Σκύρος: Θρίαμβος ! 10 μετάλλια και η 1η θέση στην κατηγορία για τους αθλητές του συλλόγου “Πελασγοί “- στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα TaeKwondo που έγινε στην Χαλκίδα

Η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος με την συμπαράσταση του ΔΟΑΠΠΕΧ, διεξήγαγε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης»

Τρίτη και τελευταία ημέρα στο 4ο αγωνιστικό Φεστιβάλ Ήλις και Πάρης «Ευ Αγωνίζεσθαι» που διοργανώνεται από την ΕΤΑΝΕ – Ενωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος στη Χαλκίδα 15-17 Δεκεμβρίου οι λιλιπούτειοι αθλητές μας, μας χάρισαν εκτός από δυνατούς αγώνες και δύο ακόμη μετάλλια 🥇🥉 (Ένα χρυσό&ενα χάλκινο) φτάνοντας τα 1️⃣0️⃣ συνολικά σε όλη την διοργάνωση!

🔸Ο σύλλογος μας για ακόμη μια χρονιά καταφέρνει να ανεβεί στο βάθρο των νικητών αφού και στις προηγούμενες δύο συμμετοχές μας στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα έχουμε κατακτήσει την δεύτερη θέση στην ηλικιακή κατηγορία του 2015.

🔹Την χθεσινή ημέρα οι αθλητές μας ανέβασαν τον σύλλογο και την Σκύρο στην 1η θέση της κατηγορίας κάνοντας μας υπερήφανους, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει και εμεις θα στεκόμαστε δίπλα τους να τους καμαρώνουμε!

🔺Αυτή την φορά νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ στους κηδεμόνες των αθλητών μας για την συνεργασία, για το λιθαράκι αυτής της επιτυχίας, παρά τις αντίξοες συνθήκες και δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα νησιωτικό σωματείο έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να αγωνιστούν.

👏Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα, την εξέλιξη και την πορεία τους, στην προπονητική και την διοικητική ομάδα του συλλόγου, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια επιτυχιμένη αθλητική χρονιά.

🥇ΦΤΟΥΛΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ
🥇ΤΣΕΛΕΠΗ ΠΕΛΑΓΙΑ
🥇ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
🥈ΦΤΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΑ
🥈ΜΑΡΓΕΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
🥈ΙΝΤΖΕΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
🥉ΠΕΤΣΑ ΛΥΔΙΑ
🥉ΦΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ
🥉ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
🥉ΜΙΚΕ ΔΗΜΗΤΡΑ

🏅ΚUKO KRISA
🏅ΠΑΠΑ ΙΩΑΝΝΑ
🏅ΔΙΟΝΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
🏅ΦΕΡΓΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
🏅ΣΤΑΜΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ
🏅ΧΑΤΖΙΟΥ ΜΑΡΙΟ
🏅ΔΑΛΑΚΛΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
🏅ΚΟΥΝΑΔΙΝΗ ΕΛΕΝΗ
🏅ΧΙΩΤΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
🏅ΚΑΠΟΥΤΣΙΔΗΣ ΒΙΚΤΩΡΑΣ
🏅FEJZOLLI STIVEN
🏅ΓΕΡΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΙΑ
🏅ΦΤΟΥΛΗ ΜΑΡΙΝΑ
🏅ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
🏅ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΑΡΤΕΜΗΣ
🏅ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!