Χαλκίδα: Ο Λαγός “με την γίδα στον ώμο”- Ο γραφολόγος -Το βίντεο και ο επιλαχών Νέζης του συνδυασμού της…- δεν ακούω, δεν βλέπω- άφωνης για το θέμα Έλενας Βάκα

Της Μαρίας Καράπα

Ο.. αλλάζουμε τους σταυρούς και συνεχίζει ο γιος, στο δημοτικό συμβούλιο κ Κωσταντίνος Λαγός, τηρεί σιγήν ιχθύος για το γεγονός, ότι συνελήφθη με την “γίδα στον ώμο” γεγονός που είναι καταγεγραμμένο και στο πρακτικό, του έχω αργή αντίληψη ( για το θέμα αυτό ) δικηγόρου – δικαστικού αντιπροσώπου Ιωάννη Παλαιολόγου .

Πλέον είναι θέμα ταμπού στην Χαλκίδα. Ένα θέμα για το οποίο υπάρχει έρεβος. Κανείς δεν το σχολιάζει από τα δήθεν πρώτα ειδησεογραφικά site, που τρώνε την σκόνη μας καθημερινά με δεκάδες χιλιάδες views πίσω μας , γιατί ο κόσμος θέλει σεβασμό και αλήθειες και πρωτίστως θάρρος της γνώμης για όλα τα θέματα. Αυτά προτιμούν να κρατούν τις ισορροπίες, για τους δικούς τους λόγους. Εμείς προτιμούμε να κρατάμε τους αναγνώστες .

Επειδή ως γνωστόν εμάς δεν μας κρατάει κανείς, ασχολούμαστε με ότι είναι παράνομο, εξόφθαλμο, άδικο και ντροπιαστικό για την κοινή λογική, αλλά και την ηθική προσέγγιση των γεγονότων γενικώς . Με απλά λόγια. Δεοντολογία μέχρι να …σβήσει ο ήλιος που λέει και ένας πολύ γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος.

Έχουμε δώσει βήμα να μας πουν την άποψη τους, οι εμπλεκόμενοι εμμέσως η αμέσως πολλάκις . Πολλώ δε μάλλον στην Έλενα Βάκα, που προφανώς η συμπεριφορά της παραπέμπει στην ταινία, δεν ακούω, δεν βλέπω τίποτα .

Ουδείς εμφανίστηκε, είτε ο ίδιος, είτε δια αντιπροσώπου . Μέχρι να εμφανιστούν, εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε και να εκφέρουμε άποψη. Αφού δώσουμε και πάλι συγχαρητήρια στην 18χρονη Στυλιανή Καρατζά, που είχε το σθένος, να σηκώσει το πολλαπλάσιο για τα χρόνια της, ηθικό ανάστημα, θα θέλαμε να σας καταστήσουμε κοινωνούς των ακόλουθων εξελίξεων, για την αποκρουστική αυτή υπόθεση, που εξευτελίζει την δημοκρατία μας, αλλά και τους πολίτες, που άλλο ψηφίζουν και άλλο βγαίνει.

Πέραν των 5 κατηγοριών που αντιμετωπίζουν άπαντα τα μέλη της εφορευτικής Επιτροπής

1) Νόθευση εκλογής

2) Πλαστογραφία

3) Παράβαση καθήκοντος

4) Ηθική Αυτουργία

5) Συνέργεια

στην υπόθεση προστέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του evia online και ένας εμπειρογνώμονας γραφολόγος, που θα εξετάσει πόσους σταυρούς, έβαλε “ο αμάρτησα για το παιδί μου” κατά την λαϊκή ρήση κ. Λαγός. Ακόμα όπως πληροφορηθήκαμε, δεν έχει καταθέσει η 18χρονη Στυλιανή – που διδάσκει ήθος και θα πρέπει να είναι υπερήφανη η οικογένεια της- για διαδικαστικούς λόγους .

Όμως οι δικαστικές αρχές που παρενέβησαν αυταπαγγέλτως , δεν μένουν άπραγες και πρέπει να πω ότι συγκεντρώνουν, πολύ προσεκτικά, όλα τα στοιχεία της δυσώδους αυτής υπόθεσης . Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο κλήσεως και άλλων μαρτύρων, πέραν των μελών της εφορευτικής, καθώς οι πληροφορίες λένε, ότι στο θέμα παρενέβησαν για να αποκατασταθεί η νομιμότητα, την αποφράδα… εκείνη ημέρα, στο 455 εκλογικό τμήμα και άλλα πρόσωπα .

Άλλωστε, όπως μου είπε και ανώτερος δικαστικός των Αθηνών, καταγγελία, για τέτοια καραμπινάτη και δεμένη υπόθεση -λόγω του πρακτικού- δεν είναι σύνηθες φαινόμενο . Την πρωτοφανή αυτή υπόθεση αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν έχει ακόμα καταδικάσει, η Έλενα Βάκα, παρόλο που είναι γνωστή, για τα αντανακλαστικά ήθους και εντιμότητας, που την διακρίνουν.

Το γεγονός ότι όπως λένε οι κακές γλώσσες, ήταν αυτοκόλλητοι με τακτικές εξόδους ακόμα και οικογενειακές, εμείς δεν το αντιμετωπίζουμε ως κάτι το περίεργο, αφού  ως λογιστής του συνδυασμού ο κ Λαγός, θα είχαν πολλά να συζητήσουν.

Επίσης κάποιες άθλιες φήμες, ότι υπάρχει βίντεο την ώρα της παράνομης σταυροδοσίας, με τον κ. Jonny Walker ως επιπρόσθετο μέλος της εφορευτικής επιτροπής, που κρατά από το χέρι ο κ. Λαγός τις καταδικάζω. Αν δεν δω με τα ίδια μου τα μάτια κάτι, δεν αποδέχομαι τίποτα. Το αναφέρω για να μην το πιστέψετε, αν το ακούσετε και εσείς, γιατί οι κακεντρεχείς δίνουν και παίρνουν.

