ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΑΪΟΥ-Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΕΤΩΝ – Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΔΥΕΤΑΙ.

Αποκλειστικά οι προβλέψεις για το evia online.gr από την: 
Μαρίνα Αλεξιάδου – Αναλύτρια αστροψυχολογίας

Ο μήνας Μάϊος είναι ο μήνας του Ταύρου καθώς μέχρι τις 20/5 δηλαδή για το μεγαλύτερο του μέρος ο Ήλιος βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο. Ταύρος το ζώδιο συμβολίζεται για την ηρεμία, την αταραξία του και την αργή του κίνηση, καθώς έχει το χάρισμα να απολαμβάνει και να χαίρεται αυτά όπου έχει. Όμως αυτός ο μήνας δεν είναι καθόλου ήρεμος, αλλά το αντίθετο, καθώς οι ενέργειες του έρχονται μέσα από γεγονότα να ταράξουν όπως λέμε τα νερά, να φέρουν εκείνη την απαραίτητη εσωτερική φόρτιση, την δυσφορία που χρειάζεται για να ωθήσει τους πολλούς, τα πλήθη, τον κόσμο να μετακινηθεί, κ να φέρει τις απαραίτητες αλλαγές για την εξέλιξη του.

Η μόνη σταθερά στην ζωή είναι η αλλαγή, και η αλλαγή στην ζωή είναι η πρόοδος όπου η ψυχή ωθείται να φέρει για να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά κ να μετακινηθεί από τον βάλτο, από την φυλακή, από τις προσκολλήσεις που την βλάπτουν. Βρισκόμαστε σε έναν πλανήτη όπου έχει κυριαρχήσει μέσα από την εκπαίδευση που λαμβάνουμε από τα σχολεία, από τις εικόνες και τις πληροφορίες όπου μεταδίδονται ο ανταγωνισμός, η βία, η τρομοκρατία με κάθε τρόπο, το κάθε είδος μπούλινγκ, του πιο δυνατού στον πιο αδύναμο.

Εξέλιξη ψυχής δεν μπορεί να υπάρχει μέσα από ανισότητα ή μέσα από καταστάσεις ή σχέσεις σκλαβιάς και εκμετάλλευσης. Μήπως λοιπόν τελικά η αδράνεια και η ακινησία του Ταύρου, προκειμένου να διατηρήσει την ησυχία του, τελικά οδηγεί στην σκλαβιά και στην διατήρηση της ; Μήπως τελικά για να έχουμε αληθινά ομορφιά, αρμονία και γαλήνη στην ζωή μας, χρειάζεται τελικά να δώσουμε μάχες για να υπερασπίσουμε την θέση μας, την αξία μας και για να έχουμε την ζωή όπου μας αξίζει αληθινά ;

Μήπως τελικά η εσωτερική γαλήνη είναι αυτή όπου μετράει και για να καταφέρουμε να την έχουμε, χρειάζεται να δώσουμε αγώνα, κι αυτός δεν είναι άλλος από το να φροντίζουμε να κρατάμε την φλόγα της ψυχής μας αναμμένη, να μην πέφτουμε σε ύπνο, και να υποστηρίζουμε τις αρετές και τις ανώτερες αξίες του Ταύρου.

Γιατί αν ο Ταύρος είναι οι αξίες, είναι αυτά όπου έχω, τότε τι πιο πολύτιμο από το να έχεις την ελευθερία σου, το να ζεις με αλήθεια από την ψυχή σου, και το να κρατάς όλες τις 5 αισθήσεις ανοιχτές, ζωντανές . Όταν όμως οι αισθήσεις μας πέφτουν σε λήθαργο, μέσα από την ψευδή ασφάλεια όπου φέρνει η παγίδα της ύλης, με τα δώρα της, τις απολαβές της όπου τελικά οδηγούν σε φυλακή, τότε αυτή η αδράνεια καταλήγει σε εξάρτηση, φυλακίζει και οδηγεί σε καταστροφή και τέλμα.

