Εύβοια-Προσοχή: Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την αποφυγή μετάδοσης ιών

Ο Ιατρικός Σύλλογος εφιστά τη προσοχή στη σχολαστική τήρηση των μέτρων προφύλαξης και αποφυγής μετάδοσης ιών όπως ο COVID- 19, ο στρεπτόκοκκος Α, κ.α


Η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελεί μία από τις πιο συχνές περιόδους μετάδοσης ιώσεων, ειδικά σε χώρους με συγχρωτισμό.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας εφιστά τη προσοχή στη σχολαστική τήρηση των μέτρων προφύλαξης και αποφυγής μετάδοσης . Μπορούμε να χαρούμε τις εορτές και τις οικογένειές μας χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία μας, αλλά και την υγεία των συνανθρώπων μας λαμβάνοντας μέτρα πρόληψης. Για τη διασφάλιση της καλύτερης αντιμετώπισης των λοιμώξεων, η σωστή προσωπική υγιεινή, η υγιεινή του χώρου στον οποίο βρισκόμαστε και ο εμβολιασμός, παραμένουν οι πιο σημαντικοί μηχανισμοί άμυνας κατά των ιών του αναπνευστικού.
Τέλος, επισημαίνουμε πως αν αισθάνεστε αδιαθεσία, έχετε πυρετό, βήχα, καταρροή ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα που δηλώνει λοίμωξη, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας για σωστή καθοδήγηση προκειμένου να προστατέψετε εσάς αλλά και τους γύρω σας.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Ευβοίας σας εύχεται Χρόνια Πολλά με υγεία!
Καλή Χρονιά!

- Διαφήμιση -
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!