ΣΚΑΙ – Μ. Καράπα: Η προσπάθεια για διάσωση του ορειβάτη στην Δίρφυ και της παρέας 4 ατόμων στο όρος Καντήλι στην Εύβοια (βίντεο)

Κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή του ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΥΤΙΑ στον ΣΚΑΙ η Μαρία Καράπα, αναδεικνύει ειδήσεις, πρόσωπα και γεγονότα από την ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ

Τιτάνια ήταν η προσπάθεια των στελεχών της Πυροσβεστικής όπου κατάφεραν χάρη στον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία τους να ανασύρουν ασφαλώς και υγιείς τους 4 εγκλωβισμένους στο ¨Ορος Καντήλι, τα ξημερώματα της Κυριακής 31/12. Το evia online που μετέφερε πρώτο την είδηση παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό όλη την άκρως επιτυχημένη με πολλούς κινδύνους επιχείρηση μέσα στη νύχτα που οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν . Λίγο πριν τα μεσάνυχτα ήρθε το πρώτο καλό νέο με την ανάσυρση του πρώτου της ομάδος όπως μεταδώσαμε αποκλειστικά.

Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου ορειβάτης από την Αμάρυνθο που τραυματίστηκε στο όρος Δίρφυς στο Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων και βρισκόταν σε δύσβατο σημείο, κατάφερε να διασωθεί χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αρχών, όπου κατάφεραν να τον ανασύρουν με ελικόπτερο. Στο σημείο και στις δύο περιπτώσεις ήταν ο διοικητής της Πυροσβεστική κ Ψαρρός, πυροσβέστες, άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και εθελοντές.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!