Στο πένθος η Κύμη – Βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος αγρότης που είχε χαθεί

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 68χρονο αγρότη που χάθηκαν τα ίχνη του από την Κύμη, το μεσημέρι της Κυριακής, όπου έφυγε από το χωριό του με σκοπό να πάει στη λαϊκή στα Σκούρτα Βοιωτίας, όπου και εργαζόταν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online πήγε στην λαϊκή αγορά στα Σκούρτα και όταν τελείωσε η εργασία του, θα πήγαινε με το αυτοκίνητο του, στο Σαράντη.

Την ώρα που έφυγε από τα Σκούρτα και κατευθύνονταν στο Σαράντη, συνέβη το μοιραίο.

Ο άτυχος άντρας έχασε την ζωή του. Κατά την διάρκεια της οδήγησης, μάλλον αισθάνθηκε αδιαθεσία και πάρκαρε το αυτοκίνητο του, δεξιά στον δρόμο.

Την ίδια στιγμή η οικογένειά του τον αναζητούσε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την φωτογραφία του, αλλά και η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Λίγες ώρες αργότερα, επιβεβαιώθηκε ο φόβος τους. Ο άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο αυτοκίνητο του. Είχε πέσει στο κάθισμα με αποτέλεσμα να μην γίνει εύκολα αντιληπτός.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.


Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!