Ο Μάϊος λοιπόν μέσα από τις ενέργειες της έκλειψης, με τον Ερμή να βρίσκεται σε αναδρομή στο πρώτο μέρος του μέχρι τις 15/5, ωθεί σε αναθεώρηση στο πως εκτιμούμε και αξιολογούμε την ζωή, φέρνει μια στροφή προς τις αξίες εντός. Με την σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό στις 5/5, όπου μιλάει για το φως που ανάβει και τις εσωτερικές συνειδητοποιήσεις όπου έρχονται επάνω σε ότι αφορά το μπούλινγκ όπου  κάνουμε στους εαυτούς μας όταν :

-δεν ακούμε τις ανάγκες μας όταν εναντιωνόμαστε στην αληθινή μας φύση,

-όταν σνομπάρουμε τις αληθινές αξίες,

-όταν αφηνόμαστε και επιτρέπουμε τον εαυτό μας να είναι σε καταστάσεις ή σχέσεις όπου νιώθουμε ασφυξία αλλά μας δίνουν μια ψευδή ασφάλεια .

Με την συμμετοχή του Ουρανού ταυτόχρονα σε αυτή την Έκλειψη (5/5), ανοίγει την πόρτα και την ευκαιρία της αλλαγής. Δείχνει την οδό της απελευθέρωσης να προχωρήσουμε μπροστά στο άγνωστο, σε μια νέα περιοχή όπου μπορεί να μην ξέρουμε που θα μας βγάλει, όμως τιμάει την εσωτερική μας ανάγκη για ελευθερία ομορφιά και αρμονία ουσιαστική κι όχι ψευδής και επιφανειακή. Η κατευθυντήρια οδό όπου μας πάει στο σωστό σημείο για εμάς, είναι εκεί όπου μας οδηγεί η εσωτερική μας πυξίδα κι αυτή δεν είναι άλλη, από την φωνή της ψυχής όπου μιλάει μέσα από το συναίσθημα, και θέλει να μας πάρει από εκεί όπου νιώθουμε ασφυκτικά, δυσαρμονία και απροστάτευτοι.

Μπορεί ακόμα σε αυτό όπου ανοίγει να υπάρχει χάος, το νέο όπου πάμε να μην είναι ακόμα ξεκάθαρο κ να είναι θολό, όμως μέσα από την διάλυση όπου τώρα συμβαίνει, καλούμαστε ένας προς ένας, να χτίσουμε και να δώσουμε μορφή σε έναν τρόπο ζωής όπου θα ικανοποιεί την ψυχή και το πνεύμα μας, κι όχι τα υλιστικά πρότυπα και γραμμές όπου είχαμε καθοδηγεί μέσα από ένα υλιστικό σύστημα.

Για να αφήσουμε πίσω τον κόσμο της σκλαβιάς όπου τώρα ήρθε το τέλος του και καταρρέει, χρειάζεται να δώσουμε προσοχή και έμφαση στην πνευματική μας ανάπτυξη, τώρα είναι ο χρόνος όπου ανθίζει η καλλιέργεια της πνευματικής σποράς και δυναμώνει. Τίποτα εκεί έξω δεν είναι αληθινό, τίποτα εκεί από όσα μας είπαν, ό,τι τροφή (μεταφορικά και κυριολεκτικά) μας έδωσαν, υλική ή νοητική, ήταν βλαβερή, ψεύτικη και καταστροφική.

Αυτό είναι το μήνυμα που φέρνει ο Ταύρος αυτό τον μήνα, φέρνει τον θάνατο της εξωτερικής θρέψης όπου ήρθε από ένα βλαβερό σύστημα, όπου όποιος το ακολούθησε και ταυτίστηκε μαζί του, οδηγείται στην αυτοκαταστροφή, στον θάνατο, στην ασθένεια . Το μέλλον ανοίγει την πόρτα στην αληθινή τροφή, όπου έρχεται μέσα από την εσωτερική καλλιέργεια της ψυχής και των αρετών της, μέσα σε αυτές είναι το να είσαι δίκαιος με εσένα και τους άλλους, να υποστηρίζεις την αλήθεια, και να μάχεσαι για την ελευθερία την δική σου και των υπολοίπων.

Το δεύτερο μισό του μήνα ανοίγει η πόρτα σε μια νέα αρένα, η νέα ήπειρος, η νέα Γη σε πλήρη άνθιση, καθώς οι ενέργειες της πνευματικής καλλιέργειας πλέον είναι ορατές και φέρνουν αποτέλεσμα. Τα μηνύματα έρχονται από τις 16/5 και μετά πιο ξεκάθαρα και διαυγή, όπου ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στην 6η μοίρα Ταύρου κ ο Δίας την ίδια μέρα περνάει στον Ταύρο και ανοίγει την πόρτα προς την σιγουριά, την αυτοεκτίμηση, την εμπιστοσύνη στα ταλέντα μας.

