Τραγωδία στα Τέμπη: Αστυνομικός ήρωας έσωσε τις κοπέλες από Χαλκίδα και Βασιλικό – Με εγκαύματα και κατάγματα νοσηλεύονται στην Λάρισα

Συνεχείς είναι οι εξελίξεις σχετικά με τις πληροφορίες που αφορούν τα παιδιά από την Εύβοια που ταξίδευαν προς Β. Ελλάδα με τη μοιραία αμαξοστοιχία.

Τα νεαρά παιδιά που μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ότι επέβαιναν στην αμαξοστοιχία και συγκεκριμένα στο βαγόνι 2, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση, είναι ο φοιτητής από την Ερέτρια ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, το κορίτσι από το Βασιλικό που νοσηλεύεται με κατάγματα και εγκαύματα στο Νοσοκομείο της Λάρισας, μια φοιτήτρια από την Χαλκίδα που νοσηλεύεται και εκείνη με εγκαύματα στο πόδι και ακόμα μια Χαλκιδέα που ήδη είναι κοντά στους οικείους της.

Οι μαρτυρίες για τα κορίτσια συγκλονίζουν, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τις νεαρές από την Χαλκίδα και το Βασιλικό, άρπαξε και έβγαλε έξω από το βαγόνι, που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, αστυνομικός ενώ η Χαλκιδέα που νοσηλεύεται με εγκαύματα, είχε πάρει φωτιά και την έσωσε ο ίδιος.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!