Αποκλειστικό – Εύβοια: Τραυματίστηκε 8χρονο κοριτσάκι – Με συνοδεία περιπολικών στο νοσοκομείο – Τι αναφέρει ο πατέρας του στο eviaonline

Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένα 8χρονο κοριτσάκι από τον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων, που γλίστρησε και πέφτοντας χτύπησε το κεφάλι του.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline που συνομίλησε με τον πατέρα του κοριτσιού, το Σάββατο το απόγευμα βρίσκονταν οικογενειακώς στο όρος  Ταναΐδα, όπου ο πατέρας διατηρεί μεγάλη κτηνοτροφική μονάδα. Στο σημείο υπάρχει και ένα εξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων. Τα παιδιά έπαιζαν και ξαφνικά το κοριτσάκι γλίστρησε στην προσπάθειά του να κατέβει μια κατηφόρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Έντρομος ο 14χρονος αδερφός του παιδιού, πήρε στα χέρια του το κοριτσάκι και πήγε στους γονείς του που βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο πέρα. Για καλή τους τύχη στην παρέα τους υπήρχε ένας νοσηλευτής Νοσοκομείου Αθηνών και έδωσε στο παιδί τις πρώτες βοήθειες.

Οι γονείς πήραν το παιδί και έφυγαν για το Νοσοκομείο Χαλκίδας. Στον δρόμο βρήκαν τον Δήμαρχο Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά, ο οποίος τους βοήθησε σε ότι του ζήτησαν οι γονείς.

- Διαφήμιση -

Ο πατέρας ειδοποίησε και την αστυνομία για να συνδράμουν στην μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο και όντως τα περιπολικά πολύ γρήγορα βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια να “ανοίγουν” τον δρόμο προς το Νοσοκομείο. Η βοήθεια της αστυνομίας συνεχίστηκε και με μηχανές που από την Αρτάκη μέχρι την Χαλκίδα, έδωσαν πραγματικό αγώνα να φτάσει το παιδί γρήγορα στα χέρια των γιατρών.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ και στον ΓΙΏΡΓΟ ΨΑΘΑ

Ο πατέρας θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια μέσω του eviaonline τόσο τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά όσο και τους αστυνομικούς για την σωτήρια συνδρομή τους στον τραυματισμό του κοριτσιού του.

Το παιδί μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο της Χαλκίδας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Παίδων, όπου και νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!