Μια δυναμική Νέα Σελήνη στις 19/5 στην τελευταία μοίρα του Ταύρου, στο ζώδιο της φύσης και των λουλουδιών, και μια μέρα μετά στις 20/5 ο Άρης περνάει στον Λέοντα, και η μετακίνηση σε ένα άλλο φωτεινότερο πεδίο έχει ήδη επιτευχθεί. Διαβάστε πρώτα τον ωροσκόπο σας και μετά το ζώδιο σας και κάντε την σύνδεση στις πληροφορίες.

ΚΡΙΟΣ

Ο τελευταίος μήνας όπου έχετε τον Δία μέχρι τις 16/5 στο δικό σας ζώδιο, και χρειάζεται να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις πόρτες όπου ανοίγουν στην ζωή σας. Το πρώτο μισό του μήνα έχει μια εσωτερίκευση και ένα κλείσιμο στον εαυτό, καθώς θέματα όπου αφορούν είτε το σπίτι, είτε την οικογένεια σας, αλλά και η ενέργεια όπου έχει στραφεί προς τα μέσα, καθώς ο Άρης ο κυβερνήτης σας βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Μετά τις 20/5 ο Άρης αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Λέοντα, όπου εδώ θα κινήσει μια πιο εξωστρεφή περίοδο, και θα σας ωθήσει σε νέες δραστηριότητες και να βάλετε μπροστά ότι είχατε επεξεργαστεί και ετοιμάσει εσωτερικά όσο βρισκότανε στον Καρκίνο.

Εξελίξεις έρχονται στο δεύτερο μισό σε ερωτικά, σε θέματα όπου αφορούν τα παιδιά σας, ενώ νέα δημιουργικά χόμπι παίρνουν τον πρώτο ρόλο στην ζωή σας, και που αναδεικνύουν τα ταλέντα σας και τον κρυμμένο ψυχικό σας πλούτο. Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 15/5 στον χώρο των οικονομικών σας, φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις σε αυτά, ενώ ίσως χρειάζεται να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις στο σύστημα αξιών σας, για να έχει η ζωή σας περισσότερη ποιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τα ζώδια όπου η Έκλειψη στις 5/5 σας επηρεάζει άμεσα, και ειδικότερα στο θέμα των προσωπικών σας σχέσεων και συνεργασιών σας. Εδώ χρειάζεται να κάνετε κάποιες αλλαγές, μέσα από τις αποκαλύψεις όπου έρχονται, κάποια μυστικά όπου φανερώνονται και φέρνουν ταρακούνημα και την αλήθεια σε αυτές.

Ότι κρυμμένο έρχεται στο φως, έρχεται για να σας ωθήσει στην αλήθεια και στην καλύτερη εξέλιξη για εσάς. Ο Ερμής θα είναι μέχρι τις 15/5 ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, κι έτσι αυτό φέρνει αναθεωρήσεις με την πορεία σας, με την σχέση με τον εαυτό σας, ενώ καθυστερεί όποιες δράσεις σας. Ενώ σας ωθεί στο να δείτε πιο εσωτερικά τις κινήσεις σας μέσα από μια δεύτερη ματιά. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ διαφορετικό και με δράση, ευκαιρίες και ανοίγματα, καθώς ο Δίας περνάει από τις 16/5 στο δικό σας ζώδιο, και ανοίγει πόρτες, φέρνει τύχη και εύνοια όπου βοηθάει τα οικονομικά σας, αλλά και δίνει την δυνατότητα για ένα πλησίασμα σε όποιες σχέσεις πλήγηκαν το προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής σας κάνει άνω κάτω όποτε είναι ανάδρομος, όχι μόνο στην σχέση με τον εαυτό σας, αλλά και σε ότι έχει να κάνει και με την καριέρα σας και σχέσεις με ανωτέρους σας.

