ΣΚΑΙ-Μ. Καράπα: Ο σεισμός στην Εύβοια-ζημιές στο Α.Τ. Μαντουδίου -Οι προσκυνητές στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο-Η αποκλειστική συνέντευξη Λέκκα για τους σεισμούς και τα σχολεία

Κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ στον ΣΚΑΙ η Μαρία Καράπα, αναδεικνύει ειδήσεις πρόσωπα και γεγονότα από την ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ

Την Κυριακή 29/10 η Μαρία Καράπα αναφέρθηκε:

Στον ισχυρό σεισμό 5,2 Ρίχτερ που ταρακούνησε τη Β. Εύβοια το πρωί της Παρασκευής 3/11 και στις ενέργειες ώστε να ελεγχθούν τα κτίρια από τα κλιμάκια μηχανικών της ΔΑΕΦΚ προκειμένου να ανοίξουν με ασφάλεια για τους μαθητές την Δευτέρα 6/11.


Στο Αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου έπεσε η ψευδοροφή όπως και σε καταστήματα έξω από τον άγιο Ιωάννη τον Ρώσο ράγισαν τζάμια, ενώ την ώρα του σεισμού υπήρχαν μέσα στο Ναό προσκυνητές που συνέχισαν ατάραχοι το προσκύνημα.

Η προφητική συνέντευξη που παραχώρησε στο eviaonline ο Ευθύμιος Λέκκας και αφορά μια βάση 18.000 σχολείων 4.000 νοσοκομείων και κέντρων υγείας που θα περάσουν από έλεγχο με χρήματα του ταμείου Ανάκαμψης. Το σχέδιο αυτό είναι πρώτη φορά που γίνεται από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!