Εύβοια: Αφιερωμένος σε 4 σπουδαίες προσωπικότητες ο φετινός αγώνας δρόμου θυσίας “Αγγελής Γοβιός”

Ο Δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων, το τμήμα Πολιτισμού, με την Επιτροπή Πολιτισμού και τον Σύλλογο Δρομέων Ψαχνών, πραγματοποιούν και φέτος τον καθιερωμένο πλέον Αγώνα ,Δρόμο θυσίας «ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ», προς τιμή του μεγάλου αγωνιστή της Ευβοϊκής Επανάστασης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 18/5/2024 Σαββάτο και ώρα 5.μμ. στη κεντρική πλατεία Ψαχνών, όπου θα είναι το σημείο εκκίνησης και τερματισμού .

Ο φετινός Αγώνας αφιερώνεται ως ελάχιστο φόρο τιμής, σε τέσσερεις εξέχουσες προσωπικότητες της Εύβοιας, οι οποίοι πρόσφεραν και έγραψαν την δική τους Ιστορία για την Ελλάδα και για ολόκληρο τον κόσμο, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, δηλαδή στους, ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΛΕΛΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ,ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ,ΟΡΕΣΤΗ ΜΑΚΡΗ.

Ο αγώνας θα περιέχει τρεις διαδρομές ,των 15 χιλμ. των 5 χλμ, και των 1000 μέτρων για την τρίτη ηλικία, για παιδιά και ανθρώπους με ιδιαιτερότητες.

Προσμένουμε αθλητές από όλη την Ελλάδα και απλούς πολίτες κάθε ηλικίας, που αγαπούν τον Αθλητισμό και τη φύση, να τιμήσουν το δρόμο θυσίας και τις σημαντικές προσωπικότητες που είναι αφιερωμένος ο αγώνας αυτός και να δηλώσουν συμμετοχή…

- Διαφήμιση -

Σας περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με την γνωστή φιλοξενία μας και τις ομορφιές του τόπου μας, σε ένα Αθλητικό Μαγιάτικο συναπάντημα.

Τηλέφωνα συμμετοχής, 6972610008 και 6995504199,6974403731

Ψαχνά 8/5/2024

Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ –ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

ΜΥΤΑΛΑ ΤΖΕΡΑΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!