Αποκλειστικό – Εύβοια: Αναγνώρισε ο 12χρονος μαθητής τον ανήλικο Ρομά που επιχείρησε να κλέψει εκείνον και 2 συμμαθητές του μέρα μεσημέρι

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ευβοίας βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 7/3 ο 12χρονος μαθητής μαζί με την μητέρα του Νίκη Καραμάνου, προκειμένου να ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες, για την επίθεση που δέχθηκε ο γιος της με άλλους δύο ακόμη συμμαθητές του, το μεσημέρι της Δευτέρας 6/3 στην στάση του λεωφορείου, από ανήλικο Ρομά.

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ του eviaonline: 

Συγκεκριμένα ο 12χρονος μαθητής, αναγνώρισε ανάμεσα στις φωτογραφίες που του έδειξε ο αστυνομικός, το πρόσωπο του Ρομά που τον ανάγκασε με απειλές να του παραδώσει την τσάντα, ώστε να κλέψει πράγματα αξίας από μέσα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο νεαρός Ρομά είναι γνωστός για ανάλογες πράξεις του στους κόλπους της Αστυνομίας Χαλκίδας, καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Η μητέρα ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση, αλλά έκανε καταγγελία ώστε η αστυνομία να προβεί στις ενέργειες που πρέπει με την ελπίδα να μην ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό που θα την αναγκάσει να κάνει μήνυση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!