Αντιθέτως αυτό που διαπιστώνω ίδίοις όμμασι είναι ότι το γεγονός, ότι ο πρώτος επιλαχών κ Γιάννης Νέζης (670) -η απορία ισχύει και για τον δεύτερο κ. Γιάννη Μπάκα (667)- που θα έπρεπε βάση λογικής να κάνει ένσταση, μετά από τέτοια χλαπαταγή ,δεν έκανε τουλάχιστον, προς το παρόν ή εγώ δεν είμαι καλά πληροφορημένη, οπότε θα το ανασκευάσω όπως οφείλω.

Όποτε η λογική λέει σύμφωνα με το φτωχό μου μυαλό ότι:

1) Δέχθηκε παρακάλια -αποκλείω τις πιέσεις- σε αυτό το στάδιο, να μην το πράξει για λόγους που έχουν να κάνουν με την επικοινωνιακή εξαφάνιση του θέματος. Μήπως πάει πιο μαλακά , πιο μακριά η υπόθεση, για να μην κάνει κακό στην Δήμαρχο της καρδιάς μας.

2) Δεν είχε χρήματα για το χαρτόσημο, που δεν το πιστεύω γιατί είναι νοικοκύρης άνθρωπος .

3) Του είπαν περίμενε να λήξει η ιστορία, να δούμε τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη και όταν φύγει ο υιός Λαγός, θα καταλάβεις την θέση του, χωρίς να ανοίξει μύτη.

Αυτά λέει η λογική. Επίσης θα μπορούσε ο υιός Φώτης -(696) ψήφοι-που δυστυχώς δεν μπορώ να υπερασπιστώ άλλο σε όσα λένε, να ελπίζει ότι θα ακυρωθούν από τον γραφολόγο, λιγότεροι ψήφοι, από όσους απαιτείται για να χάσει την έδρα. Μάλιστα.

Είναι κρίμα οι αμαρτίες γονέων να παιδεύουσι τέκνα και τα τέκνα να συνεχίζουν αυτοβούλως, να θέλουν να παιδεύονται λέω εγώ. Αλλά ποια είμαι εγώ που θα πω, τι οφείλει να κάνει ένας γιός η μία κόρη, σε παρόμοια περίπτωση ηθικής τάξεως, για οποιοδήποτε θέμα; Μπορώ να μιλάω μόνο για τον εαυτό μου . Εγώ θα είχα παραιτηθεί από την πρώτη στιγμή. Όπως έκανε πχ ο γιός Φρέντυ του αείμνηστου Γ. Τράγκα, από την μυθώδη περιουσία του πατέρα του, για λόγους ηθικής τάξεως.

Αλλά ο καθένας αποφασίζει για το μέλλον του . Σε ότι μας αφορά θα υπερασπιστούμε την 18 χρονη που αποτελεί μια ελπίδα στην κοινωνίας μας , όπως υπερασπιζόμαστε μέχρι σήμερα και τον 24χρονο Φώτη, που δεν έχει οικογενειακή ευθύνη, αλλά είναι θέμα πια δικών του αξιών και θέλω.

Στο σημείο αυτό δράττομαι της ευκαιρίας να επισημάνω κάτι, επειδή κάποιοι νομίζουν ότι έχω προσωπικό θέμα με την Έλενα Βάκα. Δεν έχω κανένα προσωπικό θέμα. Όμως με τα στραβά, τα παράλογα, τα μη νόμιμα και την κοροϊδία γενικώς και όχι ειδικώς έχω διαχρονικά.

Για το λόγο αυτό ανέφερα και τον κ Γιάννη Δημητρίου, τον εκλογικό αντιπρόσωπο του κ. Σπύρου που εμφανίστηκε μαζί με τον κ Κ. Λαγό στο 455 τμήμα, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχε άλλη αντιπρόσωπος του συνδυασμού. Έτσι είναι κ Δημητρίου; Τα θέμα του αν πίνατε ουίσκι, κατά την ώρα της διαδικασίας, ή όχι μαζί με τον κ Λαγό όπως λέει η σχετική καταγγελία, θα το βρει η δικαιοσύνη. Πάντως μαζί φύγατε από το εκλογικό τμήμα.

Άλλωστε τα ΜΜΕ που ξέρω εγώ, ελέγχουν την εκάστοτε εξουσία, όπως επιβάλλει το Σύνταγμα μας, στην βάση πάντα της αλήθειας και της δεοντολογίας, που εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα στο evia online και μας επιβραβεύουν οι πολίτες , που μας έχουν αναδείξει στο πρώτο site της Εύβοια και της Σκύρου.

Θα συνεχίσουμε έτσι γιατί αυτό ζητάνε οι πολίτες . Ενημέρωση χωρίς φίλτρα . Αν η Έλενα Βάκα η οποιοσδήποτε άλλος, πράττει καλώς σε θέματα, που αφορούν την ιδιότητα που κατέχει, που έχουν επιπτώσεις στο κοινό καλό και στην ζωή των πολιτών, θα εισπράττει τα εύσημα. Αν πράττει κακώς, θα υπόκειται σε κριτική . Εμείς θα τα αναδεικνύουμε όλα και δεν θα τα εξαφανίζουμε με στυλ, μαθητευόμενου μάγου.

Γιατί πιστεύουμε ότι “η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια , πρέπει και να φαίνεται τίμια”. Τόσο στην δημοσιογραφία, όσο και στην πολιτική…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!