Να έχετε υπόψη ότι τα διαστήματα όπου αναδρομεί, φέρνει πολλές ανησυχίες και φόβους σας επάνω, ενώ είναι ένα διάστημα επεξεργασίας πληροφοριών όπου έχετε, αλλά και να είστε πιο προσεκτικοί στον λόγο σας, σε αυτά όπου μεταδίδετε και στον τρόπο όπου χρησιμοποιείται τις λέξεις, τα κίνητρα όπου έχετε.

Ο Ερμής όλο τον μήνα – ανάδρομος ή και ορθός μετά τις 16/5- θα είναι μέσα στον χώρο της περίσκεψης και απόσυρσης, οπότε όλος ο μήνας είναι στραμμένος στην απομόνωση και στην περισυλλογή.

Με την Έκλειψη στις 5/5 να γίνεται στον χώρο όπου είναι η εργασία και η ψυχική υγεία, κάτι εκεί χρειάζεται να αλλάξετε, και να λάβετε σοβαρά υπόψη την δυσφορία όπου μπορεί να παρουσιάζεται μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και να κάνετε τις απαραίτητες δράσεις και κινήσεις για να φέρεται αλλαγή και να δώσετε σημασία και στην ψυχική σας υγεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έκλειψη Σελήνης εσείς τα νιώθετε όλα έντονα, καθώς η Σελήνη είναι ο κυβερνήτης σας κι έτσι νιώθετε με έντονο τρόπο όλες τις αλλαγές στις ενέργειες. Αυτή η Έκλειψη στις 5/5 γίνεται μέσα στον χώρο της αυτοπεποίθησης και της αγάπης όπου δίνεται στον εαυτό σας, αλλά και στους άλλους, και σας φέρνει δύναμη στήριξη και ισχύ, στο να αφαιρέσετε από την ζωή σας, ότι είναι περιττό.

Δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώσετε την ζωή σας, την σχέση με τον εαυτό σας, την εμφάνιση σας, και να νιώσετε περισσότερο σιγουριά , ενώ αν ήδη έχετε επιχειρήσει νωρίτερα τις αλλαγές, αν είστε από εκείνα τα άτομα όπου μεταμορφώνεστε συνεχώς από μόνοι σας, τότε αυτή η έκλειψη φέρνει την επιβεβαίωση και την ανανέωση.

Το πρώτο μισό του μήνα με τον Ερμή στον Ταύρο ανάδρομο, φέρνει μια στροφή σε επιλογές και σε αποφάσεις όπου είχατε πάρει στο παρελθόν και επηρέασαν την πορεία σας , αλλά φέρνει το διακριτό αποτέλεσμα ότι ήταν απαραίτητες αφαιρέσεις για την ψυχική σας εξέλιξη. Στο δεύτερο μισό ο μήνας θα έχει περισσότερο ταχύτητα και εξελίξεις, ενώ να είτε έτοιμοι για αφθονία και ανοίγματα στον χώρο των φίλων σας, αλλά και των επιθυμιών όπου είχατε για το μέλλον.

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη στις 5/5 σας επηρεάζει έντονα, μιας και ανήκετε στα ζώδια του σταθερού Σταυρού, και σας ωθεί σε ταρακουνήματα, φέρνει ένα είδος αβεβαιότητας, αλλά και δυσκολιών όπου αφορά κυρίως τον οικογενειακό σας χώρο, σπίτι κατοικία και τον επαγγελματικό. Στα επαγγελματικά σας έρχονται κάποιες αποκαλύψεις και αλήθειες, όπου όμως σκοπό έχουν να σας μεταμορφώσουν εσωτερικά, και να φέρουν κάθαρση σε εσωτερικά κίνητρα και δράσεις που δεν ήταν ωφέλιμες.

Ενώ το πρώτο μισό του μήνα μπορεί να είναι εκρηκτικό και να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές, και να δράσετε γρήγορα, όμως μετά οι ενέργειες χαλαρώνουν και φέρνουν ανανέωση. Σίγουρα χρειάζεται να κινηθείτε και να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας, και να πάτε σε κάτι όπου τώρα είναι άγνωστο αλλά απελευθερωτικό. Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 16/5 φέρνει κάποιες πληροφορίες όπου είχαν κρυφτεί στο φως, όπου οδηγούν σε αναθεώρηση στις φιλίες σας, σε στόχους και στην ζωή σας.

