Εύβοια – Υφυπουργός Γ. Καραγιάννης: “Εντός του καλοκαιριού έτοιμο το εργοτάξιο για την Παράκαμψη Χαλκίδα”

Στην Εύβοια βρέθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης όπου συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη και τη Δήμαρχο Έλενα Βάκα, επισκέφθηκε το εργοτάξιο κατασκευής της νέας γέφυρας των Φύλλων, το οποίο είναι σε εξέλιξη.

Ο Υφυπουργός τόνισε ότι, η γέφυρα των Φύλλων αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο και το συνολικό έργο, μαζί με τις επεμβάσεις στις άλλες δύο γέφυρες, Βασιλικού και Αφρατίου, την κατασκευή κόμβων και τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το τέλος του 2023.

Όσον αφορά για το μεγάλο έργο της Παράκαμψης Χαλκίδας ο Υφυπουργός τόνισε ότι εντός του καλοκαιριού, θα είναι έτοιμο το εργοτάξιο, για την έναρξη κατασκευής του έργου.

“Το έργο της γέφυρας των Φύλλων – που τόσο περιμέναμε – έχει πλέον ξεκινήσει και προχωρά με πολύ ταχείς ρυθμούς με στόχο να παραδοθεί μέσα σε λίγους μήνες! Γι’ αυτό, αλλά και για πολλά ακόμη, συζητήσαμε με τον Υφυπουργό Υποδομών Giorgos Karagiannis που επισκέφτηκε την ΠΕ Εύβοιας.
Ενδεικτικά και μεταξύ άλλων:

  • έναρξη εργασιών στα δύο κορυφαία συμβασιοποιημένα έργα, παράκαμψη Χαλκίδας, Νέας Αρτάκης, Ψαχνών και Άμφισσα – Μπράλλος
  • πορεία δημοπράτησης του Λαμία – Καρπενήσι
  • ολοκλήρωση του νότιου τμήματος του Ε65.”, δήλωσε σε ανάρτησή του ο Φάνης Σπανός
Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!