Δήμος Χαλκιδεών: Το Γυμνάσιο Βαθέως Αυλίδας απέκτησε το δικό του λογότυπο


Το Γυμνάσιο Βαθέος Αυλίδας διοργάνωσε κατά τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο 2023 εκπαιδευτική διαδικασία, αναφορικά με το λογότυπο το οποίο θα συνοδεύει στο εξής κάθε επίσημη έκφανση της σχολικής μονάδας.
Οι μαθητές μας αγκάλιασαν την προσπάθεια και με προεξάρχουσα την Μαρία Τήρλα, εκπαιδευτικό του κλάδου των Καλλιτεχνικών, μυήθηκαν στις τεχνικές σχεδίασής του και προέβησαν στην υλοποίηση εκείνου που θεωρούσε ο καθένας κατάλληλο να λάβει τη θέση του επίσημου αντιπροσώπου του σχολείου μας.
Ακολούθησε η έκθεση των 31 σχεδίων που προκρίθηκαν και η επιλογή των επικρατέστερων 5 εξ’ αυτών δια της ψηφοφορίας μεταξύ των μαθητών με μια διαδικασία που οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το 15μελές μαθητικό συμβούλιο.
Στη συνέχεια, τα εν λόγω 5 λογότυπα τέθηκαν σε ανοιχτή ψηφοφορία μέσω ηλεκτρονικής φόρμας τα αποτελέσματα της οποίας μας εξέπληξαν ευχάριστα, καθώς συμμετείχε ένας εντυπωσιακά μεγάλος αριθμός μελών της τοπικής κοινωνίας.
Πολύτιμη ήταν η συμβολή του Πρότυπου ΕΠΑΛ Τρικάλων, καθώς η εκπαιδευτικός Εύη Μπακογεώργου, που υπηρετεί σε αυτό το σχολείο είχε σημαντική αρωγή στην ψηφιοποίηση του έργου.
Το λογότυπο που αναδείχθηκε ως το επικρατέστερο και ξεχώρισε στις προτιμήσεις της σχολικής κοινότητας ανήκει στον μαθητή της Γ’ τάξης, Π. Π. Το σχολείο μας επιβράβευσε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη σχεδίαση του λογότυπου, με την απονομή επαίνου την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!