Νέα καταγγελία για τον ηλικιωμένο στην Χαλκίδα – Προσπάθησε να σταματήσει το ΙΧ γυναίκας – Η δράση του

Συνεχίζει ανενόχλητος την δράση του ο ηλικιωμένος άνδρας που παραμονεύει σε σημεία της Χαλκίδας και μπουκάρει στα διερχόμενα αυτοκίνητα, προσποιούμενος τον τραυματία που ζητά να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, σκορπίζοντας τον τρόμο κυρίως νυχτερινές ώρες

Σύμφωνα με νέα ανάρτηση στην σελίδα “ΕΥΒΟΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Στήριξη και αλληλοβοήθεια”, νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί μέσα σε λίγες ημέρες και πάλι με θύμα μια γυναίκα. Στην ανάρτησή της η γυναίκα περιγράφει τον τρόπο που την σταμάτησε με το αυτοκίνητό της και πως εκείνη υποψιασμένη τον απέφυγε.

Θυμίζουμε πως, το βράδυ της Τρίτης 13/6, ο ίδιος άνδρας όπως προκύπτει από τις περιγραφές, σταμάτησε το αυτοκίνητο γυναίκας της έξω από το 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και απαίτησε να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο. Έντρομη και σαστισμένη η γυναίκα, δεν ήξερε πως να αντιδράσει, παρατήρησε ωστόσο ότι ο ηλικιωμένος που είχε μπουκάρει “με το έτσι θέλω” στο αυτοκίνητό της, κρατούσε αιχμηρά αντικείμενα.

Το συμβάν παρατήρησε ένας ντελιβεράς, ο οποίος και τον έβγαλε έξω από το όχημα της γυναίκας.

- Διαφήμιση -

Σύμφωνα με όσα είχαν αναφέρει στο https://eviaonline.gr/ πηγές εργαζομένων στο νοσοκομείο Χαλκίδας, η δράση του συγκεκριμένου άνδρα είναι όπως αναφέρουν γνωστή. Πέφτει μπροστά στα αυτοκίνητα και δημιουργεί προβλήματα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!