Εύβοια: ΝΤΡΟΠΗ -Ο ΕΦΚΑ εμποδίζει ενίσχυση της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας για το πνευματικό κέντρο της-Η αντίδραση του ποιμενάρχη μας

Μόνο οργή προκαλεί στους πιστούς η αήθης αντιμετώπιση της Ιεράς Μητρόπολης από τον ΕΦΚΑ που μπλοκάρει την εκταμίευση της επιχορήγησης ύψους 31.000 ευρώ από τον Δήμο Χαλκιδέων. Το ποσό θα ενίσχυε το Πνευματικό Κέντρο της Μητρόπολης. Ο ΕΦΚΑ αν είναι δυνατόν δεν δίνει το έγγραφο της ασφαλιστικής ενημερότητας που είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην εκταμίευση των χρημάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Χρυσόστομος μετά το πέρας της 1ης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας ,λόγω της ημέρας δεν θέλησε να σηκώσει τους τόνους και έκανε μια απλή δεικτική αναφορά. Επιφυλάχθηκε όμως να αποδώσει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι στα εγκαίνια του πνευματικού κέντρου στις 12 Ιανουαρίου .

Σύμφωνα με πληροφορίες του evia on line δεν υπάρχει εκ μέρους της Μητρόπολης κάποια οικονομική εκκρεμότητα που να εμποδίζει την έκδοση του απαιτούμενου εγγράφου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!