Δήμος Κύμης- Αλιβερίου : Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νερό -Με ένδικα μέσα απειλεί το δήμο η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας προχώρησαν οι πολίτες το απόγευμα της Τρίτης 8/8 με την συμπαράσταση της ΕΕΒΕ ΚΥΜΗΣ & Περιχώρων για το χρόνιο πρόβλημα ύδρευσης της Κύμης, αλλά και των γύρω χωριών. 

Μετά την σιωπηλή διαμαρτυρία στην πλατεία, οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι, διέσχισαν τους δρόμους της Κύμης, φωνάζοντας συνθήματα για το δικαίωμα πρόσβασης στο βασικό δημόσιο αγαθό όπως είναι το νερό, ειδικά σε περιόδους μεγάλης επισκεψιμότητας για την πόλη.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Κύμης και Περιχώρων όπως αναφέρουν σε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, η συχνότητα των διακοπών νερού προκαλεί προβλήματα τόσο επαγγελματικά όσο και υγειονομικά, ενώ παράλληλα με ανάρτησή τους, επισημαίνουν πως ακόμα μένει αναπάντητο το έγγραφο που απέστειλαν.

Δείτε τι αναφέρουν σε σχετική ανάρτηση και την επιστολή διαμαρτυρίας

Κατόπιν εγγράφου διαμαρτυρίας που εστάλη στις 18/07/2023 δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση από τους αρμόδιους. Η ΕΕΒΕ ΚΥΜΗΣ & Περιχώρων στηρίζει την απόφαση των πολιτών για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 8/8/2023 και ώρα 20:00 στην πλατεία της Κύμης.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!