Αποφάσεις και δράσεις αφήστε τις για μετά τις 20/5 όπου ο Ερμής θα έχει γυρίσει σε ορθή πορεία, αλλά και το σημαντικότερο ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο σας και θα φέρει ώθηση για ενάρξεις και ξεκινήματα. Αλλαγές έρχονται σε ότι αφορά την καριέρα σας, τις επαγγελματικές σας σχέσεις στο επόμενο διάστημα, ενώ ο Δίας μετά τις 16/5 περνάει στον Ταύρο, κι θα φέρει λύσεις και διεξόδους στις φιλοδοξίες σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαν παιδί του Ερμή και εσείς, όποτε είναι ανάδρομος, τα πράγματα κυλούν αργά και ανάποδα, καθώς το μήνυμα όπου φέρει είναι χαλάρωσε και βγες από το καθημερινό εντατικό σου ρυθμό και πρόγραμμα, ακολούθησε μια άλλη ρότα, έλα σε ένωση με τα ψυχικά σου θέλω.

Η πορεία του μέχρι τις 15/5 φέρνει καθυστερήσεις κ ανατροπές στις φιλοδοξίες σας και στην επαγγελματική σας κατεύθυνση, ενώ δεν είναι καλό διάστημα αυτό για να ταξιδέψετε, αποφύγετε το αν μπορείτε, ή να βγάλετε εισιτήρια ή να κανονίσετε σεμινάρια, μαθήματα και ότι αφορά τα νοητικά σας ταξίδια.

‘Όλα αυτά ανοίγουν και έρχονται ευκαιρίες για την πνευματική σας ανάπτυξη, ή ακόμα για ταξίδια μετά τις 16/5 όπου ο Δίας περνάει στον Ταύρο και φέρνει εκεί ανοίγματα αφθονία και ευκαιρίες.

Μετά τις 20/5 με την Νέα Σελήνη έρχονται πληροφορίες και νέα όπου αφορούν τα επαγγελματικά σας σχέδια και οι εξελίξεις προχωράνε.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη στις 5/5 γίνεται μέσα στον χώρο των οικονομικών σας, και φέρνει μια κρίση εκεί, αλλά και την ευκαιρία για να απαλλαγείτε από χρέη ή υποθέσεις όπου σας πίεζαν, σας δίνει την δυνατότητα να φέρεται μεταμόρφωση στην ζωή σας, αρκεί να κάνετε μια αφαίρεση σε ότι σας έφερνε βάρος, είτε στον υλικό χώρο είτε στον ψυχικό.

Φέρνει κάποια απρόοπτες εξελίξεις όπου όμως με την σωστή διαχείριση αλλά και την ορθή δράση όπου φέρεται μέσα στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο, μπορούν να φέρουν λύσεις και να έρθουν διέξοδοι όπου οδηγούν σε ανακούφιση.

Ο Ερμής ανάδρομος μέσα στον χώρο των κοινών πηγών όπου έχετε με άλλους μέχρι τις 15/5, φέρνει κάποιες παλιές απολαβές ή παλιά χρέη, αναλόγως με την στάση που κρατήσατε εκεί. Το πρώτο μισό του μήνα έχει περισσότερες δυσκολίες και αργή εξέλιξη, ενώ το δεύτερο μισό με την Νέα Σελήνη (19/5) ανοίγει το φως προς την αισιοδοξία και την πρόοδο σε αυτά όπου σχεδιάζατε.

Η βοήθεια έρχεται πρώτον από το φιλικό σας περιβάλλον και από τον κύκλο των γνωριμιών σας, όπου ανοίγει και φέρνει θετική υποστήριξη στους στόχους σας κυρίως μετά τις 20/5, αλλά και από τον Δία όπου περνάει στον Ταύρο και δυναμώνει το υποστηρικτικό κλίμα είτε σε οικονομικό χώρο, είτε στις πιο στενές σας συνδέσεις όπου είναι δίπλα σας συναισθηματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ‘Εκλειψη σας επηρεάζει άμεσα στις 5/5 καθώς γίνεται στο δικό σας ζώδιο και σας καλεί σε προσωπικές αλλαγές, και μεταμόρφωση είτε στην πορεία σας, είτε στην προσωπική σας εκδήλωση και έκφραση, στην εμφάνιση αλλά και στην συμπεριφορά σας. Αλλαγές όπου έρχονται μέσα από τις εξελίξεις -είτε θετικές είτε αρνητικές – και τις αλλαγές όπου έχετε ήδη φέρει ή καλείστε να κάνετε από εδώ και πέρα στις προσωπικές σας σχέσεις, και ειδικότερα με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα.

