Χαλκίδα-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεν θα κάνει ένσταση ο Γιώργος Σπύρου για την εκλογή της Έλενας Βάκα-Οι λεπτομέρειες

Της Μαρίας Καράπα

Ένα θρίλερ που ξεκίνησε το βράδυ των Δημοτικών εκλογών με τους 76 ψήφους πάνω από το εκλογικό όριο του 43% λαμβάνει τέλος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του evia online . Το επιτελείο του Γ. Σπύρου που έχει στα χέρια του πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, εκτίμησε ότι τα ακλόνητα στοιχεία που δεν θα είναι στην διακριτική ευχέρεια των δικαστών να τα απορρίψουν, είναι 65 . Ως εκ τούτου αφού συμβουλεύθηκε και άτομα που έχουν εμπειρία εκλογική ευρύτατη, αποφάσισε παρά το γεγονός, ότι θα μπορούσε να το πράξει να μην καταθέσει ένσταση εναντίον της δημάρχου, με την οποία έχουν ανταλλάξει σφοδρά προσωπικά πυρά.

Υπήρχαν βεβαίως ενστάσεις για την απόφασή του αυτή, από συνεργάτες του, που τόνιζαν ότι είναι μεγάλος ο όγκος των δεδομένων, άνω των 450 και ως εκ τούτου όλα είναι ανοικτά. Ο κ. Σπύρου αφού άκουσε τους συνεργάτες του, καθυστέρησε την λήψη της απόφασης, αλλά τελικά η ζυγαριά έκλεινε στο να μην υποβάλλει ένσταση.

Το evia online το πρώτο ειδησεογραφικό site της Εύβοιας, έχει άλλη μία ΕΠΙΤΥΧΙΑ . Άλλη μια ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ . Θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε όλα τα καυτά θέματα, που αποφεύγουν άλλοι, διότι δημοσιογραφία για εμάς, δεν σημαίνει χτύπημα κάρτας, οκτάωρης παρουσίας και αφωνία, αλλά αντιθέτως 24ωρη δράση και άποψη τεκμηριωμένη. Το evia online είναι πάνω από κόμματα, χρώματα, πρόσωπα, ή άρχοντες κάθε είδους, γιατί συνειδητά για εμάς, πάνω από όλα τα προαναφερόμενα, είναι ο ΠΟΛΙΤΗΣ και η ΑΛΗΘΕΙΑ .

Αυτά υπηρετούμε και εκεί δίνουμε λόγο και έχουμε την επιδοκιμασία των 185.000 Views καθημερινά. Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ και με ΑΠΟΨΗ είτε αρέσουμε είτε όχι. Εμείς ψηφιζόμαστε καθημερινά. Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να ελέγχουμε την όποια αλαζονική εξουσία…

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!