Β. Εύβοια – Γ. Μαραγιάννης: “Καλούμε τον κ. Σερέτη να πάρει πίσω την απόφαση για το Κ.Υ Ιστιαίας – Σταματήστε να παίζετε με την υγεία μας”

Ανακοίνωσh εξέδωσε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “ΑλλάΖουμε Τώρα”, Γιάννης Μαραγιάννης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, ενώ παράλληλα εγκαλεί τον κ. Σερέτη να σταματήσει να παίζει με την υγεία των πολιτών.

Η υποβάθμιση της υγείας των πολιτών του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού δεν έχει προηγούμενο. Το ήδη υπάρχον ελλιπές ιατρικό προσωπικό που υπερέβαλλε εαυτόν προσπαθώντας να καλύψει τα απαράδεκτα κενά ,σε λίγο θα αποτελεί παρελθόν, αν συνεχιστεί η απαράδεκτη απόφαση της 5ης ΥΠΕ και του κ. Σερέτη να αλλάξει την αξία στην συνείδηση των κατοίκων διευθύντρια Τατιάνα Μορόζοβα.

Το γεγονός ότι αντιδρούν 5 γιατροί που θα παραιτηθούν, δείχνει ότι για την κατάσταση που ζούμε και τις καταστάσεις που έχουμε ζήσει είναι βαθιά νυχτωμένοι οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι. Ενδεικτικά αναφέρουμε ένα από τα πολλά περιστατικά, όταν η επικεφαλής Τατιάνα Μορόζοβα ζήτησε να πάρει από το νοσοκομείο Χαλκίδας κάποια χρήσιμα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, απευθύνθηκε στο δήμο ο οποίος την αγνόησε και δεν διέθεσε ένα κονδύλι 300 ευρώ για τα μεταφορικά . Ευτυχώς προθυμοποιήθηκε ένα συμπολίτης μας και κάλυψε τα μεταφορικά και έτσι αποκτήσαμε φορεία.


Οι πρωτοβουλίες της κ. Μορόζοβα που μαζί με την ομάδα των γιατρών υπερβάλλανε εαυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς ,δείχνουν το ποιος νοιάζεται, ποιος αγαπά και κυρίως ποιος γνωρίζει την πραγματική κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, που όταν βρέχει οι γιατροί πρέπει να βάζουν και κουβάδες.
Καλούμε ως δημοτική παράταξη, να πάρει πίσω την απόφαση ο κ. Σερέτης και να σταματήσει να παίζει με την υγεία μας.
Θα πράξουμε ότι είναι δυνατόν να αλλάξει η απαράδεκτη αυτή απόφαση.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!