Μια καταλυτική μεταμόρφωση όπου όμως έρχεται να σας οδηγήσει πιο κοντά στην πνευματική σας εξέλιξη, αλλά και σε όλα αυτά όπου σχεδιάζατε, ειδικότερα αν έρχονται μέσα από την ψυχική σας καθοδήγηση.

Το πρώτο μέρος του μήνα μέχρι τις 15/5 κυλάει μέσα από αναθεωρήσεις και επαναξιολόγηση στον χώρο των σχέσεων σας, είτε γιατί εκεί υπάρχουν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν όπου ζητάνε μια δεύτερη ευκαιρία, είτε γιατί οι σχέσεις σας με άλλους περνάνε σε μια νέα ρότα εκτίμησης κυρίως μετά τις 16/5 όπου ο Δίας περνάει μέσα σε αυτό τον χώρο και φέρνει προστασία αλλά και ένα πιο θετικό κλίμα σε αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας ετοιμάζει να κάνει αλλαγή στο ζώδιο του Ταύρου μετά τις 15/5. Στο πρώτο μισό του μήνα φέρνει προστασία και ευκαιρίες σε θέματα όπου αφορούν τα ερωτικά σας, αλλά και τον τρόπο όπου εκδηλώνεται την ταυτότητα σας, ενώ από τις 16/5 και μετά και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο φωτίζει και ανοίγει τον χώρο της εργασίας σας, ένα πιο ευχάριστο εύκολο και άνετο κλίμα στην καθημερινότητα σας, αλλά και στις επαφές σας με τους συναδέλφους σας.

Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 16/5 στον εργασιακό σας χώρο και μαζί επίσης εκεί και οι εκλείψεις όπου έλαβαν μέρος από τον Απρίλιο, έφερε φόρτιση και ένα εκρηκτικό κλίμα στην καθημερινότητα σας , ενώ ακυρώσεις αναβολές και ατυχίες μέσα στο πρόγραμμα της ρουτίνας σας.

Όλα αυτά υποχωρούν από τις 16/5, παρόλα αυτά εδώ είναι και ο χώρος της υγείας σας, οπότε μπορεί να έφερε και κάποια θέματα εκεί επάνω όπου καλό είναι να τα δώσετε σημασία, καθώς με τον Κρόνο επίσης να είναι στους Ιχθύες, η ζωτικότητα σας φαίνεται να είναι ασθενής και αδύναμη.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει σε ότι αφορά συνεργασίες σας, πελατεία αλλά και σχέσεις μετά τις 20/1, όπου θα δυναμώσει την πίστη και την αισιοδοξία σας, αλλά και θα φέρει και οικονομικά οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας έχει αποχωρήσει για λίγο από το ζώδιο σας όπου είχε περάσει από το 2008, καθώς πέρασε στον Υδροχόο, και σίγουρα μια αλλαγή θα νιώθετε στην ζωή σας, στην ενέργεια έξω αλλά κυρίως στην σχέση με τον εαυτό σας και την ύπαρξη σας.

Ο Ερμής που είναι ο πλανήτης της πληροφορίας και της γνώσης, του λόγου και των συνδέσεων, είναι ανάδρομος μέσα στον χώρο που είναι τα παιδιά, η διασκέδαση και τα ερωτικά, και εδώ λειτουργεί ανασταλτικά, φέρνοντας την επιθυμία για να είστε μόνοι σας, αλλά και αναμνήσεις και μνήμες από το παρελθόν σε ότι έχετε αγαπήσει.

Ο τρόπος όπου αγαπάτε, βλέπετε την ζωή, τους φίλους σας, τον κοινωνικό σας κύκλο, είναι αυτός ο τομέας όπου αλλάζει καταλυτικά στην ζωή σας, και έντονα αυτό το διάστημα μέσα από τις επανεκτιμήσεις και τις αναθεωρήσεις όπου κάνετε.

