Εύβοια: ΣΟΚ -Νέο περιστατικό απόπειρας αρπαγής ανήλικης μαθήτριας-Τι κατήγγειλε ο πατέρας στην αστυνομία – Ο 50χρονος -Όλες οι λεπτομέρειες

Μορφή επιδημίας έχουν λάβει το τελευταίο 48ωρο οι καταγγελίες για απόπειρα αρπαγής ανηλίκων μαθητών στην Εύβοια. Μετά απο το συμβάν που αποκάλυψε το evia onine στο χωριό στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και την περίπτωση που ανακοίνωσε μία μητέρα στην Λίμνη υπάρχει και τρίτη αποκρουστική περίπτωση .

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online γονείς ανήλικης, κατήγγειλαν στην αστυνομία μία παρόμοια περίπτωση με κοινά χαρακτηριστικά . Συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία το απόγευμα της Πέμπτη 19/10 η κόρη τους περπατούσε για να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή της Λίμνης . Επρόκειτο για μια απόσταση μόλις 200 μέτρων. Στο μέσο της διαδρομής βρισκόταν παρκαρισμένο ένα μικρό κλουβάκι και ένας άγνωστος άντρας ηλικίας περίπου 50 ετών την ρώτησε αν θέλει να την πάει κάπου με το αυτοκίνητο του.

Το παιδί που είχε ενημερωθεί από τους γονείς του για το πως θα αντιδράσει σε τέτοιο ενδεχόμενο αντέδρασε ήρεμα είπε ότι δεν χρειάζεται κάτι και τον απέφυγε . Το γεγονός ότι το σπίτι ήταν κοντά ίσως απέτρεψε τα χειρότερα.

Σίγουρα ο προβληματισμός στην αστυνομία είναι μεγάλος για τα αλλεπάλληλα κρούσματα σε διαφορετικές περιοχές με κοινά όμως χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online έχει υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση και ειδικός σχεδιασμός στην Αστυνομία ώστε να συλληφθούν αυτοί που αποπειράθηκαν να αρπάξουν τα ανήλικα παιδιά.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!