Β. Εύβοια: Μετά από παρέμβαση του Evia online, ξεκίνησαν οι εργασίες στον δρόμο-παγίδα, στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού (Video-Φωτο)

Μετά από αναμονή – υπομονή των δημοτών προς τους υπεύθυνους του Δήμου Ιστιαίας- Αιδηψού για αποκατάσταση των ζημιών σε καλώδια του ΟΤΕ που προκάλεσαν την διακοπή τηλεφώνου και ίντερνετ -λόγω των έργων που αφορούν στον βιολογικό καθαρισμό λυμάτων- ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο του δήμου, εδέησε να κλείσει τον δρόμο- παγίδα για τους δημότες.

Είχαν προηγηθεί αγωνιώδεις αναρτήσεις κατοίκων, που είδαν με την κακοκαιρία να “κάθεται” το οδόστρωμα που είχε φτιάξει ο εργολάβος που ανέθεσε το έργο ο Δήμος κάνοντας λόγο για κακοτεχνία .

Το γεγονός οδήγησε τον πρόεδρο της κοινότητας Ιστιαίας να βάλει μόνος του κόκκινη σήμανση κίνδυνου, ώστε να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Μετά από το ρεπορτάζ- καταγγελία του Evia online ο εργολάβος έσπευσε να κλείσει την παγίδα με χώμα και αναμένεται εν συνεχεία να τοποθετηθεί η άσφαλτος. Αναμένουμε να τελειώσει η εργολαβία ομαλώς για τους κατοίκους. Οψόμεθα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!