Χαλκίδα – Προσοχή: Νέο περιστατικό εξαπάτησης μέσα σε λίγες ώρες – Προσπάθησαν να του αποσπάσουν χρήματα – Τι αναφέρει η κόρη του θύματος

Ακόμα ένα περιστατικό με θύμα έναν άνδρα κάτοικο της Χαλκίδας, έρχεται να προστεθεί σε εκείνο που εκτυλίχθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/6 στον Καράμπαμπα και συγκεκριμένα στο δρόμο που γίνεται η λαϊκή αγορά όπου, ένα ζευγάρι πλησίασαν ηλικιωμένη και με το πρόσχημα πως η κόρη της δεν είναι καλά στην υγεία της, την έβαλαν στο αυτοκίνητο.

Της έκλεψαν τα χρυσαφικά που είχε πάνω της και την παράτησαν λίγα στενά πιο κάτω, στην οδό Αμφιδάμαντος και Κριού, κοντά στο mini market της περιοχής.

Το αυτοκίνητο ήταν άσπρο ή ασημί, σύμφωνα με την μαρτυρία του θύματος, ενώ οι συγγενείς αναζητούν επιπλέον πληροφορίες από οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι.

Το περιστατικό που έλαβε χώρα μία μέρα μετά στο κέντρο της Χαλκίδας. Σύμφωνα με την ανάρτηση της κόρης του θύματος, προσέγγισαν τον άγνωστο άνδρα και με το πρόσχημα ότι μέλος της οικογένειάς του χρωστάει, προσπάθησε να του αποσπάσει χρηματικό ποσό, καθώς και πληροφορίες.

Δείτε τι αναφέρει σε ανάρτησή της στην σελίδα "Μαμάδες στην Χαλκίδα" η κόρη του θύματος
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!