Εύβοια – Σεισμός: Η Ανακοίνωση της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων για τον ταβάνι που έπεσε στο Α.Τ Μαντουδίου

Τέλος η υπομονή μας!
Ο πρωινός ισχυρός σεισμός των 5,2 ρίχτερ στο Μαντούδι αποκάλυψε με τον πλέον πασιφανή τρόπο την «γύμνια» μας ως οργανισμού και την επικινδυνότητα των κτηριακών δομών του, όχι μόνο για τους συναδέλφους και Μέλη μας αλλά και για τους ίδιους τους συμπολίτες μας !!!
Σήμερα στο Α.Τ. Μαντουδίου και συγκεκριμένα σε χώρο αναμονής θα μπορούσαμε να είχαμε αν όχι νεκρό συνάδελφο ή συμπολίτη μας, σίγουρα όμως σοβαρά τραυματία..


Ως Δ.Σ. έχουμε από την πρώτη στιγμή αναδείξει σε όλους τους πολιτειακούς φορείς ως κορωνίδα των προβλημάτων μας, το τεράστιο πρόβλημα των ακατάλληλων κτηριακών δομών της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλο το νησί μας, με αποκορύφωμα το ίδιο κατ’ ευφημισμό Αστυνομικό «Μέγαρο» όπου στεγάζεται η Δ.Α. Ευβοίας. Η απόλυτη αδιαφορία και απαξίωση όμως συνεχίζεται…
Ο καιρός των διαπιστώσεων και των ευχών τελείωσε. Το επόμενο χρονικό διάστημα η Ένωσή μας θα αναλάβει την πρωτοβουλία της συνάντησης με τους αρμοδίους φορείς προκειμένου να λυθεί το κτηριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η Δ.Α. Ευβοίας..

Όπως ακριβώς πράξαμε, με το μόνο υπάρχον στην ιδιοκτησία της ΕΛ.ΑΣ., κτήριο του Α.Τ. Σκύρου που ήδη έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης.
Φαίνεται ότι ένας σύγχρονος Ηρακλής χρειάζεται για να σκοτώσει το τέκνο του Εγκέλαδου, την Λερναία Ύδρα, που στην περίπτωση μας, τα κεφάλια της ισοδυναμούν με όλα σχεδόν τα αστυνομικά κτήρια στον Νομό μας….
Συνεχίζουμε για όλους τους συναδέλφους μας‼️
Για όλους τους Ευβοϊώτες συμπολίτες μας!‼️


Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Αλέξανδρος Μάρκου
Ο ΓΓ
Αριστείδης Καψιώχας

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!