στην καθημερινότητα σας και να αλλάξει το κλίμα στις πιο στενές σας σχέσεις και συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα οπτική φέρνει αυτός ο μήνας σε ότι αφορά την καθημερινότητα σας, έναν καινούργιο τρόπο αντίληψης όπου όμως αφορά και τον χώρο της εργασίας σας. Η προσοχή και η ενέργεια σας δίνεται σε ότι αφορά τις επεκτατικές σας κινήσεις ή ακόμα και το άνοιγμα σε ότι έχει να κάνει με εσωτερικότητα, ταξίδια και γνώση.

Επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή με πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο, όπου βοηθάνε τις φιλοδοξίες και βλέψεις σας στο πρώτο μισό του μήνα. Χρειάζεται όμως να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την υπερβολή, καθώς το δεύτερο μισό του μήνα φέρνει έκτακτες καταστάσεις σε ότι αφορά τα σχέδια σας και η σταθερότητα φαίνεται να ανατρέπεται.
Δώστε επίσης προσοχή και στα άτομα όπου είναι κοντά σας μέσα στον οικογενειακό σας χώρο, καθώς εκεί φαίνεται να υπάρχει η απογοήτευση που μπορεί να φέρει διάλυση, ενώ χρειάζεται να είστε πιο συμπονετικοί, να δείξετε συμπάθεια και περισσότερο κατανόηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και είστε το ζώδιο της καριέρας και όπου τα δίνει όλα για την κοινωνική αναγνώριση, ο μήνας σας φέρνει την διάθεση για να χαλαρώσετε και να δείτε την ζωή και τον τρόπο όπου εργάζεστε μέσα από νέα οπτική. Η ενέργεια σας είναι πιο χαμηλή αυτό τον μήνα, ενώ συναισθηματικές ανασφάλειες παρουσιάζονται, όπου σας οδηγούν στο να ασχοληθείτε περισσότερο με τον ψυχικό σας κόσμο μέσα από τις κρίσεις όπου παρουσιάζονται.

Είναι ένας μήνας εσωτερικής μεταμόρφωσης όπου σας οδηγεί στο να κάνετε ένα βήμα πίσω, ενώ όμως σας απασχολούν επίσης και θέματα οικονομικά όπου μοιράζεστε με άλλους και καλό είναι να τα τακτοποιήσετε στο πρώτο μέρος του μήνα.
Καθώς το δεύτερο μισό φέρνει επάνω κάποιες παρεξηγήσεις μέσα στον καθημερινό σας χώρο, όπως και μια αδυναμία για να δείτε καθαρά τι κινήσεις χρειάζεται να κάνετε για να φέρετε την τάξη μέσα στην αταξία και στο χαοτικό σκηνικό όπου θα προκύψει. Σταθείτε με συμπόνοια και τρυφερότητα σε άτομα όπου είναι πιο αδύναμα από εσάς, ενώ θα χρειαστεί να βοηθήσετε πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες φιλίες και ενώσεις φαίνεται να έρχονται στο πρώτο μέρος του μήνα, όπου συνδέεστε μέσα από τον πυρήνα σας και με κοινές ιδεολογίες και οράματα. Ενώ ο Άρης μέσα στον χώρο των σχέσεων και συνεργασιών για όλο τον μήνα, κινεί εκεί τις εξελίξεις, είτε φέρνοντας μια ολοκλήρωση σε σχέσεις, είτε ανοίγοντας νέα κεφάλαια σε καινούργια πρόσωπα.

Περισσότερο φαίνεται να εξελίσσεται το κομμάτι των ερωτικών σας, ενώ καινοτομίες και δημιουργικές δράσεις όπου δίνεται την προσοχή σας, σας φέρνουν κοντά σας νέα πρόσωπα.
Όλος ο μήνας φέρνει αύξηση στην φαντασία σας και στις ενοράσεις , εμπνεύσεις όπου ευνοούν τα δημιουργικά σας σχέδια και φέρνουν την ζωή σας σε ένα πιο φυσικό και απλό ρυθμό. Προσοχή στο δεύτερο μισό του μήνα σε οδήγηση και σε μετακινήσεις, αποφύγετε επικίνδυνα σπορ και μακρινά ταξίδια.
Ενώ με κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον στο τέλος του μήνα μπορεί να ψυχραθείτε και να παγώσουν οι σχέσεις σας .

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιο σας φέρνει μια συρρίκνωση στην συμπεριφορά σας, αλλά και ένα μάζεμα σε ότι αφορά μέλλον και όνειρα. Παρόλα αυτά αυτός ο μήνας φέρνει μια ολοκλήρωση σε ότι αφορά ένα έργο σας όπου τώρα φέρνει τα αποτελέσματα και τους καρπούς καθώς εκτιμάτε η υπηρεσία σας.

Από την άλλη εσείς αποφασίζετε να πάρετε ένα άλλο δρόμο για την ζωή σας όπου θα σας φέρει περισσότερο γαλήνη ηρεμία και ασφάλεια. Η ενέργεια και η προτεραιότητα σας δίνεται στην εργασία και στην καθημερινότητα σας, όπου εδώ φαίνεται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες να αυξάνονται, παρόλα αυτά με τον Άρη και την Αφροδίτη εκεί μαζί όλο τον μήνα, ατμόσφαιρα και το περιβάλλον είναι πιο ευχάριστο.
Στο δεύτερο μισό του μήνα η ζωτικότητα σας θα είναι πιο χαμηλή και προσοχή θέλει σε υγεία, προστασία μέσα από καθαρή διατροφή, καθώς υπάρχει η τάση για αποδυνάμωση. Προσοχή σε συμφωνίες όπου θα κάνετε οικονομικές, καθώς στο δεύτερο μισό του μήνα φαίνεται να μην αποδίδουν, και φέρνουν ταραχή και ανασφάλειες στον χώρο των οικονομικών σας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!