Εύβοια : Παρελθόν από τον ΑΟΝ Αρτάκης ξαφνικά ο προπονητής Γιάννης Καρβέλης -Τι λέει ο ίδιος και πως τον αποχαιρετά η διοίκηση

Δεν έχει περάσει παρά λίγος καιρός που η διοίκηση οι παίκτες και ο προπονητής ήταν ένα “κουβάρι” μαζί πανηγυρίζοντας την πρώτη θέση του πρωταθλητή, της κυπελλούχου αλλά και την αήττητη άνοδο στα μπαράζ για την Γ Εθνική. Ξαφνικά μετά τις χαρές και τα πανηγύρια ήρθε το διαζύγιο που μοιάζει από τις δηλώσεις των δύο πλευρών συναινετικό . Όλοι συγχαίρουν αλλήλους . Όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε ελληνική ταινία “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα” Τότε γιατί ήρθε ο χωρισμός; Τελικά ομάδα που κερδίζει φαίνεται ότι αλλάζει . Το μέλλον θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι…

Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης Θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή μας Γιάννη Καρβέλη για την πολύ επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά 2022-2023 , …. τα επιτεύγματα μας ….
Πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Εύβοιας ( Α’ ΕΠΣΕ ) , 1η θέση στα Μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνικά στο όμιλο μας , ο επαγγελματισμός η σκληρή δουλειά και ο αλληλοσεβασμός προς όλους είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν ως άνθρωπο και ως προπονητή. Του ευχόμαστε όλοι μας από τον ΑΟΝΑ καλή συνέχεια και καλή σταδιοδρομία μέσα από την καρδιά μας .
Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ
Ο Πρόεδρος

Ο Γιάννης Καρβέλης έγραψε για την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Αρτάκης. Συγκεκριμένα γράφει σε ανάρτηση του:
‘Ήρθαμε, δουλέψαμε, κερδίσαμε, τελειώσαμε! Ένα μεγάλο μπράβο κι ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές αυτής της σπουδαίας χρονιάς! Καλή συνέχεια Α.Ο.Ν.Α.!.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!