Εύβοια: Ετοιμάζεται το Αυλωνάρι για το καθιερωμένο παζάρι – Πως θα συμμετέχετε

Για τη συμμετοχή στο μεγάλο πανηγύρι της Εύβοιας, την ετήσια εμποροπανήγυρη Αυλωναρίου που θα πραγματοποιηθεί στο Αυλωνάρι από 7 Οκτωβρίου 2023 έως και 14 Οκτωβρίου 2023,ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε εμποροπανήγυρεις, να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, με τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως 22/09/2023 και ώρες 09:00 με 14:00, στα γραφεία της Δ.Ε. Αυλώνος του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
To έντυπο της αίτησης, καθώς και η εν λόγω πρόσκληση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα είναι διαθέσιμα και στην ιστοσελίδα του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου (www.kimis-aliveriou.gr) στην ενότητα Νέα & Ανακοινώσεις.
Για περισσότερες πληροφορίες αρμόδιοι υπάλληλοι Μπαϊρακτάρη Μαρία και Σαμαράς Βασίλειος, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2223350239 και 2223350223.
Email:mariabairactari@gmail.com και vsamarase@yahoo.gr.


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στην ετήσια Εμποροπανήγυρη βάσει της παρ.1 του αρ.37 του Ν.4849/2021 έχουν ως πωλητές φυσικά και νομικά πρόσωπα, κάτοχοι:
βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές
άδειας παραγωγού πωλητή και επαγγελματία πωλητή δραστηριοποίησης στις
λαϊκές αγορές
άδειας δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή στο πλανόδιο εμπόριο
άδειας χειροτέχνη-καλλιτέχνη
Οι θέσεις αποδίδονται στις παραπάνω κατηγορίες των πωλητών με την ακόλουθη ποσόστωση:
το εβδομήντα πέντε τοις εκατό (75%) των θέσεων στους κατόχους βεβαίωσης δραστηριοποίησης ετήσιας διάρκειας στις βραχυχρόνιες αγορές,
το δέκα τοις εκατό (10%) των θέσεων στους κατόχους άδειας παραγωγού πωλητή και επαγγελματία πωλητή που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές, το δέκα τοις εκατό (10%) των θέσεων στους κατόχους άδειας δραστηριοποίησης στο στάσιμο ή στο πλανόδιο εμπόριο και
το πέντε τοις εκατό (5%) των θέσεων στους κατόχους άδειας χειροτέχνη καλλιτέχνη.


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία εκτός των άλλων θα δηλώνονται η διεύθυνση της ασκούμενης δραστηριότητας, τα προς πώληση είδη καθώς και η χρονική διάρκεια για την οποία ζητείται η παραχώρηση της χρήσης αυτού

- Διαφήμιση -

Φωτοαντίγραφο της άδειας που κατέχει κατά περίπτωση
Πρόσφατη απόδειξη ταμειακής μηχανής .
Δημοτική ενημερότητα από τον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου (αυτεπάγγελτα-άρθρο 285 Δ.Κ.Κ.).
Φωτοτυπία βιβλιάριου υγείας ή πιστοποιητικό υγείας, εφόσον πρόκειται για διάθεση τροφίμων- ποτών.
Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετέχουν στη διαδικασία μετά από τον έλεγχο για την πληρότητα των στοιχείων από την Υπηρεσία.
Οι πωλητές-έμποροι είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν αναγομωμένο πυροσβεστήρα 6 κιλών ξηράς κόνεως σε ισχύ.
Σε περίπτωση κενών θέσεων και αν οι ενδιαφερόμενοι θα είναι κάτοχοι άδειας που υπερβαίνει την ποσόστωση, θα εγκρίνεται η συμμετοχή τους, προκειμένου η Εμποροπανήγυρη να έχει πληρότητα και να στεφθεί με μεγαλύτερη επιτυχία.
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους τη συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη, εάν δεν έχουν εξοφλήσει την οφειλή τους και στην περίπτωση αυτή δεν επιστρέφεται η τυχόν καταβληθείσα προκαταβολή.
Δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση, η εισφορά, η εκμίσθωση και η παραχώρηση κατά χρήση, των περιπτέρων στην Εμποροπανήγυρη, από τους δικαιούχους σε οποιονδήποτε τρίτο.

Στείλτε αυτό το άρθρο σε ένα φίλο!