Εύβοια-ΕΠΣΕ: Έκοψαν την βασιλόπιτα για τις ομάδες της Β. Εύβοιας

Την Βασιλόπιτα για τα σωματεία της Βορείου Ευβοίας έκοψε την Παρασκευή στην Ιστιαία η ΕΠΣΕ. Πριν ξεκινήσει η εκδήλωση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρόεδρου της ομάδας της Ιστιαίας Νίκου Ζαλάβρα που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή.

Σε ένα απολογισμό των μέχρι σήμερα πεπραγμένων της ένωσης έκανε ο πρόεδρος της ένωσης Γιάννης Ρέτσας, ενώ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Γιάννη Κοντζιά για την συνεργασία και την φιλοξενία. Ευχήθηκε δε καλή χρονιά στους παρευρισκομένους εκπροσώπους και στις ομάδες της περιοχής.


Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στις ενέργειες του δήμου που αφορούν στις αθλητικές-γηπεδικές εγκαταστάσεις και στα προγραμματισμένα και δρομολογημένα έργα που πρόκειται να γίνουν ή έχουν ξεκινήσει να πραγματοποιούνται με έμφαση στο γήπεδο Ιστιαίας και την διαβεβαίωση ότι αυτό θα παραδοθεί την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και με την τοποθέτηση ταρτάν περιμετρικά αλλά με αυστηρή και ιδιαίτερα προσεγμένη χρήση.

Να σημειωθεί ότι πριν την εκδήλωση κοπής πίτας έγινε επίσκεψη στα Βασιλικά όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού Γιάννης Κοτζιάς και είδαν από κοντά το ανακατασκευασμένο γήπεδο από το Δήμο και με την σημαντική βοήθεια των ανθρώπων της τοπικής ομάδας, το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερών στην πυρκαγιά του 2021.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!