Εύβοια : Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κκ Χρυσόστομο και την δήμαρχο Έλενα Βάκα είχε ο Παύλος Μαρινάκης

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Εύβοια ο Γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης . Μετά την ενημέρωση του στην Περιφέρεια από τον Φάνη Σπανό επισκέφθηκε και συνομίλησε επί μακρόν με τον Ποιμενάρχη μας Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χαλκίδας Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κκ Χρυσόστομο .

Απευθυνόμενος στον Παύλο Μαρινάκη τόνισε : Η συνεργασία της πολιτείας και της εκκλησίας δίνει καλά αποτελέσματα. Σε αυτό το πνεύμα κινούμαστε και χαιρόμαστε όταν την συναντούμε. Λένε ότι πρέπει να κρατάμε διακριτούς λόγους . Όμως έχουμε και οι δύο ως ρόλο να υπηρετήσουμε τον ίδιο λαό που έχει πολίτες και χριστιανούς μέλη της εκκλησίας που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της πατρίδας μας.

Ακόμα και να μην θέλαμε θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε για το καλό αυτών των ανθρώπων” Επεσήμανε δε την ανάγκη να στηριχθεί ακόμα περαιτέρω η Εύβοια αφού προβλήματα ετων επιδεινώθηκαν μετά από τις φυσικές καταστροφές . Χαρακτηριστικά τόνισε οτι οι βουλευτές τρέχουν από άκρη σε άκρη στην Εύβοια και αυτό δεν είναι εύκολο λόγω του οδικού δικτύου .Νωρίτερα ο Παύλος Μαρινάκης συνομίλησε στο Δημαρχείο με την Δήμαρχο Έλενα Βάκα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!