Αλλαγές στην ζωή σας όπου φέρνουν και μεταμόρφωση στις φιλικές σας σχέσεις, στους στόχους και στις επιθυμίες σας, και τελικά οδηγούν και σε εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις. Μετά τις 20/5 με τον Δία να περνάει στον Ταύρο, αλλά και τον Ερμή να έρχεται σε ορθή πορεία, θα δείτε ανανέωση στην ζωή σας, και μια νέα αρένα έρχεται σε εκκίνηση όπου θα σας φέρει εσωτερική δύναμη και ισχύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ανήκετε στα σταθερά ζώδια και η Έκλειψη στις 5/5 σας επηρεάζει και σας φέρνει πολλές αλλαγές , μέσα από κρίσεις και δοκιμασίες όπου αφορούν κυρίως θέματα επαγγελματικά, την δημόσια εικόνα σας, και την φήμη σας. Όλα αυτά σας ωθούν στο να δείτε και την σχέση με τον εαυτό σας, αλλά και με το στενό οικογενειακό σας κύκλο διαφορετικά.

Αλλαγές όπου έρχονται επίσης στον χώρο κατοικίας σας, ή σε ένα μέλος της οικογένειας σας, φέρνει και μια άλλη ρότα στα επαγγελματικά, όπως και εσωτερική κρίση. Ο Ερμής ανάδρομος μέσα στον χώρο του σπιτιού μέχρι τις 15/5, φέρνει καθυστερήσεις σε ότι έχει να κάνει με οικογένεια, σπίτι για κάποια νέα βήματα όπου θέλετε να κάνετε εκεί.

Ενώ όμως φέρνει και κάποιες πληροφορίες μυστικές όπου είχαν κρυφτεί, όπου επηρεάζουν και τις μελλοντικές σας εξελίξεις και αυτά όπου σχεδιάζατε.

Μετά τις 16/5 ο Δίας όπου περνάει στον Ταύρο, βοηθάει για να προχωρήσετε σε αυτά τα θέματα με τύχη και ευκαιρίες, ενώ βοηθάει και στην δημόσια εικόνα σας και στην φήμη σας να βελτιωθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 16/5 μέσα στον χώρο της επικοινωνίας και σύνδεσης με άλλους, φέρνει την προσοχή στον λόγο σας, να είστε πιο αναλυτικοί και ακριβείς στις συζητήσεις σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις .

Ενώ αναστέλλει και αλλάζει κάποια μικρά ταξίδια όπου είχατε αποφασίσει, ή αναβάλει κάποιες δραστηριότητες σας. Είναι το πρώτο μισό του μήνα όπου ωθεί σε ησυχία και στην σιωπή, καθώς μια αναθεώρηση γίνεται σε θέματα όπου αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μην ξεχνάτε ότι εδώ σε αυτό τον άξονα τομέα είναι και ο Κρόνος, όπου θέλει σύνεση προσοχή και ώριμες κινήσεις. Στο πρώτο μισό του μήνα είστε σε σιωπή και μια αναθεώρηση σε κάποιους διαλόγους ή συζητήσεις όπου είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα, ενώ όμως όλο αυτό λειτουργεί και θεραπευτικά ταυτόχρονα.

Η Έκλειψη στον Σκορπιό στις 5/5, σε ένα θετικό ζώδιο για εσάς, λειτουργεί υποστηρικτικά σε όποιες βλέψεις είχατε για το μέλλον, ή σε ότι αφορά τις διαισθητικές σας κεραίες όπου είναι πολύ δυνατές μέσα σας. Η ενόραση και η διαίσθηση σας αυξάνει, όπως και η ικανότητα της οξυδέρκειας στις πληροφορίες όπου λαμβάνεται από το κοντινό σας περιβάλλον, κάτι όπου σας οδηγεί σε τόνωση και ενίσχυση των ταλέντων σας.

Αλλαγές σε επαφές με τον κοντινό σας περίγυρο έρχονται, όπου ενώνεστε με άτομα όπου μιλάτε την ίδια αλήθεια, κι αυτό φέρνει και υποστηρίζει μαζί και το πέρασμα του Δία στον Ταύρο από τις 16/5 όπου ανοίγει την φωνή σας, και ετοιμάζει δώρα και ανταμοιβές σε όλους εκείνους όπου τόλμησαν να εκφράσουν δυνατά την αλήθεια της ψυχής τους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!