Εύβοια: Νίκησε η αλληλεγγύη για τον Δημήτρη Δέδε στον φιλανθρωπικό αγώνα των παλαιμάχων της ΑΕΚ με την Αναγέννηση Αφρατίου -Χορηγός επικοινωνίας evia onlie (Βίντεο-φωτο)

Συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν χθες το απόγευμα στο γήπεδο Βασιλικού στον αγώνα που διοργανώθηκε για την στήριξη του Δημήτρη Δέδε, που βίωσε ένα τραγικό ατύχημα με αποτέλεσμα να έχει προβλήματα υγείας. Όλοι οι συμμετέχοντες παρέδωσαν μαθήματα ήθους και “Ευ αγωνίζεσθαι”. Ο Δημήτρης Δέδες έκατσε μαζί με την αδερφή του τιμητικά στον πάγκο της ΑΕΚ. Ενώ ο Χάρης Κοπιτσής παρέδωσε στον συγκινημένο Δημήτρη ένα ημερολόγιο της ΑΕΚ. Η αδερφή του ευχαρίστησε επίσης συγκινημένη για τον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του.

Οι βετεράνοι της ΑΕΚ ονόματα που μεσουρανούσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά και στην Εθνική ομάδα, απέδειξαν ότι η τεχνική δεν ξεχνιέται. Στο τέλος του αγώνα, τιμήθηκαν ποδοσφαιριστές όπως ο Στέλιος Μανωλάς, Ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Χάρης Κοπιτσής κα.

Επίσης η ψυχή της διοργάνωσης του αγώνα ο πρόεδρος του Σωματείου Εστίασης ο Ξένιος Ζευς Βασίλης Ευθυμίου που είχε το θάρρος.. να αναμετρηθεί στο ταρτάν . Στο τέλος του αγώνα που οι παλαίμαχοι κέρδισαν 4-3 αλλά και όλης της εκδήλωσης που έστειλε μήνυμα ανθρωπιάς προς κάθε κατεύθυνση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Ρέτσας, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Χαλκιδέων Βασίλης Γουρνής, ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας, η πρόεδρος του Συλλόγου “ΠΙΣΤΗ” Αναστασία Σταματέα κα

Χορηγός Επικοινωνίας του Φιλανθρωπικού αγώνα ήταν το πρώτο ενημερωτικό site σε Εύβοια και Σκύρο. Το evia online.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!