Β. Εύβοια: Αυτοψία για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής

Τον Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας επισκέφθηκε την Τετάρτη 21/2 ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης μαζί με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δημήτρη Βουρδάνο, τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη, στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας και αυτοδιοικητικούς, ώστε να κάνουν αυτοψία σε κάποια από τα δεκάδες σημεία όπου εκτελούνται ή σχεδιάζονται σημαντικές παρεμβάσεις για την προστασία των δημόσιων υποδομών και των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής.

Δείτε τι δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης

Η μακρά, διαρκής και συλλογική μας προσπάθεια να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά τη βόρεια Εύβοια και να επουλώσουμε τις πληγές που άφησαν πίσω τους αλλεπάλληλα ακραία καιρικά φαινόμενα, συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

Επισκεφθήκαμε μαζί με τον αναπληρωτή Περιφερειάρχη Δημήτρη Βουρδάνο, τον Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη, στελέχη των Τεχνικών μας Υπηρεσιών και συναδέλφους μας στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης κάποια από τα δεκάδες σημεία όπου εκτελούνται ή σχεδιάζονται σημαντικές παρεμβάσεις για την προστασία των δημόσιων υποδομών και των περιουσιών των συμπολιτών μας.

Τα προβλήματα εξακολουθούν να είναι αμέτρητα και το μέγεθος των ζημιών υπερβολικό, παραμένουμε όμως προσηλωμένοι στην αποστολή μας, διεκδικώντας και εξασφαλίζοντας ολοένα και περισσότερους πόρους με την στήριξη της Πολιτείας, προκειμένου σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία να θωρακίσουμε τον τόπο μας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!