“Ευχαριστώ τους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισσες απο τα βάθη της καρδιάς μου που βοήθησαν το παιδί μου”- Η μητέρα του Άγγελου συγκινεί μέσω του evia online

Της Μαρίας Καράπα

To πανελλήνιο έχει συγκινήσει η ηρωική προσπάθεια του 1,5 ετών Άγγελου από την Λήμνο, που πάσχει από το σπάνιο σύνδρομο AICARDI GOUTIERES SYNDROME 4, και παρουσιάζει νευροαναπτυξιακές διαταραχές και κινητικά προβλήματα. Η προσπάθεια που έγινε από διάφορους φορείς και συλλόγους ήταν μεγάλη, καθώς χρειάζονταν 3,5 τόνοι καπάκια για να μπορέσει να αποκτήσει το αναπηρικό αμαξίδιο που είναι απαραίτητο.

Το evia online και το eviawoman από την πρώτη στιγμή στήριξαν με δημοσιεύματα την προσπάθεια, ώστε να επικοινωνηθεί η έκκληση της οικογένειας του μικρού Άγγελου. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά θετικό . Ήταν πολλοί οι πολίτες που έσπευσαν να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε μπορέσει να κινείται ο μικρός Άγγελος. Κυρίαρχο ρόλο στη συλλογή από καπάκια είχε το σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ στον Καράμπαμπα.

Συνεπείς στην προσπάθεια ενημέρωσης επικοινωνήσαμε με την μητέρα του Φρόσω, που μας ενημέρωσε ότι συγκεντρώθηκαν τα καπάκια ώστε να παραλάβει το πολυπόθητο αμαξίδιο ο μικρός Άγγελος.

“Θα το έχουμε πρώτα ο Θεός Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να συνεχιστεί η προσπάθεια στην υπόλοιπη Ελλάδα. Μέχρι τέλος Αυγούστου ωστόσο τοπικά στην Λήμνο συνεχίζεται η συλλογή. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους Ευβοιώτες και τις Ευβοιώτισσες, όπως και εσάς που βάλατε ένα μικρό λιθαράκι, ο καθένας ξεχωριστά για το παιδί μου. Ευχαριστώ και όλους τους ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα που αντέδρασαν άμεσα. Είμαι ευγνώμων εκ μέρους και του Άγγελου και της οικογένειάς μας.”

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!