Χαλκίδα: Με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς για την «Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus +»

Τη Δευτέρα, 4/12, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επιμορφωτική ημερίδα με τίτλο «Παρουσίαση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus +».
Την ημερίδα διοργάνωσε η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας.


Εισηγήσεις έκαναν η κα Σοφία Μαρία Χάσπαρη, Εκπαιδευτικός ΠΕ06 και οι Προωθήτριες Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της ΠΔΕ Στερεάς Ελλάδας, κυρίες Ευαγγελία Οικονόμου και Αγγελική
Καραγεωργοπούλου. Την εκδήλωση συντόνισε η εκπαιδευτικός ΠΕ11, κ. Μαρία Αναστασίου.


Στο πλαίσιο της ημερίδας αναπτύχθηκαν ειδικότερα τα εξής θέματα:
o Βιωματικές εμπειρίες από τη συμμετοχή του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς σε προγράμματα
Erasmus+ στην Ιταλία και Πορτογαλία.
o Γενικές και ειδικές κατευθύνσεις συμπλήρωσης αίτησης Erasmus+.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, κ. Φάνης Σπανός, ο Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, κ. Αναστάσιος Βελισσαρίου, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Ευάγγελος Χαïνάς, ο εκπρόσωπος του Δήμου Χαλκιδέων, Αντιδήμαρχος, κ. Κώστας Ζέρβας, ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, κ. Κώστας Ζημιανίτης, η Υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοσίων Σχέσεων Γραφείου Περιφερειάρχη, κα Ζαχαρούλα Κεχρή και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, κ. Άγγελος Μπούγας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!