Επιμελητήριο Ευβοίας: Επίσκεψη στους πολύπαθους Δήμους της Β. Εύβοιας

Επίσκεψη στους πολύπαθους Δήμους Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και Ιστιαίας – Αιδηψού, πραγματοποίησε το διήμερο 03-04/10/2023, ο Πρόεδρος του Φορέα Γιάννης Γεροντίτης, συνοδευόμενος από τον Βασίλη Βαρελά Υπεύθυνο ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων του Φορέα και τον Θεοδόση Γεωργουλόπουλο Μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο του ΣΑΜΕΕ.


Σκοπός της περιοδείας των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου ήταν να λάβουν έγκυρη γνώση από κοντά, για το μέγεθος των καταστροφών που άφησαν πίσω τους στην Βόρεια Εύβοια οι πρόσφατες πλημμύρες καθώς και για το μέγεθος των ζημιών και των αρνητικών συνεπειών που δημιούργησαν στις τοπικές επιχειρήσεις.


Σε αυτό το πλαίσιο οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου, πραγματοποίησαν συναντήσεις με το Δήμαρχο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, Γεώργιο Τσαπουρνιώτη και το Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, Ιωάννη Κοντζιά, οι οποίοι τους παρείχαν υπεύθυνη και λεπτομερή ενημέρωση, με στόχο να οριοθετηθούν και να δρομολογηθούν κοινές δράσεις για την ανακούφιση και στήριξη των πλημμυροπαθών.


Για τον ίδιο δε λόγο, πραγματοποίησαν συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών Φορέων όπως με την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Λ. Αιδηψού κα Δέσποινα Μαραβέλη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού Θεόδωρο Ρουμελιώτη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Ροβιών Γιώργο Μαρουδή, τον Πρόεδρο του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Μαντουδίου & Περιχώρων Δ. Κηρέως Κωνσταντίνο Αλατζά καθώς και τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη Δημήτριο Στολίδη.

- Διαφήμιση -


Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου πέραν της ενημέρωσης που έλαβαν για τα μεγάλα προβλήματα που προκάλεσαν σε πολλούς τομείς της Βόρειας Εύβοιας οι πρωτοφανείς πλημμύρες – τα οποία τα διαπίστωσαν και ιδίοις όμμασι – μετέφεραν την πρόθεση του Φορέα, για την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη στήριξη του, στην βαλλομένη τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!