Βρέθηκε DNA στα νύχια της δολοφονημένης 27χρονης Αναστάζια και η κάρτα SIM του κινητού της

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, στα τεχνητά νύχια της Αναστάζια εντοπίστηκε γενετικό υλικό ενώ όπως έχει γίνει γνωστό η κάρτα SIM από το κινητό της έχει ήδη μεταφερθεί στα εργαστήρια της αστυνομίας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του MEGA οι αρχές «δένουν» τα στοιχεία της υπόθεσης, καθώς έχουν εντοπίσει την κάρτα sim του κινητού της 27χρονης. Η κάρτα sim αρχικά είχε ειπωθεί πως δεν είχε βρεθεί, ωστόσο το MEGA αποκάλυψε πως είχε βρεθεί, αλλά οι αρχές το κρατούσαν κρυφό. Λέγεται ακόμα πως το κινητό του κατηγορούμενου, του έπεσε κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Χθες ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Κατσιαμάκας στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, ανέφερε πως ο 32χρονος κατηγορούμενος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της 27χρονης Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού.

«Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Από την ανάκτηση δεδομένων που έγινε στα εγκληματικά εργαστήρια, προέκυψε ότι είχε κάνει αναζήτηση στην Google “πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα”. Τι έψαχνε δηλαδή; Να βρει τρόπο να εξαφανίσει τα ίχνη του που ενδεχομένως υπήρχαν στη νεκρή κοπέλα ή να ταυτοποιηθεί (η σορός της) όσο πιο δύσκολα γίνεται. Είχε κόψει από ένα δάχτυλο σε κάθε χέρι. Αυτό είναι σοκαριστικό».

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!