Με 45 αθλητές ο σύλλογος TAEKWONDO “ΠΕΛΑΣΓΟΙ” ΣΚΥΡΟΣ σε δύο διαφορετικές ημερίδες σε Αθήνα και Χαλκίδα

Το Σάββατο 27 Απριλίου συμμετείχε με 15 μικρούς αθλητές στο “6 Minions Festival” στο κλειστό γυμναστήριο Νηαρ Ηστ στην Καισαριανή, με τους μικρούς μας να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση! Ευχαριστούμε θερμά τον Nikos Tzanakakis για την πρόσκληση στην εξαίρετη διοργάνωση που δημιούργησε για ακόμη μια χρονιά!

Την Κυριακή 28 Απριλίου συμμετείχαμε με 30 αθλητές στο “5 Batman Festival” στο κλειστό γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στην Χαλκίδα. Στην διοργάνωση συμμετείχαν και οι μεγαλύτεροι ηλικιακά αθλητές μας κάνοντας μια καλή προετοιμασία με πολλούς αγώνες για τα επερχόμενα πρωταθλήματα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Gerasimos Karantaglis για την πρόσκληση στην πολύ όμορφη και οργανωμένη εκδήλωση που απολαμβάνουμε να συμμετέχουμε κάθε χρόνο!

Η προσμονή μας για να συμμετέχουμε σε φιλικές και επίσημες διοργανώσεις είναι μεγάλη,γι’αυτό και ταξιδεύουμε συνεχώς για να παίρνουν τα παιδιά μας αγωνιστικές εμπειρίες από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου και τα καταφέρνουμε με κάθε δυσκολία!

▪️Ευχαριστούμε για την αρωγή για να πραγματοποιηθούν και οι δύο αποστολές σε Αθήνα και Χαλκίδα τον Γιώργος Καραμπίνης & Δήμητρα Ορφανού που ήταν δίπλα στους αθλητές, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη & την συνεργασία!

- Διαφήμιση -

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!