Βασίλης Σπανάκης και Γιώργος Αυτιάς στην κοπή πίτας του Οικονομικού Επιμελητηρίου – Κατάμεστη η αίθουσα (βίντεο-φωτο)

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ευβοίας από τον πρόεδρο Γιάννη Κοτρογιάννη, για την κοπή της βασιλόπιτας το βράδυ της Παρασκευής 9/2 σε κοσμικό κέντρο στην Χαλκίδα, με καλεσμένους τον Υφυπουργό Εργασίας κ. Βασίλη Σπανάκη και τον Δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Υφυπουργός, ο οποίος αναφέρθηκε και σε έργα που υλοποιούνται
στη Χαλκίδα, τα οποία προσφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, ενώ στη συνέχεια
βραβεύτηκαν μέλη του Οικονομικού Επιμελητήριου στην Εύβοια, που κατέχουν θέσεις ευθύνης, αλλά και ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι υπερήφανος που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που κάθε μέρα δίνουν τον δικό τους αγώνα και την δική τους μάχη στον τομέα τους, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα που είχε καταγράψει στην προηγούμενη επίσκεψή του στο Εμπορικό Επιμελητήριο, τα οποία πολλά λύθηκαν και άλλα δρομολογήθηκαν.

Στυλοβάτη της οικονομίας χαρακτήρισε το Οικονομικό Επιμελητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης, ειδικά σε μια περίοδο όπου ο κορονοϊός και η οικονομική κρίση “χτύπησε” την κοινωνία. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Γιάννη Κοτρογιάννη για την συνεργασία τους, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Βουρδάνου για την προσφορά του στην αυτοδιοίκηση.

- Διαφήμιση -

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν με τιμητικές πλακέτες για την προσφορά τους: ο Υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης, ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Δημήτρης Βουρδάνος, ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς, η προϊσταμένη της ΔΟΥ Χαλκίδας Τύλη Ευανθία και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαλκιδέων Νίκος Παπαγεωργόπουλος.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!