Δήμος Χαλκιδέων: Η διαφάνεια-Η λογοδοσία-Η προβοκάτσια-Ο Φιλιππικός της Έλενας και το μαύρο…

Της Μαρίας Καράπας

karapa maria

Τυχεροί υπήκοοι η Έλενα Βάκα ως γνωστόν είναι Fun της διαφάνειας και της φράσης, “όλα στο φως”. Άλλωστε όλες τις οι αποφάσεις, δημοσιεύονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ακόμα πάντως και αν δεν υπήρχε θα τα ανέβαζε μόνη της, γιατί δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και ως γνωστόν δεν κρύβεται.

Το γεγονός ότι κρύφτηκε σε λαγούμι στην καραμπινάτη υπόθεση της καλπονοθείας Λαγού χωρίς να πάρει θέση, την ώρα που ο κόσμος το είχε τούμπανο και εκείνη κρυφό καμάρι,

όπως και στην γκάφα του 2024 -μέχρι στιγμής- με την πρόσκληση με το Τζαμί, αλλά και στα ερωτήματα για το καρναβάλι, δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, γιατί αυτά τα θέματα είναι άνευ ουσίας.

Στα μεγάλα θέματα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή. Όπως όταν της ψάλλουν τα κάλαντα όταν κόβει πίττες κλπ,. Προκαλεί λοιπόν μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι σήμερα ημέρα λογοδοσίας, έχει πέσει μαύρο στην ενημέρωση. Τι εννοώ. Δεν μεταδίδεται η συνεδρίαση Λογοδοσίας και έχουν πέσει όλοι οι υπήκοοι στα τάρταρα.

Έχω βαρεθεί να απαντώ ότι πρόκειται για προβοκάτσια, διότι η ‘Ελενα δεν έχει τίποτα να κρύψει. Μάλιστα είναι προβοκάτσια από την αντιπολίτευση που έκοψε τις συνδέσεις για να χτυπηθεί η Δημοκρατία και η Έλενα Βάκα, που είναι η εντιμότερη και καλύτερη δήμαρχος από συστάσεως του ελληνικού κράτους.

Δεν θα τα καταφέρετε, να πλήξετε μοιράκια την Έλενα της καρδιάς μας, που πιστεύω ότι θα βγάλει τον TOP Φιλιππικό λόγο, για να αναδείξει την αναίσχυντη στάση της αντιπολίτευσης, που έχει το θράσος, όχι να ρωτά αλλά κυρίως να αμφιβάλει ότι όλα είναι στην εντέλεια.

Όποιος κομπλεξικός ρωτήσει αν η εντέλεια αφορά τους κολλητούς της Έλενας ή όλους, η απάντηση είναι, για όλους μικροί τυχάρπαστοι, που σας κάνει την τιμή να είναι δήμαρχος σας.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!