Το καινούργιο που ήρθε -Οι επιθέσεις-Οι δράστες -Το παλιό -Η εμπιστοσύνη των πολιτών στο evia online και η πρωτιά (1.670.723 views Ιούλιος)

 Της Μαρίας Καράπα

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”. Εδώ και 24 ώρες (5 το πρωί στις 10 Αυγούστου) το πρώτο ενημερωτικό site της Εύβοιας το eviaonline (μόνο στις 8 Αυγούστου ενημερώθηκαν 69.305 φορές οι πολίτες) παρουσιάζει κάποιο τεχνικό πρόβλημα όπως και το eviawoman σε συγκεκριμένα θέματα!

Οι τεχνικοί μας ήδη έκαναν την θεραπεία, που πρέπει και αποκατέστησαν στο 80% τις επιλεγμένες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αναρτήσεις που ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ , μετά την -άκρως τιμητική για εμάς -ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που δεχθήκαμε. Θα συνεχίσουν και σήμερα την …χειρουργική τους επέμβαση, οπότε θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία το ΞΕΡΙΖΩΜΑ των τσουκνίδων που δεν έχουν καμία ΣΩΤΗΡΙΑ !

ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ προφανώς, οι εγκέφαλοι και ηθικοί αυτουργοί, επειδή ΠΟΝΟΥΝ από την ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ του evia online και την ποιότητα του σοβαρού eviawoman από τους πολίτες ,που ζητούν ΣΟΒΑΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και όχι Κουτσομπολίστικη ή Καφενειακού επιπέδου.

Έχουν ήδη γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να βρεθούν οι δράστες, ο δράστης, ή η δράστης! Σας ευχαριστούμε για τις επιθέσεις και αυτού του είδους. Σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά. Θα συνεχίσουμε.

Νομίζει το ΠΑΛΙΟ ότι θα κάμψει, Το ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Το ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. Το ΑΛΗΘΙΝΟ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ. Θα πρέπει να γνωρίζουν όπως ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ και ΕΣΧΑΤΩΣ με το περιβόητο πια θέμα (όχι διανομέας) ότι το ΠΑΛΙΟ, μπορεί ΜΟΝΟ να καθυστερήσει για ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

(1-8 Αυγούστου – 482.293 φορές) μας επιλέξατε για να ενημερωθείτε. Ήτοι κατά μέσο όρο 60.286 φορές ημερησίως.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ και ΑΝΟΔΙΚΑ !

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ Οn line με τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Εvia Οnline !

Η ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ωρο !

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!