Χαλκίδα-Σοκ: Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων – Χαράκωσαν στο πρόσωπο τη σύζυγο-Έκλεψαν και τον σκύλο!

Οι τρείς αδίστακτοι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες του evia online τραυμάτισαν στο μάγουλο την ιδιοκτήτρια και μαζί με τα κλοπιμαία πήραν και τον σκύλο της οικογένειας. Η απίστευτη ληστεία συνέβη χθες το πρωί στη περιοχή Σκροπονέρια. Τα θύματα είναι Αμερικανοί πολίτες και έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια των κακοποιών μέσα στη μονοκατοικία τους .

Οι δράστες που φορούσαν κουκούλες και μάσκες εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού από ανοιχτή πόρτα, όπου έπεσαν πάνω στους ηλικιωμένους τους οποίους απείλησαν με μαχαίρι. Μάλιστα ένας από τους δράστες, χαράκωσε την 86χρονη στο πρόσωπο.

Ο άλλος ληστής αφαίρεσε από τον 85χρονο σύζυγο μία χρυσή αλυσίδα λαιμού καθώς και την βέρα. Ό τρίτος της εγκληματικής ομάδας απέσπασε από το σπίτι δύο κινητά τηλέφωνα και ρολόγια . Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους και εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί και τον σκύλο των άτυχων ιδιοκτητών. Οι ηλικιωμένοι ευθύς αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία για τους αδίστακτους ληστές που αναζητούνται.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!