Εύβοια: Αεικίνητη η Κατερίνα Καζάνη- Σε 6 μήνες έχει καταθέσει στην Βουλή 47 ερωτήσεις και 6 αναφορές!

Της Μαρίας Καράπα

Αρκούσαν οι πρώτοι 6 μήνες από την εκλογή της, για να δείξει εκ του αποτελέσματος, ότι ως Βουλευτής η Κατερίνα Καζάνη, είναι η Κατερίνα προ του αξιώματος, που ξέρουμε και πράττει ακριβώς όπως και πριν, που ως γιατρός, ήταν πανταχού παρούσα και βοηθούσε τον συνάνθρωπο.

Από την πρώτη ημέρα της εκλογής ως βουλευτής Ευβοίας ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο, μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2023, η Κατερίνα Καζάνη, στην Κ.Τ.Ε Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, έχει πραγματοποιήσει συναντήσεις, με φορείς τόσο του Ν. Ευβοίας όσο και με Πανελλήνιους Συλλόγους που άπτονται του Τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας.
Ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και προχώρησε σε κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα έχει καταθέσει 47 ερωτήσεις και 6 αναφορές.

Σίγουρα εμείς οι πολίτες της ευλογημένης από τον Θεό πατρίδας μας -ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης- έχουμε μία άξια εκπρόσωπο στο Κοινοβούλιο, που θα προσφέρει στον τόπο μας, που είναι και το ζητούμενο. Γιατί η φιλοσοφία του eviaonline και του eviawoman περικλείεται στην φράση : “πέρα και πάνω από τα κόμματα, όλους και όλες μας ενώνει, η αγαπημένη μας ΕΥΒΟΙΑ”.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!