Χαλκίδα: Διαμαρτύρονται οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ-Η ανακοίνωσή τους και η συγκέντρωση

Protest by workers at the metal works factories of LARKO, outside the Ministry of Finance, in Athens, Greece, on Feb. 10, 2022 / Διαμαρτυρία εργατών στη ΛΑΡΚΟ, έξω απο το υπουργείο οικονομικών, στην Αθήνα, στις 10 Φεβρουαρίου, 2022

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, μετά την παράσταση διαμαρτυρίας που έκαναν την Παρασκευή στο Υπουργείο Οικονομικών, έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στο Στρογγυλό της παραλίας.

Τα σωματεία καλούν σε συγκέντρωση στη παραλία Χαλκίδας στις 18:00 με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ».

Το κάλεσμα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ
Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δίνουν έναν ηρωικό αγώνα εδώ και περισσότερο από 4 χρόνια. Σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να αποδομήσουν την προπαγάνδα της κυβέρνησης ότι η ΛΑΡΚΟ είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο και έχουν αναδείξει ότι η ΛΑΡΚΟ είναι ένα πραγματικό χρυσορυχείο. Έχουν καταφέρει να βρίσκονται ακόμα μέσα στη ΛΑΡΚΟ παρότι η κυβέρνηση ήθελε να ξεμπερδεύει μαζί τους μέσα σε λίγους μήνες.

Καθοριστική συμβολή στον αγώνα τους έχει η αλληλεγγύη που έχει εκφραστεί όλο αυτό το χρονικό διάστημα από εργατικά σωματεία και όλο το λαό της χώρας αλλά και έξω από τη χώρα.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΏΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!
ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Στις 10 Μάη από το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο Σύνταγμα τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ ανακοίνωσαν νέα κινητοποίηση για το Σάββατο 11 Μάη στις 6:00μμ στην παραλία της Χαλκίδας (στρογγυλό) ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ, ΝΑ ‘ΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΆΗ 6μμ παραλία ΧΑΛΚΙΔΑΣ (ΣΤΡΟΓΓΥΛΌ)
Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Εύβοιας να συμμετέχουν και σε αυτήν την κινητοποίηση στηρίζοντας τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.
Καλούμε όλα τα σωματεία και τους φορείς της Εύβοιας να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ HQF (ΜΙΜΙΚΟΣ) ΕΥΒΟΙΑΣ

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!