Χαλκίδα: Νάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές -Σάρωσε η Αρτάκη εκτός έδρας-Έριξε τρία τεμάχια -Μία ανάσα από τη Super League 2


Άλωσε και την Κατερίνη η ομάδα της Αρτάκης παίζοντας συγκλονιστικά σε ένα ματς για γερά νεύρα. Πλέον είναι μια ανάσα από την άνοδο στην Super League 2.
Ο σύλλογος της Κατερίνης άνοιξε το σκορ στο 7’, όταν ο Μαυρίδης έπιασε μια βολίδα με το δεξί δέκα περίπου μέτρα έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μουζάκη. Ο ΑΟΑΝ απάντησε στο 28’ σε 1-1, όταν ο Τσούπρος με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Μπαλάφα. Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη στο 63’ μπήκε μπροστά στο σκορ. Ο Παυλίδης έβγαλε τη σέντρα και ο Χατζηστάμου, που είχε περάσει επτά λεπτά πριν στο ματς, με κεφαλιά σημείωσε το 1-2. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν δέκα λεπτά μετά. Ο Κατσιαμήτας με ατομική προσπάθεια και σουτ, έγραψε το 2-2 στο 73’. Η Νέα Αρτάκη όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 78΄ στην εκτέλεση του κόρνερ ο Στασινόπουλος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Παυλίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-3.
Σκόρερ: Μαυρίδης (7’), Κατσιαμήτας (73’)– Τσούπρος (28’), Χατζηστάμου (63’)
Πιερικός (Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Μαυρίδης, Κωνσταντινίδης, Δεληγιάννης (76’ Ματσούκας), Μυρώτης, Μπαλτάς, Στόιος, Χατζηπουργάνης, Αλεξίου (46’ Κατσιαμήτας), Ματζαλλάκου, Στραβογιάννης.
Νέα Αρτάκη (Μαγκαφίνης): Μουζάκης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου, Παπαδάκης, Ταυταρίδης (56’ Χατζηστάμου), Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σαλπιγγίδης

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!