Εύβοια: Αποκλειστικό- Το πρακτικό κόλαφος για υποψήφιο στο Δήμο Χαλκιδέων – Οι εξαφανισμένοι ψήφοι – Οι αλλαγές στην σειρά και τα θάματα…

Της Μαρίας Καράπα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online προκύπτουν αλλαγές στην σειρά των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων μετά τον επανέλεγχο στα ψηφοδέλτια από τους υποψηφίους τουλάχιστον 2 δήμων. Διαπιστώθηκαν “πράματα και θάματα όπως τόνισε ένας εξ αυτών, με αποτέλεσμα τα δεδομένα που είχε το Πρωτοδικείο σε πολλές περιπτώσεις να μην συμβαδίζουν με την πραγματικότητα.

Ενδεικτικά υποψήφιος που τον εμφάνιζαν να έχει πάρει μια ψήφο σε εκλογικό τμήμα, είχε πάρει 66. Άλλη έτερου συνδυασμού πάλι στο Δήμο Χαλκιδέων, βρέθηκε με καμμιά 60αριά ψήφους παραπάνω.

Ένα από τα πιο τρανταχτά όμως – σύμφωνα με τα όσα έχουν έρθει σε γνώση του evia online – αποδεικτικά αλλοίωσης της βούλησης των πολιτών, αφορά πρακτικό εκλογικού τμήματος του δήμου Χαλκιδέων.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος, γράφει μεταξύ άλλων πολλών, ότι δεν πρέπει να μετρήσουν οι ψήφοι συγκεκριμένου υποψηφίου – που εξελέγη τελικά δημοτικός σύμβουλος-παρά το γεγονός ότι κατάμετρησε τους ψήφους ως όφειλε.

Διευκρινίζει ότι δεν πρέπει να καταμετρηθούν, γιατί αντιλήφθηκε εκ των υστέρων, ότι είναι βάσιμη η καταγγελία -ένσταση, που του είχε υποβληθεί από άλλο πρόσωπο, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας- ότι στον συγκεκριμένο υποψήφιο προσέθεταν σταυρούς, τα ίδια τα στελέχη της Δημοτικής παράταξης που εμφανίστηκαν ως αντιπρόσωποί της!!!

Της παράταξης βεβαίως Βεβαίως. Πάντως ο υποψήφιος που ανακάλυψε ότι οι ψήφοι συγγενών, του είχαν γίνει εικονική πραγματικότητα – που αποκαταστάθηκε τελικώς – ήταν αυτός που μας είπε ότι έγιναν “πράματα και θάματα.” Ες αύριον τα επίσημα και τα σπουδαία από το Πρωτοδικείο…

Υ.Γ. Το evia online δεν είναι τυχαία το πρώτο ενημερωτικό site της Εύβοιας με 185.000 views ημερησίως. Τολμά και γράφει πριν από τα γεγονότα, τα γεγονότα και έχει άποψη. Γιατί εμάς δεν μας κρατάει κανείς . Αυτό σημαίνει δημοσιογραφία για εμάς. Έχουμε το θάρρος της γνώμης μας και στοιχεία. Θα αναμένουμε με χαρά κάποιον να μας αμφισβητήσει!

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!