Εύβοια: Στην ερημιά κακοποίησε ο 30χρονος βιαστής την 13χρονη-Πως την έπεισε -Το κινητό που “μίλησε” -Η ταυτότητα του βιαστή -Η καταγγελία της μάνας

Ο αλλοδαπός βιαστής -που όπως ενημέρωσε το evia online- συνομιλούσε επι μήνες με την ανήλικη, αφού την έπεισε να τον συναντήσει την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στα Νέα Στύρα και εκεί άρχισε να την παρενοχλεί. Στην αρχή φέρεται να ξεκίνησε να τη χαϊδεύει σε απόκρυφα σημεία του σώματός της . Αμέσως μετά προχώρησε και σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη βγάζοντας τα αρρωστημένα ένστικτά του.

Ο 30χρονος, αλβανικής υπηκοότητας ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άγαμος και εργάζεται ως οικοδόμος φέρεται να ζητούσε απο την αρχή, από το ανήλικο κορίτσι να βγουν βόλτα με το αυτοκίνητό του στα Νέα Στύρα, όπου κατοικούν και οι δύο.

Η καταγγελία για το αποτρόπαιο γεγονός έγινε στις 4 Νοεμβρίου το πρωί από τη μητέρα της ανήλικης, στο Τμήμα Ασφαλείας της Χαλκίδας. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει σε αυτεπάγγελτη αστυνομική προανάκριση για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους. Το παιδί θα εξεταστεί και από παιδοψυχολόγο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!